noile date despre consum facelift, aceleasi motoare consumuri diferite
![]() ![]() ![]() |
noile date despre consum facelift, aceleasi motoare consumuri diferite
aliuta2000 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|||
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Euro 3 vs. Euro 4
Ultimele modele Logan faza I erau Euro 4 si aveau si ele consumul diferit fata de cele Euro 3. This post has been edited by madhorsefuzzy: 5 Aug 2008, 08:13 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma, tu vrei sa treci de la BMW la Logan?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
pt ca difera normele de masurare a acelui consum. asta din ce am inteles eu
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
eu vorbesc de ceea ce exista acum pe forum , si nu mai sunt de prin 2007 motoare E3 (din cate stiu eu ) . deci ar fi o chestie de E4~E4.
Cum sa difere metoda de masurare a consumului ??? litrul tot litru ramane si 100Km tot 100Km raman . oricum e ceva ciudat la mijloc . |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Litrul tot litru ramane, dar poate sa difere metoda de masurare a consumului. La fel cum la unii le consuma x,y% si la altii x,w%.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Litrul e tot litru, dar nu are legatura cu metoda de masurare.
Consumul e calculat tinand cont de perioada de accelerare, de decelerare, de mers in croaziera si de relanti. In oras avem mai multe accelerari si mai mult relanti, in afara avem mai mult croaziera. Functie de normele de calculare, se considera unele perioade mai mult decat altele. Iar pentru consumul mediu se calculeaza un procent de mers in oras si unul de mers in afara. Cum normele vechi de oras nu prea corespund cu situatia actuala (aglomeratia) probabil se mai modifica si normele ca sa nu se planga lumea ca ii consuma 10.5 si in carte scrie 9.5. Ca lumea nu se gandeste ca e aglomeratie si testele standard nu includ si asta. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:18 |