DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

34 Pages « < 31 32 33 34 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Mi-au ridicat masina pentru parcare neregulamentara

Sudsemnatu
post 5 Nov 2013, 15:03
Post #961

Membru Huligan

Group: Members
From: Bucuresti

--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Markos
post 5 Nov 2013, 15:05
Post #962

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(vijelie @ 5 Nov 2013, 15:00)
Dupa HCL respectiv, mizeriile dispareau in ziua 8-a. Dar cine sa vina dupa ele daca nu-s miscate de 10 ani?
*

Nu vine nimeni în termen de X zile ==> REMAT. Nu exista asa ceva în legislatie?

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
vijelie
post 5 Nov 2013, 15:05
Post #963

membru violet

Da, cel mai bine e sa fie parcata fix pe o trecere de pietoni.
Cum in jurul obiectului sunt babe, mosi si copii, ridicatorii de masini nu se vor baga, you win !

Markos e mai special, pierde mereu inceputul discutiei dar recupereaza pe parcurs inventand legi. wub.gif

This post has been edited by vijelie: 5 Nov 2013, 15:06

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Markos
post 5 Nov 2013, 15:10
Post #964

fost programator

Draghe vijelie, poti suna oricand la DGPL Sector 6, e mai simplu decat sa-ti cauti dreptatea pe forumuri.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
dizzy
post 5 Nov 2013, 15:10
Post #965

Work smart not hard!

Markos, ar fi bine sa fie asa. Si in acest moment pot ridica masinile abandonate.
Ii pun omului somatie in geam, daca nu o misca, in 30 de zile o ridica. Daca are chef ADP-istul. Daca nu uita de ea. Daca primeste un telefon.
Daca... daca..... daca.
Una peste alta mi se pare dezirabil sa ridici rablele abandonate dar cu greu o masina lasata in parcare o saptamana poate fi considerata abandonata.
Pe traseul meu zilnic se sugruma traficul la Mallul cu nume de piranda: Promenada, indreptul oricarui Mega-Image ca-i cad cwaiele soferului daca nu intra cu masina printre rafturi, pe la casele de pariuri si pe la cluburile de fite. Acolo sambata si duminica dimineata parca a borat Godzila masini. Intr-un fel i-as lasa in pace, inseamna ca au baut si au avut macar atata minte cat sa nu conduca beti.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
Sudsemnatu
post 5 Nov 2013, 15:12
Post #966

Membru Huligan

QUOTE(Markos @ 5 Nov 2013, 15:59)
Da' bag de seama ca fiecare îsi striga oful personal si experienta proprie de bloc pe topicul asta.
*

QUOTE(Markos @ 5 Nov 2013, 16:05)
Nu vine nimeni în termen de X zile ==> REMAT. Nu exista asa ceva în legislatie?
*

mai sus ziceai ca fiecare isi striga oful personal.
Ce vrem noi sa zicem aici, e ca SRL-ul ala nu o sa ridice niciodata o masina abandonata, din simplul fapt ca nu o sa ii aduca bani.
Si asta cu REMAT...e deja poveste lunga, nu o poate vinde fara o hotarare judecatoreasca, iar la proces trebuiesc dovezi cum a fost ridicata masina, ca ala nu a venit dupa ea...angajati avocati. Si oricum ar fi...daca costul ridicarii face 1000 de ron si Dacia aia face 400 de ron, unde e profitul lor? Nu mai bine ridica din astea, de le lasa oameniic are pleaca in vacante? cool.gif

--------------------
+
vijelie
post 5 Nov 2013, 15:16
Post #967

membru violet

Oful personal se striga in cadru legal, fie sunand la 08989MARKOS fie marcand parfumul pt dna Mimi cu deja banalul MITA.
Aici se discuta impartial. happy.gif

This post has been edited by vijelie: 5 Nov 2013, 15:17

--------------------
+
VladSoare
post 5 Nov 2013, 15:37
Post #968

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

primăria este infinit mai interesată de cîștiguri rapide decît de curățarea străzilor.

QUOTE(Sudsemnatu @ 5 Nov 2013, 14:44)
ce bine ar fi sa fie asa cum zici tu:) adica ca primaria chiar sa castige ceva din aceste ridicari, cu banii castigati sa faca alte parcari...dar toti banii se duc la firma unui mafiot...Ilcor SRL... cool.gif
*

M-am exprimat greșit. Nu de cîștigurile ei este interesată primăria, ci de ale primarului. Care primar am dubii foarte mari că ar fi străin de mafioții de la Ilcor.

