Car kit Nokia home made, Pe solenza desigur :)
![]() ![]() ![]() |
Car kit Nokia home made, Pe solenza desigur :)
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Attached thumbnail(s) Imagine402.jpg ( Size: 504.51k ) Number of downloads: 517 Imagine403.jpg ( Size: 477.53k ) Number of downloads: 538 Imagine404.jpg ( Size: 589.94k ) Number of downloads: 526 |
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
clubkid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 22 February 08 From: Bucuresti ![]() |
Super tare! o sa incerc si eu...am si casetofon ca al tau
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003
- B-94-SPD
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
o intrebare: nu faci microfonie?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Nu, din fericire nu se face, imi era si mie frica de asta dar nu e nici o problema este ca si cum ai vorbi pe speker. Partea proasta e ca tre sa ti telefonul mai depaparte de rcd ca se aud undele alea cand vorbesti in rest totul este ok.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
super tare home made kar kit
![]() ![]() oricum din partea mea ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
intentia e de aplaudat..
bluetooth? rezolva mai frumos treaba ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
e marfa cum si-a fac bolidu...am vaz la mai multi ....care au RCD pe caseta ..si-au facut aceasta adaptare.....in "
![]() |
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
e buna ideea, da` ce faci cand vorbesti cu cineva la telefon chestii personale, si mai ai si alte persoane in masina?
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Incalci un pic legea si il pui la ureche ... Ii zici persoanei respective "stai asa sa te scot de pe speaker" ... Asta daca mai apuci
![]() |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
bolidu |
![]()
|
Se rezolva mai usor cu bluetooth dar eu nu suport aia in ureche si nu puteai reda muzica de pe tel in rcd si daca ai ceva personal de vorbit decuplezi mufa, tragi pe dreapta si vb pana nu mai poti.
This post has been edited by bolidu: 9 Jun 2008, 15:38 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Buna ideea ...nu mai fiti carcotasi ca acum va veti pune majoritatea acest home made
Bv bolidu |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
play_nickos |
![]()
|
![]() V!0-L3nT Group: Members Posts: 71 Joined: 28 November 07 From: Bucuresti ![]() |
oricum ..felicitari pentru intentie ...este chiar de laudat si totodata si ingenioasa treaba
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ
2004
- B-66-XXL Nu crede in franele de dacie, bazeaza-te pe ele
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Felicitari bolidu, daca tu esti multumit asta e cel mai important.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
QUOTE(bolidu @ 9 Jun 2008, 13:28) Se rezolva mai usor cu bluetooth dar eu nu suport aia in ureche si nu puteai reda muzica de pe tel in rcd si daca ai ceva personal de vorbit decuplezi mufa, tragi pe dreapta si vb pana nu mai poti. Te inteleg insa sunt car-kituri pe bluetooth, de fapt playere cu bluetooth si pot sa redea ceea ce canta pe telefon prin A2P.si iti intrerupe muzica cand suna, si daca vrei sa vb doar tu ori il decuplezi ori... |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
ady4x4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 29 December 07 ![]() |
as incerca si eu, dar sigur se aude bine ?adica sigur ma aude bine? prin ce microfon se aude ,de la telefon sau are rcd-ul sau ai montat tu unul separat?
This post has been edited by ady4x4: 10 Jun 2008, 12:02 |
--------------------
dacia supernova
europa
2002
|
|
bolidu |
![]()
|
Stiu si despre existenta acelor playere cu bluetooth incorporat dar la faza asta trebuia sa schim RCD si chiar nu se merita. Persoana cu care vorbesti te aude perfect si tu il auzi la fel de perfect, acuma mai depinde si de la un RCD la altul. Microfonul este incercuit in poza de mai jos unde este tot odata si un buton care apesi pe el sa raspunzi iar daca ti apasat iti intra apelarea vocala dar mie imi cam da erori (am un N73).
Attached thumbnail(s) Imagine402.jpg ( Size: 361.18k ) Number of downloads: 353 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
ady4x4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 29 December 07 ![]() |
oare se poate la playerele audio?cele fara mp3? eu am 2 intrari pe care scrie RCA output ,acolo trebuie sa cuplez handsfree-ul? tu ce tip de jack ai? eu am incercat mai multe dar nici unul nu mi se potriveste:(
This post has been edited by ady4x4: 12 Jun 2008, 13:41 |
--------------------
dacia supernova
europa
2002
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acolo unde iti scrie tie "RCA OUTput" parerea mea ca este o iesire, nu o intrare.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
bolidu |
![]()
|
RCA autput este iesirea din casetofonul tau fara amplificator. Adica pe acolo iti iese sunet neamplificat si acolo poti lega un amplificator pentru subwofer.
Eu am pus un jack obijnuit cum sunt la castile de la PC. Trebuie sa ai functia de AUX ,"line in" , input - difera de la un aparat la altul dar marea majoritate au in fata mufa mama pentru cuplarea telefonului, Ipod, dvd etc. Daca vrei neaparat dute cu casetofonul la un centru de reparatii audio-video si iti fac baietii de acolo auxiliar. Numai bine ! This post has been edited by bolidu: 12 Jun 2008, 17:15 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
Ovidiu99 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 23 February 08 ![]() |
Nota 10 pentru BOLIDU... Am facut si eu acest kit la tel nokia 5200 si merge PERFECT...
![]() This post has been edited by Ovidiu99: 21 Jun 2008, 11:25 Attached thumbnail(s) Picture_001.jpg ( Size: 8k ) Number of downloads: 243 Picture_002.jpg ( Size: 12.32k ) Number of downloads: 161 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004, Confort 1.4 Artika
- DJ 60 ADI
|
|
bolidu |
![]()
|
Nu si-a mai facut nimeni ?!
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
La mine nu e nevoie, am la telefon difuzor incorporat si cand il activez si pun telefonul in locasul de langa bricheta se aude si e ok. Ideea ta e ok si imi place. Pacat ca se vede firul pe exterior.
This post has been edited by dj_sweat: 1 Oct 2008, 12:55 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:22 |