SOFTWARE, Programe de care avem nevoie...
![]() ![]() ![]() |
SOFTWARE, Programe de care avem nevoie...
GoGu |
![]()
|
||
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|||
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
Eu folosesc GOM player (mai ales pt. de subtitrări) - din păcate e mai prostuț cu meniurile DVD-urilor (pe care oricum nu le urmăresc pe calculator).
Ca să nu deschid un topic nou, cer aici niște sfaturi pentru software de Control Parental altele decât cele din Windows Vista sau Windows Live Family Safety. M-ar interesa să pot seta pe lângă orarul de logon și durata maxima de folosire (gen se poate loga între 10:00 și 12:00 dar poate sta maxim 60 de minute) și la atingerea limitei să forțeze logout și nu doar blocare cont. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
In Local Policy Editor parca aveai asa ceva!
Nu mai tin minte exact pentru ca de cativa ani, folosesc Linux! ![]() Gugaleste dupa Local Policy Editor si aflii mai multe detalii! |
--------------------
.
.
.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Pocket PC Freeware
ShortCAD QUOTE ShortCAD is software for Pocket PC that reveals the simplicity of well known CAD products just onto the palm of your hand! ShortCAD brings basic concepts of drawing creation to your Windows Mobile system. With ShortCAD you can create and edit 2D vector-graphic drawings and templates just as you do in well known CAD applications. Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
eu shmessenger. Recomand
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Firefox 3.6
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
cu ce comprim si eu saracia asta de 3gb ?
Attached thumbnail(s) asd.JPG ( Size: 151.97k ) Number of downloads: 736 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
oooohohooooooo ce de gajici acoloooo
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@razvan: daca imaginile sunt JPG(*), cu mai nimic - vorba bancului: asta a mai fost mincat o data.
(*) altfel decit "calitate 100%" |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
razvan_3asy |
![]()
|
mai ma pronunt odata
![]() Attached thumbnail(s) asdfg.JPG ( Size: 156.81k ) Number of downloads: 772 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
koldun |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cu diferite programe , de ex DR DIVIX , cu unlead poti prelucra si filmul , te decurci tu de unde sa le iei ,exista si convertoare directe din format x in y , dupa mine cele mai bune sint divix sau mpeg
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ti-l fac si 3D, daca vrei
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
Pe mine ma intereseaza sa ocupe mai putin, mi se pare enorm 3 gb pentru 14 minute de filmare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Pe mine ma intereseaza blonda din ultima poza
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
koldun |
![]()
|
Un RSS feeder moka: EasyDeskTicker (scroll ca la emisiunile de stiri).
[attachmentid=1627587714] Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Un nou motor de căutare încearcă să detroneze Google
QUOTE Câțiva foști angajați ai companiei Google au lansat un nou motor de căutare, Cuil, care ar reuși să adune informații mult mai bine și mai repede decât ce există pe piață. După cum transmit corespondenții BBC, noul portal, ca de altfel tot ce s-a lansat până acum, se va bate de fapt cu produsul companiei de la care au plecat, Google. http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2...il_google.shtml |
--------------------
...
...
...
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
As dori un soft pentru receptionare radio atat FM cat si AM..mai mult AM ..insa sa se poata cauta manual frecventa.. stie cineva de un asemenea program?
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
te ajuta astea ?
http://www.google.ro/search?q=soft+pentru+...ved=0CCgQ_wEwCg |
--------------------
...
...
...
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
a mersi de astea am dat si eu ..cautand de nebun ieri .,, insa aproximativ toate sunt FM ..si care sunt AM nu se poate cauta manual ..cauta automat ..si trece peste fracventele slabe'
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Pentru nostalgici C&C Red Alert si Tiberian Sun sunt acum free http://www.commandandconquer.com/classic
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
koldun |
![]()
|
QUOTE(koldun @ 9 Jan 2010, 11:36) Programul de azi (inca 10h de acum): WinUtilities 9.4 Professional Edition scr001-wu.gif |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
au aparut adresele web arabesti:
http://موقع.وزارة-الأتصالات.مصر |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
care te redirecteaza catre http://موقع.وزارة-الأتصالات.مصر/ar/default.aspx
![]() |
-------------------- |
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(koldun @ 27 Jan 2010, 11:18) Un RSS feeder moka: EasyDeskTicker (scroll ca la emisiunile de stiri). [attachmentid=1627587714] Succese! ![]() te rog frumos da-mi si niste ponturi cum sa-l folosesc. adica am reusit sa baga cateva link-uri, dar de pe unele siteuri mi se da un link cu save as pentru un fisier xml pe care nu stiu sa-l adaug in program. din ce am vazut eu in program merge sa inserez doar linkuri... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:10 |