Expresii la moda, (adica ecspresii d-alea cul)
![]() ![]() ![]() |
Expresii la moda, (adica ecspresii d-alea cul)
Mihai San |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
|
||
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 30 Jan 2010, 23:50) visuleeeee, pe vremea cand foloseam eu ceva-ul ala, Vacanta Mare inca erau distractivi ![]() si oricum... http://www.webdex.ro/online/dictionar/ceva QUOTE CEVÁ1 adv. Puțin. ~ mai mult. Măcar ~. ♢ ~-~ măcar puțin; măcar un pic. /ce + va |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E urat...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
garlic_dog |
![]() ![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
QUOTE(SSilent @ 1 Feb 2010, 12:37) Daci, decat, sa revin: ceaces = adevarat, true, d'astea soto = badea...sorry badea's rulz ...ce spuneam? a, da. soto = sigur (argou de bulau). Badea zice ca soto = iata ( voila). N-a fost acolo, n-a fost.... unsovaiter...a fost deja diclit. Recte ghicit. This post has been edited by garlic_dog: 1 Feb 2010, 23:26 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 31 Jan 2010, 00:50) QUOTE(hash @ 12 Jan 2010, 12:47) Deci nu mai poooot! sa fac ceva pe toate ceva-urile folosite aiurea-n tramvai ![]() QUOTE DEODORÁNT, -Ă, deodoranți, -te, adj., s.n. Dezodorizant. [Pr.: de-o-] – Din fr. déodorant. Sursa: DEX '98 | Trimisă de dante, 20 Jul 2004 | Greșeală de tipar DEODORÁNT s., adj. (FARM.) dezodorizant. Sursa: Sinonime | Trimisă de siveco, 4 Aug 2004 | Greșeală de tipar deodoránt s. n. (sil. de-o-), adj. m.(sil. de-o-), pl. deodoránți; f. sg. deodorántă, pl. deodoránte Sursa: Dicționar ortografic | Trimisă de siveco, 10 Aug 2004 | Greșeală de tipar DEODORÁN//T ~tă (~ți, ~te) v. DEZODORIZANT. /<fr. déodorant Sursa: NODEX | Trimisă de siveco, 21 Aug 2004 | Greșeală de tipar DEODORÁNT, -Ă adj., s.n. Dezodorizant. [Pron. de-o-. / < fr. déodorant, it. deodorante]. Sursa: DN | Trimisă de LauraGellner, 6 May 2006 | Greșeală de tipar DEODORÁNT, -Ă adj., s. n. dezodorizant. (< fr. déodorant) Sursa: MDN | Trimisă de raduborza, 15 Sep 2007 | Greșeală de tipar dexonline This post has been edited by hash: 2 Feb 2010, 09:54 |
--------------------
-
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E clar acum, mi-ai confirmat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
degeaba te amuzi. limba nu e moarta, si anumite folosiri improprii intra in timp in uzul curent. esti rautacios.
|
--------------------
-
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Suna ca dracu folosirea acelui "ceva" in loc de orice. E ca si cum un strain care n-ar avea o colectie bogata de cuvinte ar incerca sa incropeasca o propozitie cu ce are la indemana.
Niste deodorant, putin deodorant... era mai logic... parerea mea. QUOTE(rue @ 2 Feb 2010, 16:41) Sa muriti voi de nu suna a: "am calcat in... ceva" ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 2 Feb 2010, 17:08 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
N-am gasit topic cu expresii cretine, asa ca pun aici
![]() QUOTE Jocurile Olimpice de Iarna au debutat vineri,pe 12 februarie, aceasta fiind a XXI-a editie a competitiei. Romania va avea o delegatie formata din 29 de sportivi, iar obiectivul acestora este o clasare cat mai sus in probele in care vor evolua. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Mi-am amintit din greseala de topic, c-altfel l-as fi updatat mai demult.
Deci cam de vreun an, noul apelativ cocalaresc la moda prin cercurile de "baietasi" ai Argesului... <<NEBUNE>> "- Ce faci ba nebune, nu te pija pe transformator!!!" "- Hai bai nebune sa luam o shaorma." This post has been edited by Muttley: 9 Sep 2010, 15:30 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
la fix, acum stiu cum sa-l strig pe Merced.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
aspru!
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place sa aud dobitoci care folosesc aiurea niste expresii uzuale. In ultima vreme am auzit din ce in ce mai des "nici intr-un caz" in loc de "in nici un caz". Le-o suna mai elevat, nu stiu.
Oricum, singura expresie care m-a lasat perplex a fost "ce-S cu banii astia aici". |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
''ba ,liniste ce dracu!''
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, faceti liniste gen!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mama, ce gagica/masina/etc... e "senzatie"...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
E maxim !
Sunt forta nucleara/balena ! This post has been edited by Shush: 9 Sep 2010, 16:47 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Eu am boala grava pe aia care ma suna sa ii ajut si ma iau cu "tu esti boss de boss fratioare".
|
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa va calce submarinu-n vana defectilor.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
esti "CULEANU" = cool
ce faci "BAROS"? esti "cel mai fratele meu" "ZUPER" "MAXIM AM SPUS" - din reclama la VF si una care-mi place ( ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
io nu mă risc să postez aici!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
de ce?
![]() |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
e beton
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Inventeaza astia pe banda rulanta. Cea mai noua pe la noi e cu "Nae". "Ce faci ma Nae?", "Asa dai ma Nae?".
Cel mai tare a fost cu doi amici care erau la biliard, si foloseau excesiv "expresia". Doua tipe de la masa alaturata si-au luat inima in dinti si i-au intrebat "Pe amandoi va cheama Nae?". |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
"sa moara vanilia mea", "mai greu", "te-n gura...viata!" .
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Din partea mea poa' sa moara toata vanilia din lume, as fi cel mai fericit! (stiu ca nu la asta se referea expresia da' mi-am adus aminte)
A-nceput sa ma sece rau faza cu "EPIC"! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vi_escu |
![]()
|
bă, nu fi boc!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Din partea mea poa' sa moara toata vanilia din lume, as fi cel mai fericit! (stiu ca nu la asta se referea expresia da' mi-am adus aminte) ce-are vanilia cu.. compotu de ananas? This post has been edited by cristianco2002: 10 Sep 2010, 18:03 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 15:03 |