Ambreiaj Sandero, pareri - se poate regla ?
![]() ![]() ![]() |
Ambreiaj Sandero, pareri - se poate regla ?
Iorgovan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 30 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
sandero
2009
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ba are solutii foarte simple: insonorizarea mai buna a habitaclului. Loganul nu sta bine la acest capitol, ca la capitolul zgomote ambreiaj multe masini stau aproape ca loganul, doar ca sunt insonorizate mai bine.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Iorgovan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 30 March 10 ![]() |
la un moment dat ma gindeam...sa stii! insa nu pot aprecia in acest moment daca intr-adevar merita. solutii am inteles ca ar fi dar..o sa caut mai intii sa ma documentez
![]() inca o data multumiri. toate bune! |
--------------------
dacia
sandero
2009
|
|
viscolu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 July 07 ![]() |
![]() Am un sandero din 2008 cu 20 000 km la bord.ieri m a lasat ambreiajul.nu stiu exact ce,poate este cablul cel putin asa mi au zis astia de la dacia asistenta.si mi au mai zis ca ei vin si imi ridica masina dar daca nu e ceva legat de garantie ma costa platforma.mi s pare absurd,dar mi s pare si mai absurd s t lase ambreiajul la 20 000 km.mai am si un logan din 2004 merge ca uns rupe.nu stiu ce sa fac sunt plin de draci.a mai patit cineva asta?spuneti mi o idee. v multumesc anticipat. numai bine. |
--------------------
dacia
sandero
2008
- b 19 MKZ
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sa scrii si aici ce a fost si cum ai rezolvat...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(viscolu @ 2 Jan 2011, 21:16) http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=185486&hl= Close enough. ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:58 |