PESTE 50.000 KM, P
![]() ![]() ![]() |
PESTE 50.000 KM, P
Ghidioneanu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|||
Manuelos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 28 November 04 From: Oradea ![]() |
Solenza diesel 100.000 km.
Merge bine si acum si sunt multumit de alegerea facuta, a meritat toti banii! Am avut probleme cu planetarele pe care le-am schimbat pe ambele la 40 si la 80.000. De asemenea cu electromotorul care a trebuit reparat. Si bateria schimbata de doua ori si acum am pus de 77 Ah. Merge bine si sunt multumit de ea. PS: Fabricata febr. 2004 si e folosita la taxi si functioneaza exclusiv numai oras 100%. |
--------------------
Chevrolet
Aveo
Sedan LT
- ... 2007 Chevrolet Aveo LT
2008 Logan Pick Up .....sold 2006 Dacia Drop Side GPS: Go Clever 5' CB: Cobra + Sunker Elite Detector: Whistler |
|
SB 29 NEW |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 July 05 ![]() |
sunt cel mai nou pe acest forum...dar in masura sa-mi dau si eu cu parerea !
Asadar din martie 2004 am si eu slz !Am 40 000 de km si nu pot spune ca nu sunt multumit! Nu am avut alte probleme decat cele "clasice si uzuale"deja amintite de voi !suma exacta pe care am cheltuit-o pana acum cu intretinerea masinii este de 5 500 000 rol (fara revizia de 40 000 pe care o sa o fac saptamana aceasta !) Mie personal mi se pare mai mult decat rezonabil !(se pare ca am avut noroc de masina buna cum se zicea pe vremea impuscatului...) Sunt curios care au fost costurile voastre in raport cu nr de km ! Numele meu e NICU si ma bucur ca m-am alaturat voua ! SA AUZIM DE BINE SI NUMAI DE BINE ! |
--------------------
dacia solenza
scala
- SB 29 NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:42 |