Calvarul reparatiilor pe RCA, Cum se face pas cu pas
![]() ![]() ![]() |
Calvarul reparatiilor pe RCA, Cum se face pas cu pas
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Procedura este aceeasi, indiferent ca service-ul are sau nu are decontare directa!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
ady85btz nu poti face regres pe Casco? Nu o sa platesti nimic, dar poate serviceul o sa aiba decontare cu societatea ta si atunci scapi mai repede.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Porblema sta asa: acum 2 saptamani am mai avut un accident,tot cu o cucoana din care au rezultat: bara fata dreapta si farul drept sparte+rezervorul de lichid parbriz spart pe care l-am vazut ulterior..Am fost la Casco,am deschis dosar urmand ca sa inceapa reparatia in cel mai scurt timp.
Acum din accident au rezultat: bara fata stanga sparta(sparta bine,in primu accident a iesit doar crapata),grila,far stanga,aripa stanga fata putin ciupita,capota indoita + ceva anexe pe la motor. Acum am niste nelamuriri: 1.Trebuie sa merg la un centru de constatari Astra pentru a-mi face nota de constatare? 2.Agentul de la Astra poate sa-mi comenteze si sa nu-mi bage in nota de constatare bara fata pe motiv ca este deja lovita? 3.Am casco la Asirom iar service-ul nu are decontare cu ei.Ma gandesc ca daca fac regres pe casco trebuie sa suport eu cheltuielile urmand ca apoi cei de la Asirom sa se inteleaga cu cei de la Astra?Corect? 4.Daca nu fac regres pe casco,si aleg sa-mi repar masina pe RCA cum fac sa iau banii pentru a plati reparatia? Devizul provizoriu din primul accident este undeva la 3500 ron,iar acesta sare lejer de 5000 ron.Ce ma sfatuiti sa fac? |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Parerea mea este sa mergi pe CASCO in continuare!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
ady85btz |
![]()
|
Daca merg in continuare pe Casco care e procedura? Trebuie sa ma duc la Astra pentru constatare sau e suficient sa ma duc la Asirom pentru o noua constatare ?
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
adi_ar |
![]()
|
La Asiron, bineinteles, inarmat cu toate documentele care sa-i ajute sa faca regresul: PV, copie RCA si copie talon vinovat.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
ady85btz |
![]()
|
Deci,daca aleg s-o fac pe casco cu regres pe RCA nu mai e nevoie sa ma duc la constatare la Astra? Si presupun ca va fi aceesi metoda:eu suport toate cheltuielile si apoi ma duc cu facturile la Asirom pentru decont...
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
adi_ar |
![]()
|
Chestiunea este legata de masura in care respectivul service are incredere ca nu va fi nevoit sa alerge pentru sumele cuvenite, nu de decontarea directa. S-a mai discutat pe aceasta tema!
Desigur, cea mai operativa metoda este plata imediata a facturii de catre asigurat si recuperarea sumelor de la asigurator. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
ady85btz |
![]()
|
am fost azi pentru constatare si totul a decurs excelent
@adi_ar: mersi multi pentru sfaturi ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
care ma indruma si pe mine cum sa scap de aceasta problema. Joi m-a lovit unu in bara spate, eu am pus frana, pt el a fost mult mai dificil si a zis k se opreste in mine. Nu a vrut sa vina cu mine in acel momentla politie, ducanduse ulterior. Azi am fost la politie si mi-am luat procesul verbal si copia dupa rca. Omu are asigurare la omniasig. Care sunt pasii de urmat? Eu sunt din BZ dar sunt student la Bucuresti.
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pasul 1: Te uiti pe topicurile lipicioase din Sectiune. Citesti ce se refera la constatare casco si RCA.
Pasul 2: Folosesti functia cauta si citesti intre raspunsurile gasite informatiile necesare. Abia dupa ce ai urmat primii 2 pasi, daca tot mai ai nelamuriri, pui aici intrebarile corespunzatoare. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 06:54 |