Pret corect?, Piese DSN
![]() ![]() ![]() |
Pret corect?, Piese DSN
TheSomeone |
![]()
|
||
![]() Cea mai tare Dacie este un BMW 335i Group: Members Posts: 149 Joined: 23 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2012
|
|||
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
in autovit le gasesti pe toate pana in 50 ron cred, nu stiu exact dar nu are cum sa coste mult
|
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
TheSomeone |
![]()
|
![]() Cea mai tare Dacie este un BMW 335i Group: Members Posts: 149 Joined: 23 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Oglinda interioara, noua, 42.5 RON
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2012
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
bricheta e 12 ron la piese auto, e universala de dacie. Dar ar trebui sa incerci sa o repari. Prima oara verifica siguranta sa nu fie arsa, daca nu e, scoate briceta cu totul si vezi sa nu fie vreun fir scos.
Bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
TheSomeone |
![]()
|
Imi cer scuze, am uitat sa precizez localitatea...
Bucuresti As vrea sa mai adaug cateva: * Usa fata stanga ( + manopera vopsit culaore alba si montaj) * Capota motor ( + manopera montare si vopsire in alb) * Maneta stergatoare * Masca, cu buzunar in care se baga casetofonul (buzunarul este sub casetofon) * Manere usi, acelea de care tragi de usa sa o inchizi * Torpedou complet Multumesc |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 03:51 |