DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> PESTE 50.000 KM, P

Ghidioneanu
post 8 Jul 2005, 15:06
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: IS

excl.gif Ma apropii de 58 000 km , din 07.07.2003 pana azi .

Probleme :
- la 2500 km schimbat bloc de injectoare in garantie , se oprea motorul la relanti . Am fost primul ph34r.gif ajuns la service cu asa ceva si primul de pe forum . Am fost suficient de amarat , dar s-a rezolvat
-la 4000 km mi-au furat radioCd-ul ( nu aveam alarma ) S-a rezolvat pe Casco la Asiban, cu cat mi-au dat ei , mi-am luat un Sony laugh.gif
- Schimbat ambreiaj in garantie , s-a rupt placa de presiune la 11000 km , doua zile fara masina wub.gif
sad.gif - Un idiot mi-a indoit portiera fata dreapta , cam pe la 16 000 km
- bucse bara stabilizatoare schimbate pe la 20000 km
- am trecut pe cauciucuri Ceat 185/60/14 de nevoie , dupa ce am taiat doua cauciucuri pe linia de tramvai la Piata Obor in Bucuresti mad.gif
-pe la 25 000 km am schimbat stergatoarele pe unele Bosch , proaste , m-au tinut cam 10 000 km , le-am schimbat iarasi la 36 000 km
-la 44 000 km m-a lasat iarasi ambreiajul 022.gif , de asta data s-a deformat ,, soarele " placii ( supraincalzire si decalire ?) , sper sa nu mai am probleme in viitor . M-a costat 750 lei noi , garantie 18 luni la piese
-am schimbat esapamentul , toba finala si intermediara , sparte , ruginite , cam pe la 48 000 km , 200 lei noi , dar se pare ca mi le-au demontat -montat aiurea ca mi-au rupt un suport , trebuie sudat unul , troncane ca naiba acum sub masina
SA NU MERGETI LA SERVICE TRIPACO , patiti ca mine 251.gif ( dupa pasarela Podu-Ros- Nicolina , prima la stanga , cam 150 metri , se fac si inspectii tehnice destul de bine , dar service-ul e de rahat )
- am constatat ca in curbe nu mai are aceiasi tinuta , mai ales cand e portbagajul gol , si troncane ceva pe spate . Ei bine , astazi am urcat-o pe rampa si am observat ca arcurile nu stau in locasul lor , sunt cumva rotite si se spijina doar pe un punct , plus ca scartaie un amortizor
- placutele de frana s-au schimbat la 20 000 si la 40 000 , ca asa a spus mecanicul , posibil sa mai fi mers
- la 60 000 probabil voi schimba ferodourile pe spate
-la 53 000 km am schimbat pivotii inferiori si bielete de directie cu capete de bara 053.gif , bulite dupa drumurile Vatra -Dornei Bistrita si Cluj- Reghin-Toplita , cost 250 lei noi
- wink.gif DAR , nu am schimbat nici un bec ! Nu s-a ars nici unul pana acum !
- AC merge foarte bine

Cu toate astea , sunt multumit de masina , nu am cu ce sa o schimb acum , orice alta e peste 10 000 euro , iar Logan nu vreau , e prea mare pentru mine si consuma mult fata de Solenza .

This post has been edited by Ghidioneanu: 8 Jul 2005, 15:11

--------------------
Ford Focus 2007, 1,8 TDCI 115 cp - IS-xx-xx
Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Manuelos
post 8 Jul 2005, 16:15
Post #32

Membru

From: Oradea

Solenza diesel 100.000 km.
Merge bine si acum si sunt multumit de alegerea facuta, a meritat toti banii!
Am avut probleme cu planetarele pe care le-am schimbat pe ambele la 40 si la 80.000.
De asemenea cu electromotorul care a trebuit reparat.
Si bateria schimbata de doua ori si acum am pus de 77 Ah.
Merge bine si sunt multumit de ea.

PS: Fabricata febr. 2004 si e folosita la taxi si functioneaza exclusiv numai oras 100%.

--------------------
Chevrolet Aveo Sedan LT - ...
2007 Chevrolet Aveo LT
2008 Logan Pick Up .....sold
2006 Dacia Drop Side

GPS: Go Clever 5'
CB: Cobra + Sunker Elite
Detector: Whistler
+
SB 29 NEW
post 12 Jul 2005, 14:08
Post #33

Membru incepator

sunt cel mai nou pe acest forum...dar in masura sa-mi dau si eu cu parerea !
Asadar din martie 2004 am si eu slz !Am 40 000 de km si nu pot spune ca nu sunt multumit! Nu am avut alte probleme decat cele "clasice si uzuale"deja amintite de voi !suma exacta pe care am cheltuit-o pana acum cu intretinerea masinii este de 5 500 000 rol (fara revizia de 40 000 pe care o sa o fac saptamana aceasta !)
Mie personal mi se pare mai mult decat rezonabil !(se pare ca am avut noroc de masina buna cum se zicea pe vremea impuscatului...)

Sunt curios care au fost costurile voastre in raport cu nr de km !

Numele meu e NICU si ma bucur ca m-am alaturat voua !

SA AUZIM DE BINE SI NUMAI DE BINE !

--------------------
dacia solenza scala - SB 29 NEW
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 03:42
Forum Renault