Mi-au ridicat masina pentru parcare neregulamentara
![]() ![]() ![]() |
Mi-au ridicat masina pentru parcare neregulamentara
Sudsemnatu |
![]()
|
||
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, cel mai bine e sa fie parcata fix pe o trecere de pietoni.
Cum in jurul obiectului sunt babe, mosi si copii, ridicatorii de masini nu se vor baga, you win ! Markos e mai special, pierde mereu inceputul discutiei dar recupereaza pe parcurs inventand legi. ![]() This post has been edited by vijelie: 5 Nov 2013, 15:06 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Draghe vijelie, poti suna oricand la DGPL Sector 6, e mai simplu decat sa-ti cauti dreptatea pe forumuri.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.081 Joined: 11 February 04 ![]() |
Markos, ar fi bine sa fie asa. Si in acest moment pot ridica masinile abandonate.
Ii pun omului somatie in geam, daca nu o misca, in 30 de zile o ridica. Daca are chef ADP-istul. Daca nu uita de ea. Daca primeste un telefon. Daca... daca..... daca. Una peste alta mi se pare dezirabil sa ridici rablele abandonate dar cu greu o masina lasata in parcare o saptamana poate fi considerata abandonata. Pe traseul meu zilnic se sugruma traficul la Mallul cu nume de piranda: Promenada, indreptul oricarui Mega-Image ca-i cad cwaiele soferului daca nu intra cu masina printre rafturi, pe la casele de pariuri si pe la cluburile de fite. Acolo sambata si duminica dimineata parca a borat Godzila masini. Intr-un fel i-as lasa in pace, inseamna ca au baut si au avut macar atata minte cat sa nu conduca beti. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Nov 2013, 15:59) QUOTE(Markos @ 5 Nov 2013, 16:05) mai sus ziceai ca fiecare isi striga oful personal. Ce vrem noi sa zicem aici, e ca SRL-ul ala nu o sa ridice niciodata o masina abandonata, din simplul fapt ca nu o sa ii aduca bani. Si asta cu REMAT...e deja poveste lunga, nu o poate vinde fara o hotarare judecatoreasca, iar la proces trebuiesc dovezi cum a fost ridicata masina, ca ala nu a venit dupa ea...angajati avocati. Si oricum ar fi...daca costul ridicarii face 1000 de ron si Dacia aia face 400 de ron, unde e profitul lor? Nu mai bine ridica din astea, de le lasa oameniic are pleaca in vacante? ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Oful personal se striga in cadru legal, fie sunand la 08989MARKOS fie marcand parfumul pt dna Mimi cu deja banalul MITA.
Aici se discuta impartial. ![]() This post has been edited by vijelie: 5 Nov 2013, 15:17 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE primăria este infinit mai interesată de cîștiguri rapide decît de curățarea străzilor. QUOTE(Sudsemnatu @ 5 Nov 2013, 14:44) ce bine ar fi sa fie asa cum zici tu:) adica ca primaria chiar sa castige ceva din aceste ridicari, cu banii castigati sa faca alte parcari...dar toti banii se duc la firma unui mafiot...Ilcor SRL... ![]() M-am exprimat greșit. Nu de cîștigurile ei este interesată primăria, ci de ale primarului. Care primar am dubii foarte mari că ar fi străin de mafioții de la Ilcor. This post has been edited by VladSoare: 5 Nov 2013, 15:39 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
vijelie |
![]()
|
Primarul nou, cel putin in campania electorala, era departe de orice banuiala, venea din partea opusa primarului in mandatul caruia s-a decis treaba.
Dupa ce a castigat mandatul a uitat de acuzele formulate si contractul merge bine mersi. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
Nu ii iau apararea, e manjit el cu multe altele, chiar si cu ridicarile astsa...dar am impresia ca acest contract, facut de pe vremea lui Poteras, e bine facut si nu poate fi reziliat asa usor. Plus ca fara Consiliu Local nu prea poti face mare lucru.
De ce zic ca e manjit? Pentru ca la inceperea lucrarilor de metrou a zis ca nu se vor mai ridica masini in zona de constructie, pentru ca s-au diminuat locurile considerabil, oamenii sunt necajiti etc...Cred ca a tinut faza asta fix o luna si dupa aia au inceput iar. Si daca de contract sa zicem ca nu te poti lua, adisa sa il reziliezi, putea da o hotarare de CL ca nu se mai ridica si cu asta basta, in zona lucrarilor. Dar nu il intereseaza....si probabil are interese. This post has been edited by Sudsemnatu: 5 Nov 2013, 15:52 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
vijelie |
![]()
|
Nu stiu daca e manjit dar promisiunea respectiva era de la un mincinos catre (sa ma scuze cine l-a crezut) prosti.
