O campanie adevarata..., ... impotriva accidentelor rutiere
![]() ![]() ![]() |
O campanie adevarata..., ... impotriva accidentelor rutiere
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dramatic :|
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Scurt si la obiect! Bravo!
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
haideti sa gindim un pic mai mult
haideti sa fim mai concilianti si mai buni in trafic haideti sa fim mai amabili pentru noi si pentru voi pentru familiile noastre si pentru familiile voastre clipul este uluitor de dur si il apreciez ca pe o o mare realizare....cel putin pentru moment unii vor gindi...din pacate ,doar pentru moment |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Asta merita tradusa si difuzata la TV. Poate in felul asta isi mai baga lumea mintile in cap. Poate s-ar mai diminua depasirile caracteristice de la noi.
Chestia cu centura m-a impresionat, pentru ca aproape toti pasageri care se suie in masina la mine nu vor sa isi puna centura in spate, ca 'nu e obligatoriu' - chiar daca nu ar fi obligatoriu eu tot as purta centura, mai ales in biata Berlina, cu ocazia asta o sa insist sa isi puna si in spate. This post has been edited by giany911: 26 Sep 2008, 05:24 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce pe mine astfel de campanii nu ma sensibilizeaza absolut deloc. Trebuie sa vedem corpuri sfartecate la televizor ca sa constientizam ca orice autovehicul care are o anumita viteza, este o arma letala?
Singura concluzie trasa din clipul asta e ca intotdeauna te poti afla la momentul nepotrivit, in locul nepotrivit... si asta este adevarul trist. E plin de soferi prosti cu masini prea comode si pline de facilitati pe sosele. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
E nevoie de astfel de campanii:
La noi in tara se pare ca doar Petrom a luat moda asta |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(giany911 @ 26 Sep 2008, 13:23) Chestia cu centura m-a impresionat, pentru ca aproape toti pasageri care se suie in masina la mine nu vor sa isi puna centura in spate, ca 'nu e obligatoriu' Da, asta cu centura in spate e grava. Mai nasol e cand vezi copii pe locurile din spate fara centura, mie-mi vine sa ma dau jos sa-i strang de gat pe parinti.Sa-l vezi pe fiu-meu ce constiincios isi pune centura de fiecare data cand plecam, si cum e atent ca si restul din masina sa aiba centura. Copiii se formeaza usor si, spre deosebire de adulti, sunt foarte cooperanti, e de ajuns sa vada cateva masini lovite si sa pomenesti de cateva ori de oameni morti fiindca nu purtau centura si ai rezolvat problema centurii cu ei. L.E. Nu stiam unde am mai vazut ad-urile dar am gasit, sunt sticky la sectiunea de clipuri: http://www.daciaclub.ro/-VIDEO-SPEED-WARNI...ERT-t75916.html This post has been edited by adip: 26 Sep 2008, 08:22 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 06:12 |