This post has been edited by VladSoare: 5 Nov 2013, 15:39

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
vijelie
post 5 Nov 2013, 15:45
Post #969

membru violet

Primarul nou, cel putin in campania electorala, era departe de orice banuiala, venea din partea opusa primarului in mandatul caruia s-a decis treaba.
Dupa ce a castigat mandatul a uitat de acuzele formulate si contractul merge bine mersi.

--------------------
+
Sudsemnatu
post 5 Nov 2013, 15:51
Post #970

Membru Huligan

Nu ii iau apararea, e manjit el cu multe altele, chiar si cu ridicarile astsa...dar am impresia ca acest contract, facut de pe vremea lui Poteras, e bine facut si nu poate fi reziliat asa usor. Plus ca fara Consiliu Local nu prea poti face mare lucru.
De ce zic ca e manjit? Pentru ca la inceperea lucrarilor de metrou a zis ca nu se vor mai ridica masini in zona de constructie, pentru ca s-au diminuat locurile considerabil, oamenii sunt necajiti etc...Cred ca a tinut faza asta fix o luna si dupa aia au inceput iar.
Si daca de contract sa zicem ca nu te poti lua, adisa sa il reziliezi, putea da o hotarare de CL ca nu se mai ridica si cu asta basta, in zona lucrarilor. Dar nu il intereseaza....si probabil are interese.

This post has been edited by Sudsemnatu: 5 Nov 2013, 15:52

--------------------
+
vijelie
post 5 Nov 2013, 15:54
Post #971

membru violet

Nu stiu daca e manjit dar promisiunea respectiva era de la un mincinos catre (sa ma scuze cine l-a crezut) prosti.
Pe de alta parte, orice HCL se poate anula/modifica doar de consiliul local, nu tine doar de primar.
Exceptie facand fireste contractul parfumat dintre Markos si tanti Mimi wub.gif

This post has been edited by vijelie: 5 Nov 2013, 15:57

--------------------
+
Markos
post 5 Nov 2013, 16:03
Post #972

fost programator

N-am contract cu tanti Mimi (parchez în fata casei sau în curte), era doar un hint.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
SandelBS
post 5 Nov 2013, 16:13
Post #973

Membru autentic

QUOTE(Sudsemnatu @ 5 Nov 2013, 15:03)

Mi se pare extraordinar pct 5. cu paharul de apa pe bord care la ridicare sa se verse si sa provoace daune. Acum inteleg de unde a putut sa imi spuna cineva cu ceva timp in urma o asemenea ineptie.

@god "Mie cand mi-au ridicat-o mi-au scris pe hartii ca masina a fost parcata la mai putin de 25m de coltul unei intersectii asta fiind motivul pentru care au ridicat-o iar pe siteul minune vad ca la poza au trecut "Reducerea vizibilitatii conducatorilor auto care, pentru a intra pe strada cu prioritate,se asigura cu dificultate."

Si ce e gresit sau in neregula?

--------------------
Renault Koleos 2013, 2.0 dci 173 cp
+
vijelie
post 5 Nov 2013, 16:21
Post #974

membru violet

Cand lasi masina pe colt ai vizibilitate foarte buna, ce treaba mai ai cu ceilalti ?

--------------------
+
Tamango
post 5 Nov 2013, 19:13
Post #975

Biciclist

Cine e Tanti Mimi asta ? Da locuri de parcare moka ?

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
vijelie
post 5 Nov 2013, 19:25
Post #976

membru violet

Le tine in sutien, Drumul Taberii in cupa din dreapta, Militari in cea stanga.
Restu in decolteu.

--------------------
+
god
post 5 Nov 2013, 19:46
Post #977

wizard

As aprecia daca puteti sa imi raspundeti la ce am intrebat. Masina nu era pe colt, nu incurca circulatia, vizibilitatea sau altceva(nu este nici un semn de oprire, stationare, parcare sau ce mai vreti voi interzisa acolo), ghinionul a fost ca era la mai putin de 25 m de coltul intersectiei cu o straduta dintre blocuri.

La mistouri suntem toti zmei smile.gif

Este irelevant pana la urma motivul pentru care au ridicat-o, conform legii am fost in neregula, au ridicat-o, am platit si aia e, nu ma plangeam ca mi-au ridicat-o dar a trecut ceva cam mult timp de atunci si amenda inca nu a ajuns...

Edit: multumesc vijelie. Trist in acest caz, ma bazam pe 30 zile de care tot citisem prin diverse locuri dar poate am incurcat eu borcanele

This post has been edited by god: 5 Nov 2013, 20:13

--------------------
Dacia Duster 1.5 dci 4X4 Iunie 2010 / Prestige
It's time to burn™
+
vijelie
post 5 Nov 2013, 20:02
Post #978

membru violet

Au timp 6 luni sa scrie un pv, nu te relaxa prea tare.