Pe de alta parte, orice HCL se poate anula/modifica doar de consiliul local, nu tine doar de primar. Exceptie facand fireste contractul parfumat dintre Markos si tanti Mimi ![]() This post has been edited by vijelie: 5 Nov 2013, 15:57 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
N-am contract cu tanti Mimi (parchez în fata casei sau în curte), era doar un hint.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 5 Nov 2013, 15:03) Mi se pare extraordinar pct 5. cu paharul de apa pe bord care la ridicare sa se verse si sa provoace daune. Acum inteleg de unde a putut sa imi spuna cineva cu ceva timp in urma o asemenea ineptie. @god "Mie cand mi-au ridicat-o mi-au scris pe hartii ca masina a fost parcata la mai putin de 25m de coltul unei intersectii asta fiind motivul pentru care au ridicat-o iar pe siteul minune vad ca la poza au trecut "Reducerea vizibilitatii conducatorilor auto care, pentru a intra pe strada cu prioritate,se asigura cu dificultate." Si ce e gresit sau in neregula? |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
vijelie |
![]()
|
Cand lasi masina pe colt ai vizibilitate foarte buna, ce treaba mai ai cu ceilalti ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cine e Tanti Mimi asta ? Da locuri de parcare moka ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
vijelie |
![]()
|
Le tine in sutien, Drumul Taberii in cupa din dreapta, Militari in cea stanga.
Restu in decolteu. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
As aprecia daca puteti sa imi raspundeti la ce am intrebat. Masina nu era pe colt, nu incurca circulatia, vizibilitatea sau altceva(nu este nici un semn de oprire, stationare, parcare sau ce mai vreti voi interzisa acolo), ghinionul a fost ca era la mai putin de 25 m de coltul intersectiei cu o straduta dintre blocuri.
La mistouri suntem toti zmei ![]() Este irelevant pana la urma motivul pentru care au ridicat-o, conform legii am fost in neregula, au ridicat-o, am platit si aia e, nu ma plangeam ca mi-au ridicat-o dar a trecut ceva cam mult timp de atunci si amenda inca nu a ajuns... Edit: multumesc vijelie. Trist in acest caz, ma bazam pe 30 zile de care tot citisem prin diverse locuri dar poate am incurcat eu borcanele This post has been edited by god: 5 Nov 2013, 20:13 |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
vijelie |
![]()
|
Au timp 6 luni sa scrie un pv, nu te relaxa prea tare.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
SandelBS |
![]()
|
QUOTE(god @ 5 Nov 2013, 19:46) As aprecia daca puteti sa imi raspundeti la ce am intrebat. Masina nu era pe colt, nu incurca circulatia, vizibilitatea sau altceva(nu este nici un semn de oprire, stationare, parcare sau ce mai vreti voi interzisa acolo), ghinionul a fost ca era la mai putin de 25 m de coltul intersectiei cu o straduta dintre blocuri. Ce treaba are sa fie indicator sau ce vrei tu cand incalci regula cu 25 m? Poate in intersectia aia nu incurcai circulatia, dar in alte intersectii se incurca. Aia 25 m pot fi primii 5 de la intersectie sau ultimii 5. QUOTE(god @ 5 Nov 2013, 19:46) Este irelevant pana la urma motivul pentru care au ridicat-o, conform legii am fost in neregula, au ridicat-o, am platit si aia e, nu ma plangeam ca mi-au ridicat-o dar a trecut ceva cam mult timp de atunci si amenda inca nu a ajuns... Pai vezi ca stii? Pentru ce-ai mai scris? Ai fost luat la misto pentru ca recunosti ca ai gresit dar poate poate scapi de amenda pentru un viciu de procedura. In plus formularea a fost de asa natura ("minunatia aia de site"). Si eu am scapat de 2 amenzi pe vicii da asta nu inseamna ca sunt nevinovat. A fost o oportunitate pe care n-am putut-o rata din cauza firii umane ![]() |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
QUOTE(god @ 5 Nov 2013, 20:46) Masina nu era pe colt, nu incurca circulatia, vizibilitatea sau altceva(nu este nici un semn de oprire, stationare, parcare sau ce mai vreti voi interzisa acolo), ghinionul a fost ca era la mai putin de 25 m de coltul intersectiei cu o straduta dintre blocuri. Ceva clasic ![]() QUOTE(god @ 5 Nov 2013, 20:46) Important e ca ai cotizat si tu ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
SandelBS |
![]()
|
Se vede cine are experienta la ridicat masina parcata regulamentar
![]() |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Nu era parcata regulamentar si, de aceea, am contribuit si eu la bunastarea firmei Ilcor, fara de care nu am parca asa de bine in orasul asta
![]() QUOTE(SandelBS @ 10 Jul 2013, 10:35) felicitari hingherilor ca ridica masinile. Fata de alte orase unde nu se ridica masinile, in Bucuresti se parcheaza totusi bine. |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
SandelBS |
![]()
|
Patania unui cetatean cinstit cu toate taxele la zi.
