Un polițist milionar în euro,, prins în timp ce lua 600 lei spaga
![]() ![]() ![]() |
Un polițist milionar în euro,, prins în timp ce lua 600 lei spaga
Stefan |
![]()
|
||
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|||
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
pai se sesizeaza ... dar doar cand un coleg a fost scurtat la bani... in rest toate bune si frumoase...
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
probabil ca tipul si-o luase in cap ... asa ca ai lui colegi au decis sa-l lase in offsaid
din pacate in politia (si nu numai acolo) coruptia e megageneralizata .... pur si simplu nu exista politist nemajit .... daca sefu e stiut ca manjit e mai greu sa-l tragi la raspundere pe subaltern si tot asa |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cu siguranta uita sa "imparta beneficiile" cu colegii.. De aceea s-a ajuns acolo.
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ar fi fost mai degraba o stire bomba daca era vorba de un politist milionar in euro care nu ia spaga.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu parca prefer sa dau spaga decat sa dau permisul, puncte si cateva milioane amenda.
|
--------------------
.
.
.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
privind la avatarul tau .... chiar nu ma mira
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
parca tu esti perfect. Toti am preferea sa dam spaga decat sa ramanem fara permis, daca e normal pentru politisti sa accepte e problema. Dupa cateva acuzatii de dare de mita din partea organului s-ar potoli toata lumea, dar organul intinde doua maini sa ia.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
deci se ia urmatoarea ecuatie
1 Porsche Boxer pe magheru in fata la Hotel ambasator trece pe rosu, dupa intersectie este oprit de nenea garcea care se cearta cu el, gesticuleaza ce gesticuleaza garcea, ala din bors ii da ceva si garcea ii face semn sa plece, in aceeasi zona am vazut zilnic, cateva borsuri, deci... averea bolitistului |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(Stefan @ 24 Sep 2008, 10:12) Link Sunt cateva chetii pe care as vrea sa le punctez: in primul rand, sunt atatea cazuri evidente de politisti sau alti functionar publici care detin averi mult peste ceea ce ar putea avea din veniturile de bugetari. Problema asta a fost pusa de jdemii de ori, dar mai intreb odata - de ce nu se sesizeaza autoritatile competente (acum avem un ANI, avem corpuri de control)? In al doilea rand, suntem inconjurati de prosti - nici sa fure cu cap nu sunt in stare. VAI DE TARA ASTA. Cand vad Pulitia in trafic mi se face greata. ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 24 Sep 2008, 19:35) ![]() ![]() Avatarul e la misto, cautam icoana cu Nicu Guta si a Pruncului Minune, dar n-am gasit decat asta. Revenind ontopic, cred ca oricine din tara asta ar prefera sa bage 50-80 ron spaga in talon si sa plece mai departe decat sa primeasca amenzi de sute de ron, puncte multe pe permis, eventual sa ramana si fara el, pentru ca apoi sa piarda timp prin tribunale in contestarea amenzilor. Sa ne intrebam de ce oare acum toata lumea contesta amenzi de circulatie? Pentru ca e posibil sa merite efortul, inainte pentru amenzi de 30-50 ron nu se ostenea nimeni, dupa cum inainte nu erau la prea mare cautare detectoarele radar, intrucat se amortizau abia dupa 8-10 amenzi de care scapai. Acum a ajuns un detector sa fie mai ieftin decat o amenda, si normal ca le vezi pe bord la toata lumea. Pe forumuri, toata lumea da dovada de moralitate, de asumarea riscului, insa, atunci cand se petrece inevitabilul, (amenda sau suspendarea permisului), toti cauta portita salvatoare. Daca se poate si cu spaga, cu atat mai bine. Si nici nu-i de mirare ce averi strang politistii de pe urma asta. Pentru ca, cu sau fara spaga, tot la ciupeala, instant, inghesuiala, etc stau pe soselele patriei. |
--------------------
.
.
.
|
|
tarzy |
![]()
|
nu fi asa de convins ca "oricine" se repede sa contribuie la bunastarea politistilor
eu nu am mai dat spaga de prin 2002 ... in schimb fac anual 4-5 contestatii (majoritatea la amenszi de viteza gen 65 Km/h in localitate) ... si pana acum doamne ajuta nu am stat decat o data fara permis 30 de zile (prin 2003) iar de condus conduc zilnic ... si depasesc 20.000 Km/an (din care minim 1/2 sunt in Bucuresti) legat de "moralitatea" politistilor .... din pacate am observat in ultimul an o recrudescenta a poftei ptrr spaga .... daca in perioada 2005-2007 lucrurile incepusera sa se aseze ... in sensula ca intindea mana (de fapt actele) sa bagi ceva doar aia mai batranii si harsitii .... am observat in ultimul an ca si pustanii cu mustata deabia manjita asteapta ceva .... de la mine raman cu asteptarea |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
"am observat in ultimul an ca si pustanii cu mustata deabia manjita asteapta ceva"Adica ei sa umble cu miere si sa nu se linga pe degete?
|
--------------------
a
b
c
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ba dimpotriva, astia eu ii stiam mai ai dracului, asta pana..au dat de gust.