--------------------
+
SandelBS
post 6 Nov 2013, 09:30
Post #979

Membru autentic

QUOTE(god @ 5 Nov 2013, 19:46)
As aprecia daca puteti sa imi raspundeti la ce am intrebat. Masina nu era pe colt, nu incurca circulatia, vizibilitatea sau altceva(nu este nici un semn de oprire, stationare, parcare sau ce mai vreti voi interzisa acolo), ghinionul a fost ca era la mai putin de 25 m de coltul intersectiei cu o straduta dintre blocuri.

*

Ce treaba are sa fie indicator sau ce vrei tu cand incalci regula cu 25 m? Poate in intersectia aia nu incurcai circulatia, dar in alte intersectii se incurca. Aia 25 m pot fi primii 5 de la intersectie sau ultimii 5.

QUOTE(god @ 5 Nov 2013, 19:46)
Este irelevant pana la urma motivul pentru care au ridicat-o, conform legii am fost in neregula, au ridicat-o, am platit si aia e, nu ma plangeam ca mi-au ridicat-o dar a trecut ceva cam mult timp de atunci si amenda inca nu a ajuns...

*

Pai vezi ca stii? Pentru ce-ai mai scris? Ai fost luat la misto pentru ca recunosti ca ai gresit dar poate poate scapi de amenda pentru un viciu de procedura. In plus formularea a fost de asa natura ("minunatia aia de site").

Si eu am scapat de 2 amenzi pe vicii da asta nu inseamna ca sunt nevinovat. A fost o oportunitate pe care n-am putut-o rata din cauza firii umane smile.gif

--------------------
+
ag02cws
post 6 Nov 2013, 10:47
Post #980

Membru autentic

From: Bucuresti / Pitesti

QUOTE(god @ 5 Nov 2013, 20:46)
Masina nu era pe colt, nu incurca circulatia, vizibilitatea sau altceva(nu este nici un semn de oprire, stationare, parcare sau ce mai vreti voi interzisa acolo), ghinionul a fost ca era la mai putin de 25 m de coltul intersectiei cu o straduta dintre blocuri.
*

Ceva clasic smile.gif

QUOTE(god @ 5 Nov 2013, 20:46)
Este irelevant pana la urma motivul pentru care au ridicat-o
*

Important e ca ai cotizat si tu wink.gif

--------------------
Dacia 1310 L 1994 / Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd 2008
+
SandelBS
post 6 Nov 2013, 13:52
Post #981

Membru autentic

Se vede cine are experienta la ridicat masina parcata regulamentar radmasa.gif

--------------------
+
ag02cws
post 6 Nov 2013, 14:23
Post #982

Membru autentic

Nu era parcata regulamentar si, de aceea, am contribuit si eu la bunastarea firmei Ilcor, fara de care nu am parca asa de bine in orasul asta radmasa.gif

QUOTE(SandelBS @ 10 Jul 2013, 10:35)
felicitari hingherilor ca ridica masinile. Fata de alte orase unde nu se ridica masinile, in Bucuresti se parcheaza totusi bine.
*

--------------------
+
SandelBS
post 2 Dec 2013, 16:13
Post #983

Membru autentic

Patania unui cetatean cinstit cu toate taxele la zi.

A mers intr-o delegatie la Sibiu si a lasat masina in parcarea din centru. Cand s-a intors, in locul masini o foaie cu indicatiile unde se afla masina. Nestiind motivul pentru care ar fi putut fi ridicata din parcare (deci nu trotuar, intersectie, drum public) a mers in locatia cu pricina sa ridice masina. A platit 500 lei, a primit un fel de proces verbal de predare masina primire bani si a plecat ca a doua zi trebuia sa fie in alt oras.

Proces verbal de ridicare/incalcare a unei legi nu a primit, in hartia primita nu se face referire la niciun astfel de document sau la ce a incalcat. Mai pe romaneste i-a fost luata cu japca in lipsa unui astfel de document din cate mi se pare.

Demersul normal al fi fost sa faca contestatie la judecatorie Sibiu, dar lipseste pv, deci nu are ce sa conteste. Sa zicem ca ar merge pe plangere la momentul comunicarii si ca poate intra pe tardivitate comunicare pv, dar cand sa faca asta? la a 32 a zi de la ridicare? dupa 7 luni? Aia d-acolo nu raspund la nimic, firma respectiva, politie sibiu ciuciu...Sa trimita o recomandata la firma/politie in care sa ceara pv si apoi sa astepte sa treaca cele 30 de zile? Ca e ceva diferit fata de o amenda radar la care nu semnam si primim pv-ul ulterior, a dat banii deja si ar cam vrea sa ii primeasca inapoi. Daca a gresit cu ceva, asta e, nu mai contesta nimic, dar nu stie macar cu ce a gresit.