A mers intr-o delegatie la Sibiu si a lasat masina in parcarea din centru. Cand s-a intors, in locul masini o foaie cu indicatiile unde se afla masina. Nestiind motivul pentru care ar fi putut fi ridicata din parcare (deci nu trotuar, intersectie, drum public) a mers in locatia cu pricina sa ridice masina. A platit 500 lei, a primit un fel de proces verbal de predare masina primire bani si a plecat ca a doua zi trebuia sa fie in alt oras. Proces verbal de ridicare/incalcare a unei legi nu a primit, in hartia primita nu se face referire la niciun astfel de document sau la ce a incalcat. Mai pe romaneste i-a fost luata cu japca in lipsa unui astfel de document din cate mi se pare. Demersul normal al fi fost sa faca contestatie la judecatorie Sibiu, dar lipseste pv, deci nu are ce sa conteste. Sa zicem ca ar merge pe plangere la momentul comunicarii si ca poate intra pe tardivitate comunicare pv, dar cand sa faca asta? la a 32 a zi de la ridicare? dupa 7 luni? Aia d-acolo nu raspund la nimic, firma respectiva, politie sibiu ciuciu...Sa trimita o recomandata la firma/politie in care sa ceara pv si apoi sa astepte sa treaca cele 30 de zile? Ca e ceva diferit fata de o amenda radar la care nu semnam si primim pv-ul ulterior, a dat banii deja si ar cam vrea sa ii primeasca inapoi. Daca a gresit cu ceva, asta e, nu mai contesta nimic, dar nu stie macar cu ce a gresit. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
ag02cws |
![]()
|
Inca un "educat"! O fi lasat-o 20 de cm mai intr-o parte. Am vazut eu ca si in Sibiu se parcheaza bine
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
vijelie |
![]()
|
"un fel de proces verbal de predare masina primire bani"
Il putem vedea si noi ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
JSnow |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 February 12 From: Bucuresti ![]() |
Poate a lasat-o in parcare, dar nu a platit parcarea
![]() in Sibiu se plateste parcarea la niste chioscuri (primesti un talon pe care sa il lasi pe bord). [Later Edit : erau si niste automate de plata a parcarii dar nu prea mergeau ] Am umblat de tampit odata vreo 30 de minute pana sa gasesc un chiosc deschis (era sarbatoare). Am intrebat niste politisti si mi-au zis ca de sarbatori nu e nevoie sa platesti dar in rest se ridica. JS This post has been edited by JSnow: 2 Dec 2013, 16:59 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2,2 dci - Privilege 2005
- B##***
|
|
ag02cws |
![]()
|
Eu tot nu inteleg cum iti lasa aia o foaie in locul masinii. O lipesc de asfalt?
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
SandelBS |
![]()
|
ag02, Pe o tabla lipita cu ceva sau o tabla cu vopsea cu nr, adresa etc (cum sunt alea la blocare roti). N-am intrebat exact. Nu am auzit sa se ridice masini din parcare pt 20 cm mai intr-o parte. Ar fi absurd. Dar nu imposibil.
Acum nu il am, o sa il intreb sa mi-l dea, am vazut doc respectiv, n-avea nicio treaba cu ridicatu (poate doar contravaloare servicii de ridicare) si in rest datele "contravenientului" si cam atat. Repet, fara trimitere la vreun alt document, ce a incalcat, cum ar fi in cazul unei chitante cand e scris se plateste suma de x lei reprezentand FF nr xyz. JSnow, posibil sa fie asta desi zicea ca e gratis dupa 18 sau ceva de genu. D-asta ar fi fost nevoie de pv in care sa scrie ce ai incalcat. Ca in felul asta ma duc si iau si eu masini la intamplare din alte jud si daca nu-mi dau 300 lei nu le dau inapoi si pv primesc acasa. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
JSnow |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 February 12 From: Bucuresti ![]() |
@SandelBS - da, e gratis dupa 18, dar daca vin baietii la 17:59 cred ca tot ti-o iau.
Nu stiu daca e asa in Sibiu, dar stiu ca era sa o patesc in Praga (au venit la 17:58 cand eu ma chinuiam sa obtin niste monede de la un chiosc pentru a baga in automatul de parcare). Acolo au fost de treaba - au inteles ca nu aveam monezi de-ale lor inca dar mi-au zis sa incerc sa fac rost ca de la ora 08:00 dimineata e program din nou ![]() Daca omul stia sigur ca nu a facut nimic, suna frumos la polis ca i s-a furat masina si i-a si gasit pe hoti ![]() La fel, daca nu esti sigur de ce platesti o amenda sau taxa, nu o platesti pana cand nu se demonstreaza contrariul (zic eu). |
--------------------
Renault
Laguna 2
2,2 dci - Privilege 2005
- B##***
|
|
SandelBS |
![]()
|
Asa-i, insa n-avea cu cine sa se certe ca acolo mai era doar tanti care incasa banii. Dar stii cazul clasic: nevoie mare de masina (fiind masina firmei) si sa plece cat mai repede in alta localitate. Si nu realizezi pe loc care-s optiunile. Cand ti se ridica intr-un oras strain, iti pare ca parchezi ilegal si pe centura si o iei de buna.
Inseamna ca aia s-ar putea sa fie baiul, cu plata. Dar nu trebuie si acolo pv? |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 16:33 |