Salut si numai bine..., - retragere temporara -
![]() ![]() ![]() |
Salut si numai bine..., - retragere temporara -
stifler_cale |
![]()
|
||
![]() cine-i bun,e prost...e definitie... Group: Members Posts: 174 Joined: 28 September 07 From: Alba Iulia ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Motreanu Sorin |
![]()
|
- Group: Members Posts: 271 Joined: 5 April 06 From: - ![]() |
L-am vazut pe omul asta (Tzepesch) de multe ori pe forum si nu vad ce-i anormal sa-si salute COLEGII de dialog de pe forum cand pleaca.A crezut probabil ca pe acest forum exista oameni de bun simt intre care se mai stabileste si o legatura de..sa zicem prietenie.Suntem aici sa colaboram,sa ne ajutam cu sfaturi,cu pareri nu sa ne batem joc in astfel de moduri.
Omul spune citez "dar din pacate, datorita unor probleme personale...".Cuvantul probleme personale poate insemna multe dar cert e ca s-a spus cuvantul "probleme"..deci probleme frate si nu vad de unde atata mistocareala de josnic prost gust la adresa omului ?!?! Urat. Personal nu mi-ar place si cred ca nici celor cu bun simt de pe aici (cati or mai fi) ca cineva pe care il vezi postand si ajungi intr-un fel sa-l cunosti,inveti de la el,il citesti etc dispare pur si simplu si nu mai sti nimic de el.Consider asdar ca nu este rau faptul ca a anuntat retragerea,speram temporara. Dacia e masina de frecat a romanului si prin urmare o are oricine de aceea poate nu-i de mirare ca se aduna unii care sunt certati cu bunele maniere,cu repsectul celorlati dar sunt dotati cu mistocareala si batjocura la greu.Personal i-as da afara pe cativa de pe forum intrucat deja,acest forum minunat a inceput sa aiba o consistenta si o cantiatate suficienta de date de interes pentru "dacioti" ca sa mai fie nevoie de unii mistocari care sa impestriteze atmosfera.E plin de dacii la tot metrul asa ca ar trebui sa ramana doar acei care au in plus fata de o masina dacia si un strop de respect,un gram de seriozitate.Sunt frate cativa la care vezi in fiecare post aceeasi ironie ieftina. Tzepes,oricare ar fi problemele tale te asteaptam cat mai curand inapoi cu vesti bune.In rest probabil ca cu totii stim ca "jmecheri" din astia apar frate zi de zi,ceas de ceas in trafic,la lucru,in piata si unde naiba nu apar...noroc ca mai exista si oameni care au bun simt pe lumea asta ![]() This post has been edited by Motreanu Sorin: 29 Sep 2008, 14:48 |
--------------------
-
-
--
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Motreanu Sorin @ 29 Sep 2008, 14:45) De fapt cine isi bate joc? Vrea sa intre pe forum si respecta regulamentul este bine venit, nu vrea sa mai intre pe forum, sa fie sanatos, dar asa un topic prea te imbie la o abordare mai glumeata. Atat si nimic mai mult. P.S. Ia mai numara odata "cuvantul", sa vedem tot unul singur iti iese? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Motreanu Sorin |
![]()
|
- Group: Members Posts: 271 Joined: 5 April 06 From: - ![]() |
Cu toate ca nu-i forum dedicat lectiilor de romana,nu-i asa? Ma referam doar la cuvantul "probleme" cat despre abordarea glumeata asta hotaraste fiecare in functie de ce cap are.
Nu vrea sa intre,sa fie sanatos?Pai un forum este si locul unde oamenii socilizeaza,se impreitenesc nu poti pleca pur si simplu daca consideri ca ti-ai facut prieteni pe un forum,nu? Repet ce am mai scris> Personal nu mi-ar place si cred ca nici celor cu bun simt de pe aici (cati or mai fi) ca cineva pe care il vezi postand si ajungi intr-un fel sa-l cunosti,inveti de la el,il citesti etc dispare pur si simplu si nu mai sti nimic de el.Consider asadar ca nu este rau faptul ca a anuntat retragerea. Vezi ceva de ras in faptul ca omul si-a luat "la revedere"?Sau internetul si jungla urbana ne invata sa fim salbatici?Topcul asta e si un bun studiu de caz pana la urma,arata cat de usor ne descarcam frustrarile pe net,cat de usor recurgem la mistocarela sub acoperirea anonimatului,cat de handicapate sunt cuvintele prietenie si respect pe Internet (parca mai abitir ca in viata reala). This post has been edited by Motreanu Sorin: 29 Sep 2008, 15:35 |
--------------------
-
-
--
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Din pacate si eu ma retrag ....pentru 1-2 zile ca nu mai am net la munca din cauza unui stalp care cica a cazut pe o masina
![]() ![]() ![]() This post has been edited by ceribros: 29 Sep 2008, 22:58 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
ati luat mare teapa;tovarasul tepesch a postat astazi :http://www.daciaclub.ro/Cele-mai-tari-numere-de-inmatriculare-t8115-s690-p1550242.html#entry1550242
cred ca a vrut sa vada daca ii pare cuiva bine daca pleaca pentru moment sau....... |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
macar de mergea linku,
ps, mai intru de pe tel. cand apuc |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
klausy78 |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 72 Joined: 11 September 08 From: Galati ![]() |
Sunt de acceasi parere cu Sorin . Si eu am avut "probleme personale" -cred ca banuiesc despre ce e vorba . Oricum Tzepesch sa stii ca in mi-ai dat motive de gandire la cum am putea sa reducem consumul de carburant al Daciei , chiar ieri ma gandeam -roti subtiri ,aruncat din masina tot,slabit dar nu stiu daca ar scadea sub 5%
![]() |
--------------------
dacia 1410 break
cu motor in stea
1995
- GL 01 ZEX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 04:13 |