Warn!, Ora exacta!
![]() ![]() ![]() |
Warn!, Ora exacta!
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 2 Oct 2008, 15:14) Dragii moșului... Dacă tot ne încordăm neuronii... Buyaka a postat pe 30.09 la 14:53. Ieri la 13:17, a tras un "up", sancționat de (cm)Andrei. Azi a mai tras unul la 14:03. Eu l-am avertizat pentru al doilea și am șters topicul. ÎNSĂ, l-am avertizat oarecum greșit, de ieri până azi trecând mai mult de 24 de ore. Corect. Tot așa de corect cum "up"-ul de azi a apărut postat tot în primul post, pen'că per total forumul (și eu m-am luat după el și n-am verificat) l-a sancționat pentru că de pe 30.09 ora 14:53 până azi 02.10 la 14:03 sunt numai 47 de ore. Capisci? 4. Initiatorul topicului are dreptul sa foloseasca UP-uri O SINGURA DATA dupa fiecare 24 de ore de la ultima sa postare, cu exceptia cazului in care anunta o diminuare a pretului solicitat. Diminuarea pretului nu se considera UP. NU se tolereaza UP-uri date mai repede de 24 de ore de la ultima sa postare sau de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Se sanctioneaza orice abatere de la aceasta regula, chiar si numai cu 1 minut! Atentie la eventualele desincronizari dintre ceasul serverului si ceasul calculatorului dvs, inainte de a posta un UP, verificati timpul oficial in coltul dreapta jos al forumului. La incalcarea acestei reguli, topicul va fi șters si autorul sau va fi avertizat prin sistemul de warn al forumului. In cazul in care se acumuleaza trei abateri pe aceasta tema, in decurs de maxim 2 luni de la prima abatere, utilizatorului respectiv va fi banat 3 zile. Daca se constata UP-uri date de "concurenta" in ideea blocarii topicului "incomod", autorul lor va primi BAN pe 15 zile. In regulament nu zice de 48 de ore! This post has been edited by Buyaka: 3 Oct 2008, 10:13 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ești... rău!
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar nu sunt singurul...din pacate !
![]() This post has been edited by Buyaka: 3 Oct 2008, 10:35 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Discutati cat vreti! Warn-ul tot ramane!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 01:44 |