o piesa de sub volan, ce este si unde trebuie sa fie montata??
![]() ![]() ![]() |
o piesa de sub volan, ce este si unde trebuie sa fie montata??
iulian sn2001 |
![]()
|
||
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Attached thumbnail(s) poza_cu_cablu.JPG ( Size: 32.1k ) Number of downloads: 357 poza_fara_cablu.JPG ( Size: 24.08k ) Number of downloads: 418 |
||
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|||
mosu86 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 25 January 09 ![]() |
QUOTE(iulian sn2001 @ 9 Feb 2009, 22:18) De doi ani de cand am cumparat masina am o piesa care atarna libera sub volan.Nu vreau sa dau termeni de comparatie dar se balangane asa...in voia sortii.M-am uitat sub bord si nu inteleg care este locul ei(din fabrica). Nu stiu nici ce este...nici la ce foloseste...nici unde trebuie fixata si nici unde se prinde cablul acela negru care e clar ca este desprins de undeva. Daca cineva este in masura sa me ajute...multam anticipat(asu sa te vad) Iuliane tata pai ala e modulul de comanda de la alarma iar firul ala negru care balangane cum zici tu e antena pentru telecomanda si nu trebuie legata nicaieri,chiar nu ii gasesti un loc pe sub bord? Nu-i gasesti locul din fabrica!pai n-ai cum. a fost montata ulterior de un mare meserias. ![]() This post has been edited by mosu86: 9 Feb 2009, 22:04 |
--------------------
mazda
323f
-
- -
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
aha....tipic meseriasilor nostri....lasa totul la voia intamplarii.Ma gandeam ca este vreo piesa din fabrica care s-a desprins de la locul ei.
Ms mult pt lamurire mosu:wise_guy: |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
mda e antena o poti lungi si tu ca sa preia semnal de la distanta mai mare.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
mosu86 |
![]()
|
QUOTE(djasu82 @ 9 Feb 2009, 23:34) Scuze jasule daca te-am sicanat putin dar asa e pe forum cu cat cunoastem mai mult e bine sa-i ajutam pe altii si nu se ne contram,nu toti avem bani de service si daca sunt pb simple de ce sa nu le remediem noi ![]() This post has been edited by mosu86: 9 Feb 2009, 22:52 |
--------------------
mazda
323f
-
- -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu intotdeauna o antena mai lunga e si mai eficienta. Parea mea. Important e sa fie acordata.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
acordata e orium pe circuitul LC iar pentru alarme e recomandat 50 de cm la partea radio doar daca se lucreaza cu frecvente peste 500Mhz atunci se reduce . Nu vreau sa dezbatem alte baliverne despre radio fiindca nu-si are rostul in acest topic.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
mosu86 |
![]()
|
|
--------------------
mazda
323f
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 03:19 |