roti iarna logan
![]() ![]() ![]() |
roti iarna logan
vi_escu |
![]()
|
||
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
||
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|||
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
iulic' Multumesc de sfat ! Uite ca eu am rascolit tot net-ul dar nu mi-a venit ideea sa dau capacele jos si sa ma uit la rotile mele
![]() ![]() vi_escu Uite cum am calculat eu indicii anvelopelor: Indicele de viteza: Avand in vedere ca Loganelul meu ajunge la maxim 162 km/h (datele tehnice Dacia), am adaugat 10% marja de siguranta si rezulta conform tabelului ca trebuie un indice de minim S, bineinteles ca T este si mai bun. ................................................................................................................... S - 180km/h T - 190km/h U - 200km/h H - 210km/h Anvelopele de lux au: V - 240km/h W -270km/h Y - 300km/h Z - +240km/h ( Cel mai mult ma distreaza Z-ul, adica nu ai voie sa incetinesti sub 240 ? ![]() Indicele de incarcare: M-am uitat in talon, cea mai mare incarcare poate suporta puntea spate, maxim 880 kg. Asta inseamna 440 kg / roata. Conform tabelului: LI ----- kg 80 - 450 81 - 462 82 - 475 83 - 487 84 - 500 85 - 515 86 - 530 87 - 545 88 - 560 89 - 580 Chiar daca adaugam o marja de siguranta de 10%, hai sa zicem ca am ajunge la indicele 83, nicidecum la 88. [ tabele preluate prin bunavointa: http://www.carbibles.com/tyre_bible.html ] |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Calculul tau este, fara indoiala, corect.
Eu spuneam de ce scrie in certificatul de inmatriculare. Si echiparea masinii trebuie sa corespunda cu certificatul, conf. codului rutier. De altfel pe piata pentru 185/65 R15 vei gasi cu indice de viteza T sau H si indice de incarcare 86,87 si 88, valori mai mici eu nu am vazut. Si afara lucrurile oarecum stau la fel. Dunloapele mele sunt luate din austria. This post has been edited by vi_escu: 9 Dec 2008, 16:26 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
vladpc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 2 September 08 ![]() |
eu am testat pe banc un Michelin E3A si a tinut cca 30min la 250 km/h ianinte sa se destrame. Asa ca poti sa stai linistit marja de eroare e mai mare de 10%
|
--------------------
dacia
sandero
2008
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Daca pe masina ai dimensiunile din talon si indicii de incarcare si viteza egali sau mai mari, nu se leaga nimeni de tine.
|
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
DUMIFLORIN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 6 July 05 ![]() |
Salutare! Tocmai mi-am luat 2 buc Continental pt loganel si as vrea sa le pun pe alte jante, ca de', sunt de iarna. Stie cineva de unde pot achizitiona cele 2jante? chiar si sh...si un pret?
|
--------------------
VW PASSAT
LOGAN 1,4MPI
- TL
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
La dealer, dar is scumpe, in targ... sau cauta pe la bursa, s-ar putea sa gasesti chiar si seccond.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
La dealer sunt in jur de 130 lei bucata.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE Daca pe masina ai dimensiunile din talon si indicii de incarcare si viteza egali sau mai mari, nu se leaga nimeni de tine Daca toti indicii sunt respectati, dar imi iau cauciucuri pe fata ale unui producator, iar cele de pe spate ale altui producator, e vreun bai ? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
vi_escu |
![]()
|
Nu.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Pot monta de 195/60 sau 65 r15 pe jantele de aliaj versiunea 2004?Week asta merg la cumparaturi!
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Din punct de vedere legal, nu prea poti, ca in certificatul de inmatriculare este 185/65/15. In principiu, probabilitatea sa se ia cineva de tine pentru asta e mica.
Din punct de vedere functional, poti sa pui linistit, ca nu e nici o problema. |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
bendix |
![]()
|
QUOTE QUOTE Daca toti indicii sunt respectati, dar imi iau cauciucuri pe fata ale unui producator, iar cele de pe spate ale altui producator, e vreun bai ? Nu. Multumesc vi_escu ! M-am hotarat, imi voi lua doar pe fata, 2 anvelope Michelin, de vara. Asa ca nu voi mai posta aici (roti iarna logan), caci risc sa fiu off-topic ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Ice din pct de vedere functional vorbeam! Cu garcica mizez pe noroc!
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Care ar fi alegerea voastra intre aceste patru modele? Viking, Barum Polaris, Barum Norpolaris, Debica. Sau altceva in jurul aceluias pret. Multam.
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Eu am cumparat in septembrie 2008 de la Metro anvelope Dunlop SP Winter Sport M3 185/65 R15 la 200 lei/bucata. Poate mai au.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Ai fost tu mai norocos si ai gasit Dunlop! S-au dat mai ceva ca bananele pe vremea lu' Ceasca!
![]() pt. koldun: Barum Polaris This post has been edited by cris06: 9 Jan 2009, 16:35 |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si eu tot barum polaris zic dintre cele enumerate de tine koldun, dar ar trebuii sa mai forezi poate mai gasesti si altceva.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Pana la urma nimic dintre alea patru de mai sus...
Au fost cumparate GT Altimaxurile astea!! ![]() Prima impresie: mai putin zgomotoase decat Michelin Energy-urile!!! Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
In ideea ca iarna nu e ca vara si pentru ca Montanele mele aveau cam 4 ani si 45.000 kmle-am inlocuit cu GOODYEAR EAGLE VECTOR2 care sunt si de iarna si de vara. Am mers cu ele cam 5000 km. Pana acum sunt foarte multumit de aderenta lor, in mod absolut nu prin comparatie cu Montana care la capitolul aderenta statea prost numai in cateva situatii: zapada, gheata, drum ud si drum uscat
![]() Par silentioase, dar asta e subiectiv. Din ce zic pe internet baietii care se ocupa cu testarea lor au un singur punct slab, rezistenta, deci probabil vor rezista mai putini km decat cele vechi. Sa vedem. Oricum, nu am loc sa pastrez acasa un set de roti pentru solutia schimbare iarna/vara. Daca nu aruncam Montanele incercam sa le incrucisez, dar poate ieseau niste roti fara aderenta si nerezistente ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
aaaitx3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 January 09 ![]() |
incercati vredestein snowtrack3!
23 Jan 2009, 12:26: obligatoriu toate4 This post has been edited by aaaitx3: 23 Jan 2009, 12:26 |
--------------------
dacia
logan
2008 mcv 1.6 16v laureate
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
foarte bune ... dar foarte scumpe.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 09:55 |