Planetara stanga!, Bate in viraje
![]() ![]() ![]() |
Planetara stanga!, Bate in viraje
apostuviorel |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 4 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
|
|||
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
1: Se poate rupe planetara si sa te lase in drum dar sa incerci sa nu fortezi masina in viraje sau la plecarea de pe loc si nu o sa ai probleme 100-200km
![]() 2: Daca rectifici planetara mai mult de 20000 nu te tine si o sa bata iar.Eu zic sa cumperi o planetara noua si nu o sa ai probleme . ![]() This post has been edited by Nec: 11 Oct 2008, 03:39 |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(apostuviorel @ 10 Oct 2008, 23:47) In aceasta vara am observat ca un burduf de la planetara stanga s-a rupt. Am mers cu masina cam 100km/saptamana timp de aproximativ 2 luni. In toata aceasta perioada totul a fost ok. Dupa cele 2 luni am demontat planatara si am inlocuit burduful cu unul original. Totul bine pana cand, dupa aproximativ 1 luna, am inceput sa aud in viraje cum bate! Am desfacut sa vad despre ce este vorba si nimic deosebit la prima vedere, adica burduful era intact. Am urnit putin burduful din locasul lui si surpriza....unsoarea era terci(nu avea consistenta celei ce am introdus-o cu ceva timp in urma). Am pus la loc unsoare grafitata si am montat totul la loc....si bate in continuare si acum. Intrebari pentru cunoscatori: 1. Ce se poate intampla rau daca merg in continuare asa? 2. Cum pot rezolva problema si cam ce costuri sunt implicate? Multumesc frumos! Din curiozitate, cati km are masina? Mie la 65.000 mi s-a crapat burduful pe dreapta si apoi la o luna cel pe stanga asa ca urmareste-l si pe celalalt. |
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
apostuviorel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 4 May 07 ![]() |
Masina are acum 50 mii km. Problema nu este daca ma mai tine 100-200 de km ci daca ma mai tine asa mai mult timp fara sa existe pericole (in conditii de exploatare normala,adica 100 km pe saptamana in oras).
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Eu cred ca daca mergi normal cu masina ar trebui sa te mai tina e mai riscant sa se rupa cand bate si in line dreapta atunci poti sa zici ca e dusa de tot si trebuie sa o schimbi cat mai repede dar la tine nu se pune problema asta,dar ar fi mai bine sa incepi sa iti pui bani deoparte pentru o planetara noua luand in considerare ca vine iarna si nu poti sa sti cand iti e lumea mai draga atunci sa te lase
This post has been edited by Nec: 13 Oct 2008, 00:08 |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu azi am rectificat planetara pe stanga si NU era de la planetara . Inca astept in topicul dedicat pareri !!!
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:42 |