Accident Dacia Berlina, :(
![]() ![]() ![]() ![]() |
Accident Dacia Berlina, :(
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
e vina aluia cu megane
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
daca ala care la lovit pe cel cu dacia era TIR, la frana se ia in considerare si greutatea care o avea Marfa, nu este usor sa opresti un tir cu 20 - 30 de tone de marfa in timp asa de scurt, vina este a celui cu dacia, nu este a celui cu tirul, nici a celui cu loganul din fata, plus pe langa asta el sa incadrat in depasire pe drum cu axa discontinuu, dar la un moment dat cand a intrat in impact a avut axul continuu, deci garcea ce deduce pana la urma ?
|
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
proceed |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 9 October 08 ![]() |
e clar ca ala cu tirul a accelerat, idiotul cu dacia s-a speriat si ... s-a intampalt
vinovat: cel cu tirul! |
--------------------
Kia
Pro C'eed
2008
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
da, sigur..
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
QUOTE(SiloS @ 6 Oct 2008, 22:31) Vin si eu cu o parere : - masinile din fata tirului franeaza - se vede clar cum distanta dintre tir si masinile din fata lui se micsoreaza rapid. Exclud ca ar fi posibil ca tirul sa aiba o asemena acceleratie, deci rezulta ca masinile din fata franeaza . - cel cu Dacia s-a speriat si a incercat sa se replieze . GRESIT. Sunt multe tiruri care au o aceleratie naucitoare. Cat despre tiristi sa ii ia dracu .. .pe fata.... am patit-o de multe ori sa mearga cu 80 si eu cand depasesc sa accelereze pana in jurul vitezei de 130-140 intr-un timp foarte scurt si mult mai repde decat dacia mea... astfel incat sa fiu nevoit sa intru iar in spatele lui neavand cum sa il depasesc.... Deci pentru cei cu tirul...numai de bine... degeaba au carnet de profesionisit daca in mintea lor este o mare gaura neagra. PAREREA MEA: Cel cu tiru a fost prea nesimtit incat sa lase pe unu cu dacia sa ii ia fata.... a preferat un accident..... Se stie de ani buni ca soferi de tiri nu sunt prea destepti....defapt sunt foarte prosti! Numai Bine! |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
miki_stan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 22 December 06 From: Bucuresti, Militari ![]() |
Eu zic ca si ala cu dacia a avut o parte din vina, si zic asta pentru ca si eu am avut dacie din 1994 si nu ma bagam in asemenea depasiri riscante, de ce ? .. pentru ca nu ma puteam baza pe masina si nici acum daca am 90 de cp nu ma bag in depasiri riscante pentru ca vreu sa traiesc. Dar ma intreb de ce s-a bagat ala asa repede la loc ca nu venea nimic din fata, de aia ala cu tiru nu l-a lasat sa se bage pentru ca nu se astepta la asa ceva din partea unui inconstient. drive safe all.
This post has been edited by miki_stan: 23 Oct 2008, 19:18 |
--------------------
Dacia
Logan
- B-42-UGX
2005 Berlina
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 23 Oct 2008, 19:01) GCat despre tiristi sa ii ia dracu .. .Se stie de ani buni ca soferi de tiri nu sunt prea destepti....defapt sunt foarte prosti! Numai Bine! Usurel - usurel cu generalizarile... Risti sa-l ranesti direct in suflet pe prietenul nostru versificator de ocazie talentat posesor de SEAT Bulan, care sta pe Daciaclub si face toate astea doar in timpul liber, in rest el ocupandu-se tocmai cu nobila meserie de sofer de camion, daca nu ma-nsel... Respect, nea Bulan pentru tine si toti tiristii de treaba care ne ajuta pe sosele cu experienta lor si ne incanta cu umorul pe Daciaclub (bine, dinastia ultimii stiu numai unul, dar daca altii isi permit sa generalizeze...) This post has been edited by Victorine: 23 Oct 2008, 19:17 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Victorine @ 23 Oct 2008, 19:15) Usurel - usurel cu generalizarile... Risti sa-l ranesti direct in suflet pe prietenul nostru versificator de ocazie talentat posesor de SEAT Bulan, care sta pe Daciaclub si face toate astea doar in timpul liber, in rest el ocupandu-se tocmai cu nobila meserie de sofer de camion, daca nu ma-nsel... Respect, nea Bulan pentru tine si toti tiristii de treaba care ne ajuta pe sosele cu experienta lor si ne incanta cu umorul pe Daciaclub (bine, dinastia ultimii stiu numai unul, dar daca altii isi permit sa generalizeze...) 