Votati pe Hagi
![]() ![]() ![]() |
Votati pe Hagi
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
"Copii, mergeți la școală, că și școala e bună la ceva!"
"Problema e ca nu trebuie create probleme atunci când lucrurile stau aparent." "Omul este o persoană umană." (Gheorghe Hagi) This post has been edited by MAERSK: 24 Sep 2008, 08:12 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ok, asta stim cu totii ca nu se pricepea la vorbit.... nu am zis sa il votati ca viitor parlamentar, ci doar sa ii recunoastem meritele in cariera fotbalistica.... Sa nu ne`o ia iarasi bulgarii inainte
|
--------------------
.
.
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mâine îl vezi în Parlament, dacă mai este pupat în fund...
|
--------------------
-
-
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
FLP |
![]()
|
Mai rar..... Hagi a avut talent.... chiar f mult telent
|
--------------------
.
.
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Hagi a fost si este apreciat ca fotbalist. Toata lumea stie ca are dificultati in exprimare, dar nu mi se pare normal sa ne luam de chestiile astea. Fotbalistii sacrifica scoala in detrimentul antrenamentelor. Important e sa faci bine meseria ta.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi atunci să stea pe gazon, nu la TV sau ca imagine pentru companii de telefonie (comunicație) sau nu știu ce marcă de mașini elegante... Sau dând sfaturi copiilor...
|
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
E vina lui ca e invitat la TV si ca e angajat de firme pe bani grei in campanii publicitare?
Din cate imi aduc aminte in Romania e libertate de exprimare. Nu ma intelege gresit, nu sunt avocatul lui Hagi, ca nu are el nevoie de asa ceva, si cred ca dpdv fotbalistic Hagi a cam fost pupat in fund mai mult decat e cazul, dar de aici pana a te lua de exprimarea lui e cale lunga, e o "lovitura sub centura". Din moment ce nu asta e meseria lui si atata poate el (si toti stim asta) de ce sa ne luam de el? E ca si cum m-as lua eu de tine ca nu te pricepi la programare sub linux de ex ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ar trebui să realizeze singur că întrece ridicolul...
|
--------------------
-
-
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa fim corecti. Bulgaria a fost in semifinale la turneul final din USA 1994 pe cand noi nu. La turneele finale au facut o imagine foarte buna. I-au lasat si pe francezi acasa la campionatul european din '96.
This post has been edited by ionutctn: 24 Sep 2008, 09:06 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
FLP |
![]()
|
MAERSK...vb despre Hagi vs. Castravete murat ala care a aparut la tv aratandu`si cocoselu la camera si facandu`ne mamaligari...
|
--------------------
.
.
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
oricati romani ar vota, tot turcii vor pune umarul mai tare la procentaju' lu' Gica
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Atunci zii invers... Votați anti ceafă lată...
|
--------------------
-
-
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca valoare si talent, Hagi a fost mult peste Stoicikov. Insa trebuie sa recunoastem ca performantele lui Hagi sunt sub cele ale bulgarului.La valoarea care a avut-o, Hagi a avut performante mediocre. Totusi campionatul turc era slab de tot pe vremea aia. Iar la Barca sau Real, Hagi nu a stralucit, a fost mediocru.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
FLP |
![]()
|
Dupa parerea mea asta e important.... Talentul...
|
--------------------
.
.
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
"munca intrece talentul" spune o vorba din batrani
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
nu merita sa fie votat, atata timp cat inima lui e cu turcii...
mi-e mila de tot ce reprezinta el ca om, in afara multimii "dat cu piciorul in minge"-care a trecut de mult, si a si fost intinata, ca sa zic asa.... ![]() ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
"Este interzisa deschiderea de topicuri in care sa se ceara voturi pentru concursuri de orice fel. Topicurile existente pe aceasta tema vor fi sterse (se aplica si retroactiv)..."
Citez din topicul dedicat de la sectiunea anunturi. Tare ma tem ca o sa ti-o cam furi pentru acest topic... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE "Copii, mergeți la școală, că și școala e bună la ceva!" "Problema e ca nu trebuie create probleme atunci când lucrurile stau aparent." "Omul este o persoană umană." (Gheorghe Hagi) QUOTE Mâine îl vezi în Parlament, dacă mai este pupat în fund... QUOTE Păi atunci să stea pe gazon, nu la TV sau ca imagine pentru companii de telefonie (comunicație) sau nu știu ce marcă de mașini elegante... Sau dând sfaturi copiilor... Pacat ca nu mai exista reputatia fiindca primea 3 mari plusuri de la mine don' Maersk. A pus punctul pe I f. bine. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.740 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Unde trebuie sa votez? Hac, hac ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
FLP |
![]()
|
Deci nu pot sa cred.
Hai sa fim seriosi. Hagi chiar e un simbol national in materie de fotbal. Asa cum ceafa lata ala e al bulgarilor. Ala ne-a facut mamaligari si a dat dovada de cel mai jegos caracter posibil. |
--------------------
.
.
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Hagi e tipul ala care a imbrancit un ziarist la meciul de retragere?.....eu nu pot vota aroganta ipocrita
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma scuzati, dar sunteti ipocriti (aproape toti astia care ati postat pe topicul asta)... NU v-a cerut nimeni sa votati persoana Hagi din afara terenulu,i ci DOAR jucatorul de fotbal Hagi. ATAT!
Eventual cand cititi ceva incercati sa si intelegeti "scrisul ala", da' probabil va place sa postati doar ca sa va aflati in treaba. Ca sa fiu si la subiect nu prea isi are loc comparatia, Stoichkov a fost un atacant, atacant care traia din pasele primite de la mijlocasi gen Hagi asa ca ... in opinia mea este cam aberanta comparatia asta... e ca si cum l-ai compara pe Zidane cu Henry... nu le contesta nimeni calitatile din TEREN, dar nu prea pot fi comparati. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Și ce-ai ales?
|
--------------------
-
-
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai am spus ca nu ai ce alege.... comparam mere cu pere....
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Dă un mail celor cu gheata de aur...
|
--------------------
-
-
|
|
FLP |
![]()
|
24 Sep 2008, 21:12: Vorbim despre jucatori de fotbal..... Cand oare o sa mai aiba Romania asa ceva? 24 Sep 2008, 21:18: This post has been edited by FLP: 24 Sep 2008, 20:18 |
--------------------
.
.
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
din ce am inteles de la oameni mai invarsta ,chiar si tata au zis ca dobrin a fost cu mult peste hagi si toti fotbalisti astia de prin romania, dar pacat ca pe vremea aia nu prea a fost asa recunoscut.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Votand noi cu spor cel mai bun jucator de fotbal din Europa de Est, am ajuns la urmatoarele concluzii:
1. licheaua de Hagi trebuie ucisa 2. Dobrin a fost mai bun ca Hagi Ce mai urmeaza? "Macanache" de la Camerun? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 18:38 |