bieleta antibasculare
![]() ![]() ![]() |
bieleta antibasculare
icsu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=8739.
Poate te ajuta cu ceva. This post has been edited by cristio_79: 30 Jan 2007, 21:04 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
in cele mai multe cazuri clonk-ul se aude din cauza ca bucsa mare a bieletei e rupta. Bieleta o poti localiza usor , e cea rasucita de sub motor, dispusa longitudinal. Se schimba cu totul, e chiar f. usor de schimbat daca ai rampa sau elevator si costa in targ 50-60 ron.Eu am schimbat-o singur la 60.000.
Se mai poate auzi clonk-ul si daca un suport motor e rupt, dar mai rar. cristio_79, mi-ai luat-o inainte cand eu scriam ![]() This post has been edited by david79: 30 Jan 2007, 20:55 |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Sorry!
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Eu te sfatuiesc foarte calduros daca e vorba de bileta antibasculare sa o schimbi cat mai curand,eu sunt patit,mi s-a rupt in intersesctie la big la o plecare de pe loc mai voioasa.Nu vrei sa stii cat am mers de incet si cat a durat sa ajung la primul service si nici in ce hal se balabanea tot motorul.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
icsu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc de raspunsuri, m-am lamurit. La primul salariu bieleta scrie pe mine
![]() |
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|
meteor man |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 October 06 ![]() |
si eu am patit-o si motivul a fost fisura la cadrul motor. poti rezolva asta prin sudura la un service sau un atelier care are o rampa.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA 1.9D
2003 AVANTAJE
- B 10 HGF
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
trebuie sa schimb si eu acesta bieleta anti-rasturnare, am cumparat-o, si acum as vrea sa o schimb.
ce chei sunt necesare? se poate schimba si fara rampa? e nevoie de vreun artificiu pentru a o schimba? multumesc! |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Ti-as recomanda calduros sa faci operatiunea asta in service.Suruburile pot fi atat de intepenite incat le poti rupe in blocul motor sau in cadrul masinii.Daca le rup cei din service,e treaba lor sa remedieze problema,daca rupi tu surubul...sa zicem ca o sa ajungi doar tractat la service,vei plati mai mult...
![]() This post has been edited by BoomPunk: 16 Oct 2008, 19:06 |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
inteleg... a patit cineva sa rupa vreun surub incercand sa schimbe aceasta bieleta?
aveti idee cu cat se taxeaza operatiunea asta intr-un service autorizat? multumesc |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
QUOTE(alex_axn @ 17 Oct 2008, 08:59) inteleg... a patit cineva sa rupa vreun surub incercand sa schimbe aceasta bieleta? aveti idee cu cat se taxeaza operatiunea asta intr-un service autorizat? multumesc operatiunea ar fi maxim 30 lei piesa in sine costa in jur de 100 ron eu am schimbato singur acasa pe rampa si trebuiesc o cheie fixa de 16 si o cheie tubulara de 16 dar mai bine fao in service ca daca se foafeca surubu care intra in cutie ai de lucru pana il scoti |
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
alex_axn |
![]()
|
merci de respunsuri.
o sa merg la service atunci. o zi buna |
--------------------
vw
passat
2009
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Si eu am patit-o cu cloncanitul,dar era doar destransa bieleta.Verificati prima oara pe o rampa
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
alex_axn |
![]()
|
Mi-a spus la service cand am schimbat bucsele de la bara stabilizatoare (acum vreo 2000 km) ca e si bieleta antirasturnare pe duca.
Nu am zgomote deosebite la plecare de pe loc dar nici n-as vrea sa mi se rupa in trafic... |
--------------------
vw
passat
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 02:04 |