--------------------
+
ag02cws
post 2 Dec 2013, 16:53
Post #984

Membru autentic

Inca un "educat"! O fi lasat-o 20 de cm mai intr-o parte. Am vazut eu ca si in Sibiu se parcheaza bine wink.gif

--------------------
+
vijelie
post 2 Dec 2013, 16:55
Post #985

membru violet

"un fel de proces verbal de predare masina primire bani"
Il putem vedea si noi ?

--------------------
+
JSnow
post 2 Dec 2013, 16:55
Post #986

Membru incepator

Poate a lasat-o in parcare, dar nu a platit parcarea smile.gif

in Sibiu se plateste parcarea la niste chioscuri (primesti un talon pe care sa il lasi pe bord). [Later Edit : erau si niste automate de plata a parcarii dar nu prea mergeau ]

Am umblat de tampit odata vreo 30 de minute pana sa gasesc un chiosc deschis (era sarbatoare).
Am intrebat niste politisti si mi-au zis ca de sarbatori nu e nevoie sa platesti dar in rest se ridica.

JS

This post has been edited by JSnow: 2 Dec 2013, 16:59

--------------------
Renault Laguna 2 2,2 dci - Privilege 2005 - B##***
+
ag02cws
post 2 Dec 2013, 17:00
Post #987

Membru autentic

Eu tot nu inteleg cum iti lasa aia o foaie in locul masinii. O lipesc de asfalt?

--------------------
+
SandelBS
post 2 Dec 2013, 17:18
Post #988

Membru autentic

ag02, Pe o tabla lipita cu ceva sau o tabla cu vopsea cu nr, adresa etc (cum sunt alea la blocare roti). N-am intrebat exact. Nu am auzit sa se ridice masini din parcare pt 20 cm mai intr-o parte. Ar fi absurd. Dar nu imposibil.

Acum nu il am, o sa il intreb sa mi-l dea, am vazut doc respectiv, n-avea nicio treaba cu ridicatu (poate doar contravaloare servicii de ridicare) si in rest datele "contravenientului" si cam atat. Repet, fara trimitere la vreun alt document, ce a incalcat, cum ar fi in cazul unei chitante cand e scris se plateste suma de x lei reprezentand FF nr xyz.

JSnow, posibil sa fie asta desi zicea ca e gratis dupa 18 sau ceva de genu. D-asta ar fi fost nevoie de pv in care sa scrie ce ai incalcat. Ca in felul asta ma duc si iau si eu masini la intamplare din alte jud si daca nu-mi dau 300 lei nu le dau inapoi si pv primesc acasa.

--------------------
+
JSnow
post 2 Dec 2013, 17:23
Post #989

Membru incepator

@SandelBS - da, e gratis dupa 18, dar daca vin baietii la 17:59 cred ca tot ti-o iau.
Nu stiu daca e asa in Sibiu, dar stiu ca era sa o patesc in Praga (au venit la 17:58 cand eu ma chinuiam sa obtin niste monede de la un chiosc pentru a baga in automatul de parcare).

Acolo au fost de treaba - au inteles ca nu aveam monezi de-ale lor inca dar mi-au zis sa incerc sa fac rost ca de la ora 08:00 dimineata e program din nou smile.gif...

Daca omul stia sigur ca nu a facut nimic, suna frumos la polis ca i s-a furat masina si i-a si gasit pe hoti wink.gif.
La fel, daca nu esti sigur de ce platesti o amenda sau taxa, nu o platesti pana cand nu se demonstreaza contrariul (zic eu).

--------------------
Renault Laguna 2 2,2 dci - Privilege 2005 - B##***
+
SandelBS
post 2 Dec 2013, 17:40
Post #990

Membru autentic

Asa-i, insa n-avea cu cine sa se certe ca acolo mai era doar tanti care incasa banii. Dar stii cazul clasic: nevoie mare de masina (fiind masina firmei) si sa plece cat mai repede in alta localitate. Si nu realizezi pe loc care-s optiunile. Cand ti se ridica intr-un oras strain, iti pare ca parchezi ilegal si pe centura si o iei de buna.

Inseamna ca aia s-ar putea sa fie baiul, cu plata. Dar nu trebuie si acolo pv?

--------------------
+
34 Pages « < 31 32 33 34 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th May 2025 - 16:33
Forum Renault