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
E daca ar face toate mustele miere ar fi un leu kilu'!
|
--------------------
a
b
c
|
|
tmanbone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 22 March 06 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 25 Sep 2008, 19:10) Pe forumuri, toata lumea da dovada de moralitate, de asumarea riscului, insa, atunci cand se petrece inevitabilul, (amenda sau suspendarea permisului), toti cauta portita salvatoare. Daca se poate si cu spaga, cu atat mai bine. Si nici nu-i de mirare ce averi strang politistii de pe urma asta. Pentru ca, cu sau fara spaga, tot la ciupeala, instant, inghesuiala, etc stau pe soselele patriei. "Pe forumuri, toata lumea da dovada de moralitate"...Bagi mana in foc? Postez rar dar citesc des. O singura data m-a oprit politia rutiera (in 4 ani de condus zi de zi) pe buna dreptate, n-am dat spaga (imi cer scuze ca te dezamagesc). N-as fi postat nici acum, dar m-ai cam enervat. Sanatate! |
--------------------
Dacia / Opel -
1310 / Astra Caravan -
1991 / 2001
- --- / ---
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
ha-ha-ha, ce sa zic
![]() traseu Cluj-Napoca - Oradea, luna august, inainte cu o zi sa plec in concediu in strainatate cu masina (mi-e lene sa ma uit pe amenda in ce localitate era si mi se face si scirba): Scenariu: - localitate, indicator limitare de viteza explicit 50 km/h si bineinteles radar fix in localitate (circul regulamentar, in fata mea un ford de BH), stau relaxat dupa el - indicator depasire interzisa, linie continua (stau dupa ford) - indicator viteza maxima 70 km/h, urmeaza pod, linie continua (stau dupa fordul care continua sa ruleze cu 50 km/h) - gata pod, gata linie continua, indicator depasire permisa, ford rulind pe la 50 km/h, in fata vad echipaj politie -> semnalizez, depasesc, nu fac 7-800 m politia imi face semn sa trag pe dreapta, idem si la ford! Un purtator de cascheta vine la mine, unul la ford, cel care era la mine imi comunica ca am facut depasire pe linie continua, instant ma dau jos din masina si ma duc la ala cu fordul. Pe ala tocmai il intreba daca recunoaste ca l-am depasit pe linie continua. Se uita ala la mine si rinjind zice ca da, l-am depasit pe linie continua!!! Jur, ca am fost atent la chestia asta deoarece i-am vazut pe fraieri ca stau pe marginea drumului si n-am depasit pe linie continua. Am crezut ca-l scot pe ala de git prin portiera. Bineinteles ca-i dau drumu' la timpit si io ramin cu ei cica sa-mi scrie procesul verbal. Normal, toata tarasenia s-a sfirsit cu o amenda pt. centura si fara puncte. Ca doar trebuie si gura lor sa maninca ceva, nu??? Sa va mai povestesc cite incalcari ale regulamentului am facut sa-l ajung pe timpitu' cu fordu'? Cred ca in ziua aia ingeru' lui pazitor a bagat ore suplimentare, lipi-s-ar frontal de vreun tir (el, nu ingeru' ![]() Ahh, si nici io n-am dat spaga da am platit amenda 500.000. Da' tie probabil ti se pare ok ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 25 Sep 2008, 20:50) nu fi asa de convins ca "oricine" se repede sa contribuie la bunastarea politistilor eu nu am mai dat spaga de prin 2002 ... in schimb fac anual 4-5 contestatii (majoritatea la amenszi de viteza gen 65 Km/h in localitate) ... si pana acum doamne ajuta nu am stat decat o data fara permis 30 de zile (prin 2003) Corect ! ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(tmanbone @ 25 Sep 2008, 23:21) "Pe forumuri, toata lumea da dovada de moralitate"... Bagi mana in foc? Postez rar dar citesc des. O singura data m-a oprit politia rutiera (in 4 ani de condus zi de zi) pe buna dreptate, n-am dat spaga (imi cer scuze ca te dezamagesc). N-as fi postat nici acum, dar m-ai cam enervat. Sanatate! De ce te-ai enervat ? Ca are dreptate, nu conteaza ca tu nu dai spaga, sau io sau altu, conteaza ce face majoritatea, si majoritatea daca au de ales intre a plati amenda si a lua puncte prefera sa dea o spaga daca se poate, dar dupa aceea critica politistii ca se imbogatesc. Ce-i drept spaga scapi mai ieftin, fara puncte, fara permis suspendat, si fara drumuri pe la ghisee sa platesti amenda, sa le mai si prinzi in pauza de masa ... are multe beneficii pe termen scurt, dar pe termen lung ajungi la cat mai multe cazuri in genul celor prezentate de kaspersky. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
tmanbone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 22 March 06 ![]() |
Pai nu are dreptate, ca a folosit cuvintele "toata lumea, toti"... si parca "majoritate" inseamna altceva. Asta m-a enervat.
|
--------------------
Dacia / Opel -
1310 / Astra Caravan -
1991 / 2001
- --- / ---
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.125 Joined: 11 February 04 ![]() |
Acu si tu trebuia sa nu depasesti cand vedeai polutia, macar asa preventiv
![]() sa nu fie cine stie ce semn prin copaci. Nu stiu cum faceti voi dar pt mine si o luna fara permis ar fi foarte grea, m-ati vedea pe aici cu anunturi de angajare sofer pe perioada determinata. Asa ca prefer sa-i dau o sp. decat sa stau pe bara. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:04 |