DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> bare de usi supernova

genyus
post 15 Sep 2008, 11:16
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut! Vreau sa imi pun pe Supernova mea,varianta confort, nite bare protectoare de usi asa cum au celelalte versiuni-clima si rapsodie.Daca se poate, as dori sa scrie pe ele versiunea masinii mele.Are cineva asa ceva,sau poate sa-mi dea detalii unde as putea sa gasesc -noi sau sh?

--------------------
Dacia Supernova 2002 confort
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mafiozzo
post 15 Sep 2008, 14:00
Post #2

Membru autentic

From: .::Cluj::.

eu am rapsodie si nu am nici o bara protectoare la usi si cred ca nici un model de super nova nu are smile.gif

--------------------
Ex : Supernova 2001 Opel Astra G CC 2003 Coupe
Now : Mondeo 2007 Limuzina
+
Andy_ACS
post 15 Sep 2008, 14:06
Post #3

Yes, I'm not!

From: Craiova

Se refera la bandourile laterale de cauciuc (care sunt prezente pe rapsodie, clima si campus).

Gasesti astfel de bandouri la magazinele auto sau targuri. Ele se monteaza prin lipire. trebuie sa fii atent sa le montezi drepte si exact la muchia usii. Ar fi bine sa te uiti la alt model care are bandouri inainte.

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
genyus
post 16 Sep 2008, 14:52
Post #4

Membru incepator

Pai am cautat la mai multe magazine de piese originale si mi-au zis ca nu prea mai aduc de la fabrica si trebuie facute mai multe comenzi ca sa vina...M-ar interesa cineva care le are ca piese de schimb sau daca stie vreun magazin sau depozit online unde as putea sa le gasesc.

--------------------
+
Maskatu
post 21 Sep 2008, 06:43
Post #5

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

mai bine iti pui de solenza. Cred ca se gasesc mult mai usor (in special in targ). Cele de super nova le vei aplica greu pentru ca sunt șubrede și e greu sa le pui "la linie". Plus ca de solenza arata mult mai crima biggrin.gif
bafta.

This post has been edited by Maskatu: 21 Sep 2008, 06:44

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
genyus
post 21 Sep 2008, 10:43
Post #6

Membru incepator

cele de solenza sunt si mai scumpe si nici nu se potrivesc perfect, au niste mici proeminente care sunt facute sa intre in niste orificii de pe solenza, am studiat si varianta asta. tongue.gif

--------------------
+
cristio_79
post 22 Sep 2008, 01:39
Post #7

Membru autentic

From: CONSTANTA

Si acele "proeminente" nu se pot taia sau poliza?Ca doar sunt din plastic.Daca se pot monta pe Solenza Europa si chiar si pe Nova,care nu au acele gauri in fetele de usi,nu vad de ce nu s-ar putea monta si pe SRN.

--------------------
Citroen / Peugeot C3 / 308 SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020
Mai traiti? Bine...
+
spmihai
post 25 Sep 2008, 20:43
Post #8

Membru incepator

From: Alba Iulia

o sa ai mult si bine de cautat dupa bandouri pentru ca nu se mai fac. cel putin asa m-au vrajit vanzatorii de la n+1 magazine. eu am gasit in cele din urma din noroc, intrasem intr-un magazin sa cumpar ceva si mi-au zambit bandourile rolleyes.gif pret: 44 RON in luna iunie, doar pe partea dreapta (aripa+usa fata+usa spate). nu e greu de lipit, mai ales daca mai e cineva care sa te ajute si sa tina bandoul drept. atentie numai la lipirea pe usi, sa lasi unpic de loc in capatul usii unde vin balamalele pentru ca atunci cand deschizi usa sa nu frece aripa (in cazul usii din fata) sau usa din fata (in cazul usii din spate). o sa-ti dai seama in momentul acela, daca nu ai priceput ce vroiam sa zic.

--------------------
Dacia Logan, ex. SuperNova Preferance - AB 07 JBH
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 22:51
Forum Renault