Cum vad unde am scris?
![]() ![]() ![]() |
Cum vad unde am scris?
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Click pe numele tău în stânga sus, unde scrie "ești autentificat ca:", apoi click pe "găsește postările membrului" și dai click pe numărul de după "pre-vizualizare postare".
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ma gandeam eu si la asta, dar asa vad doar posturile... credeam ca exista metoda de subscribe, in felul asta apar toate <<topicurile>> unde ai postat. Daca vad doar posturile mele si nu topicurile e cam acelasi lucru ca si cum le-as lua la rand si cauta... vroiam sa apara cum apar cand dau pe "Find member's topics". dar acolo apar doar cele pe care le-am deschis eu...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Deasupra primului post din topic ai in dreapta optiunea "Topic RSS feed". Subscrii la topicul respectiv, indiferent ca ai postat sau nu acolo, si vezi direct daca au aparut posturi noi.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Maskatu |
![]()
|
am gasit ce vroiam... "track this topic" !! in felul asta dau la subscription si apar topicurile la care ma "abonez".
multumesc oricum, m-ati ajutat sa "sap" mai bine |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Stii... Mai e o solutie... Aia care implica doar memoria... Eu unul nu suport sa primesc notificari via e-mail si nici nu ma obosesc sa caut in profil. Pur si simplu... TIN MINTE.
Nu e asa greu ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Maskatu |
![]()
|
Ai de ales daca primesti sau nu e-mail... evident am ales sa nu primesc e-mail. Si nu cred ca are sens sa tii minte , cand postezi in multe topicuri, sa stai sa le iei la rand, si sa pierzi 10-20 de minute. Daca voi imi spuneti mie ca la 3-4 mii de posturi pe care le aveti, ati tinut minte toate topicurile in care ati postat... sunteti tari n-am ce zice
![]() thanks anyway.... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
In bara de sus ai My Assistant. Daca apesi pe link-ul ala iti apare un pop-up care iti arata daca ai raspunsuri la topicurile tale si tot de acolo poti accesa rapid ultimele tale 10 posturi.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Maskatu |
![]()
|
Multumesc, asta chiar e de ajutor!
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Daca voi imi spuneti mie ca la 3-4 mii de posturi pe care le aveti, ati tinut minte toate topicurile in care ati postat... "
Nu asta spuneam, ci ca dupa fiecare post, tii minte cateva zile ce ai scris, ca nu e chiar atat de... Bleah, hai ca n-are rost... Fie cum spui tu. O zi buna ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Poate tii tu minte. Eu, de exemplu, beau mult. Dupa sase sticle de vin baute seara, mi-e destul de greu sa-mi aduc aminte a doua zi ce-am scris.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 01:45 |