1 la 5000? Prea putini...sau inegzistenti....daca intr-adevar exista un astfel de tirist numai bine... pentru restu as avea o dedicatie dar nu o pot posta pe forum.... sa fim seriosi pe toti ne enerveaza cei cu tirurile in trafic..... 23 Oct 2008, 19:25: QUOTE(argon @ 23 Oct 2008, 19:20) Poate nu prea circul inafara localitatii .... si vorbesti in necunoastere de cauza..... Sunt foarte multe gen IVECO, MERCEDES BENZ sau mai stiu eu ... care acu e langa tine acum nu il mai vezi la orizont..... si sunt mai ai dracu cand vrei sa ii depasesti daca merg incet..... This post has been edited by BeciAcustic: 23 Oct 2008, 19:25 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
pana la 130-140 nu cred ca accelereaza, din cate stiu eu au limitare de viteza pe la 110. Poate ne lamureste dl. coleg bulan.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Ba se iegzista și înseamnă ca eu sunt un mare baftos că i-am găsit, pentru ca indiferent de numerele de inmatriculare (ca erau romani, turci, bulgari, belgieni, polonezi, austrieci) au fost cu totii foarte de treaba atunci cand (de putine dati totusi, chiar daca am enumerat multe nationalitati...) am avut nevoie de intelegerea lor si au aratat ca au intradevar experienta multor kilometri pe sosele internationale. Le-am multumit de fiecare data si mi-au raspuns semn ca m-au ajutat constient si nu pentru ca erau de fapt niste pămpălăi. Evident ca nu exista padure fara uscaturi...
This post has been edited by Victorine: 23 Oct 2008, 19:41 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
QUOTE(Steel Tormentor @ 23 Oct 2008, 19:29) pana la 130-140 nu cred ca accelereaza, din cate stiu eu au limitare de viteza pe la 110. Poate ne lamureste dl. coleg bulan. Si eu stiam ca au limitare la 90 dar unele se pare ca nu .... sau poate au modificari .... totusi ... nu sunt chiar asa chior vad si eu sa citesc vitezometrul .... Si apropo de tiristi ... mai am destule povesti daca vreti ... This post has been edited by BeciAcustic: 23 Oct 2008, 20:41 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu stiam ca au un aparat care retine toate vitezele si daca ar depasi viteza legala ar primii sanctiuni.
Oricum cred ca bulan ar putea sa ne lumineze. ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 23 Oct 2008, 21:40) Si eu stiam ca au limitare la 90 dar unele se pare ca nu .... sau poate au modificari .... totusi ... nu sunt chiar asa chior vad si eu sa citesc vitezometrul .... Si apropo de tiristi ... mai am destule povesti daca vreti ... QUOTE(blak2oo8 @ 23 Oct 2008, 21:56) eu stiam ca au un aparat care retine toate vitezele si daca ar depasi viteza legala ar primii sanctiuni. Oricum cred ca bulan ar putea sa ne lumineze. ![]() Se da o suma de bani la nenea care face ITP-ul , iti pune un buton in bord si camionul "fuge" fara limita ( nici tahograful nu mai inregistreaza ) . Chestia asta e ilegala si daca te prinde am impresia ca-ti face dosar penal ... dar sunt destui nebuni asa ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 23 Oct 2008, 21:40) Si o sa ne tot povestesti colegu`. e greu si enervant sa depasesti un tir atunci cand stii ca nu te ajuta masina. nu ca, cu loganul meu ar fi mare diferenta, dar exista si masini (motoare) mai "normale" care au reprize indeajuns de bune sa depaseasca un tir destul de repede incat sa nu ai emotii . personal am avut o singura intamplare mai nefericita cu un tirist cand, fiind pe autostrada am neglijat ca merg cu faza lunga, omul in fata mea imi tot semnaliza cu avariile dar nu am constientizat de ce si cand am vrut sa-l depasesc a tras de volan spre mine. am tras o sperietura zdravana si i-am umplut frigiderul. totusi chestii de-astea nu se fac. daca conducea gagica de langa mine imi mancati coliva acum. in rest, n-am ce sa zic, super ok de fiecare data cand i-am intalnit la drum lung, atenti, intelegatori si dispusi sa te ajute daca te grabesti. respect. or fi si uscaturi, e inevitabil. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Asa e colegu ... sa nu mai continuam cu tiristi ..... o lasam balta
