Fasait servofrana SLZ, Fasait servofrana SLZ
![]() ![]() ![]() |
Fasait servofrana SLZ, Fasait servofrana SLZ
tonydiangello |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 May 07 From: Resita ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
- CS-05-GRM
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Asa fasaie la toate la unele mai incet la unele mai tare ... era explicat pe aici pe undeva de ce se aude acel fasait si sa ajuns la concluzia ca este perfect normal. Si la mine se aude la fel si franeaza ok. Mecanicosul ti-a aerisit franele ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
tonydiangello |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 May 07 From: Resita ![]() |
Nu a facut aerisire. Doar schimbat placutele de frana. Insa sunt convins ca nu am avut acest fasait inainte. Ce legatura poate sa aibe cu schimbatul placutelor de frana?
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
- CS-05-GRM
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Nu cred ca are vre-o legatura cu schimbatul placutelor ... poate incepea sa fasaie si fara sa schimbi placutele ... man nu iti mai bate capul ca nare nimic masina, dai talpa si cam atat !
P.S. Bun venit pe forum ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
tonydiangello |
![]()
|
Mersi.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
- CS-05-GRM
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Intreb si io aici. Este normal ca placutele de pe o parte sa fie mancate cam 90% si cele de pe cealalta parte sa fie cam la jumate? Asa s-a intamplat la mine ultima data.... pe stanga erau aporape de fier iar pe dreapta erau la jumate....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Daca pistonasul nu se mai retrage cat trebuie si ramane blocat, placutele vor fi in contact tot timpul cu discul, rezultand si o uzura mai mare.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
tonydiangello |
![]()
|
Si la mine erau uzate inegal. una era aproape de fier.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
- CS-05-GRM
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
De retras se retrage, adica jantele nu frig sunt calde doar... nu stiu ce sa zic. Taica-miu a zis ca n-are nimic...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Placutele din exterior nu sunt uzate si din cauza penelor gripate
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
tonydiangello |
![]()
|
Salut. Revin putin asupra subiectului. Am incercat franele la 3 auto Logan si un VW Polo din parcul auto de masini de la mine de la servici. Toate 4 aveau acel fasait la apasarea pedalei de frana. Una dintre ele o conduc din cand in cand si nu observasem pana acum, deci si Solenza mea probabil ca a facut asa de la bun inceput. Am aproape 500 km de cand am observat "problema", si e totul ok. Multumesc daciaclub forum.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
- CS-05-GRM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:00 |