Ce comedii bune ati vazut?, de-a lungul timpului
![]() ![]() ![]() |
Ce comedii bune ati vazut?, de-a lungul timpului
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil. Tine pana la 2:30, conform programului.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
JOHNIE ENGLISH- CU MR.BEAN-SUPER COMEDIE
|
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
"Timpuri noi" Charlie Chaplin - partea de inceput cu masina de hranit e suficienta ca sa razi cat pentru 3 comedii...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
seinfeld... mi se mare demential...
|
-------------------- |
|
Bytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti ![]() |
are careva " istoria lumii" - aia cu mel brooks, toate cele 3 parti?
vreau si eu pls, pe cd daca se poate - mi s-a parut una dintre cele mai adevarate comedii, ma bufneste rasul numai cand mi-aduc aminte... ![]() |
--------------------
Renault
12
- B-22-MZN also...BMW E28 524TD, Ford Capri MK3 V6 2.8i Flame Edition, Oltcit Club '83 38000km, Dacia 1310 rea
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu la cel amintit de Bytzu. -( Adica vreau si eu
![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
poshtashul |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 11 August 04 From: Bucuresti - Regie ![]() |
QUOTE(Bytzu @ 25 Jan 2005, 18:15) are careva " istoria lumii" - aia cu mel brooks, toate cele 3 parti? vreau si eu pls, pe cd daca se poate - mi s-a parut una dintre cele mai adevarate comedii, ma bufneste rasul numai cand mi-aduc aminte... ![]() QUOTE(Ake @ 25 Jan 2005, 18:48) History of the World -- Part I Partea a doua nu a mai fost facuta (idem a treia, a patra...). In "preview"-ul de la sfarsitul filmului e o bucata cu "Jews in Space", parodie la StarWars, care a anticipat Spaceballs . |
-------------------- Welcome to the Real World!
It SUCKS! - You're gonna LOVE IT! |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Am citit ca e tipic pentru Mel Brooks sa anunte ca vor urma niste filme, pe care insa nu le va realiza niciodata.
@Bytzu si Ake. S-ar putea ca solicitarea vostra sa se rezolve, dar cam peste 2 saptamani. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
janet1faq |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 4 Joined: 1 July 04 From: constanta ![]() |
S-a nu uitam de Scary Movie 1,2 si poate 3.Cred ca cele mai bestiale sunt parodiile la filme multipremiate cu conditia sa fi vazut filmul original inainte.
|
--------------------
Dacia
1310 ....:::janet1faq:::....
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Ace Ventura Pet Detective - am lesinat de ris.
A vazut cineva Zoolander? Astept niste impresii. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
Mache |
![]()
|
Formidabilul (Hot Shots) 1 si 2 in care fac misto de Rambo, Razboiul stelelor, Top Gun (rolul principal Charlie Sheen).
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 04:49 |