Adeziv Conductor Electricitate, Unde gasesc
![]() ![]() ![]() |
Adeziv Conductor Electricitate, Unde gasesc
Executron |
![]()
|
||
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si numai aici ti-ai gasit sa faci topicul? Se gaseste la magazinele de profil o solutie speciala pentru asa ceva.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=3692 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, nu m-am putut decide la ce sub-forum trebuie postat asa ca am postat la cafenea.
![]() Am mai citit despre problema "liniilor" intrerupte si repararea lor. Dar eu vreau sa lipesc lamele (una in dreapta, un in stanga) la acea "matrice" de pe luneta pentru a face contact... |
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
pai cositorit cu letcon-ciocan de lipit.
(degresezi si decapezi zona cu alcool izopropilic si clorura de amoniu/sacaz) |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.631 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si stressul termic care sparge luneta?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Executron |
![]()
|
|
--------------------
VW Passat
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
Pilitura de fier sau grafit praf amestecat cu superglue/picatura sau alte lipicioase.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu tine, lipiciurile alea sunt foarte bune izolatoare, de exemplu ca sa nu-mi mai fure antena am pus pe filet picatura, am insurubat bine, si a trebuit sa o arunc cu totul, contactul s-a pierdut definitiv, verificat asta dupa ce nu-mi mai mergea nici un post.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
![]() Ce inginer dom argon, si-a facut`o cu mana lui ![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Unde nu-i cap, sare in sus portofelul.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:49 |