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 23 Oct 2008, 20:01) GRESIT. Sunt multe tiruri care au o aceleratie naucitoare. Cat despre tiristi sa ii ia dracu .. .pe fata.... am patit-o de multe ori sa mearga cu 80 si eu cand depasesc sa accelereze pana in jurul vitezei de 130-140 intr-un timp foarte scurt si mult mai repde decat dacia mea... astfel incat sa fiu nevoit sa intru iar in spatele lui neavand cum sa il depasesc.... Deci pentru cei cu tirul...numai de bine... degeaba au carnet de profesionisit daca in mintea lor este o mare gaura neagra. PAREREA MEA: Cel cu tiru a fost prea nesimtit incat sa lase pe unu cu dacia sa ii ia fata.... a preferat un accident..... Se stie de ani buni ca soferi de tiri nu sunt prea destepti....defapt sunt foarte prosti! Numai Bine! 130-140??? ![]() Normal ca au acceleratie naucitoare daca ii depasesti cu berlina. Si tico, reglat bine are acceleratie naucitoare pe langa berlina veche ![]() Problema e ca dupa ce te chinui sa ii depasesti mai mult ca sigur vei merge mai incet si ii vei tine in spatele tau, si se duce naiba consumul daca nu merge tirul cu o viteza anume, constanta. Cum poti sa spui ca un sofer de tir e prost cand el iti poate parca matahala aia de camion oriunde? |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
nu la sofat ma refeream ..... la restu ... mentalitate gandire si nesimtire.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cu viteza aia am si eu o nedumerire,am depasit un cap tractor odata intre ploiesti buzau,si deja avema pe bord 130 ,mai depasesc cateva masini si vad in spate matahala
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BeciAcustic |
![]()
|
Deci nu sunt singurul care am mai vazut asa ceva .... deci sunt tiruri care au limitarea aceea scoasa sau modificata .....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
fanebabanu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 March 09 ![]() |
Ce treba are TIR-ul? Mie mi se pare dubios modul in care distanta dintre masina "cu camera la bord" si Loganul din fata se reduce in mod fu***** de repede.....
![]() This post has been edited by fanebabanu: 26 Apr 2009, 21:35 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1,4 8v
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Parerea mea e ca ceva nu miroase tocmai bine pe aici.Se vede clar,din punctul meu de vedere ca tirul merge cu viteza constanta,iar pe masura ce tipul cu Dacia se aproprie de finalizarea depasirii accelereaza.Eu nu stiu ce facea daca cel cu Dacia nu se baga in fata lui,intra in Logan?Spun asta deoarece Loganul incetineste iar el nu.
Singura vina a celui cu Dacia a fost ca nu a depasit mai larg,caci avea destul timp. Acum despre tiristi. Au inceput sa mearga mai bine spre foarte bine,as da si un procent de vreo 95% pentru cei care merg foarte bine si te ajuta.Asta spre deosebire de acum cativa ani cand nu aveau limitarile de viteza si cam "zburau"pe sosele.Cred ca iesitul in "afara" i-a mai cizelat.Deci inca odata acum am o parere foarte buna despre ei. Insa cum padure fara uscaturi nu exista am intalnit si eu Cap tractor care sa goneasca pe strazile tari.Insa numai Cap tractor,fara remorca dupa el. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(fanebabanu @ 26 Apr 2009, 21:19) Sunt si eu de aceeasi parere...ambitiile in trafic pot avea consecinte grave. Cred ca soferul de TIR nu a vrut sa-i lase spatiu de repliere sau a vrut sa-l sperie putin, sa-l treaca transpiratiile. Totusi, lipsa de experienta a soferului de pe Dacie a fost determinanta : Nu se face asa ceva! Avea destul timp sa depaseasca si Logan-ul si sa incerce o repliere in fata acestuia. Sau, ar fi putut ramane pe contrasens, in spatele Logan-ului, incercand sa "forteze" usor intrarea pe banda. Sau, de ce nu, sa puna frana si sa incerce replierea in spatele TIR-ului. In nici un caz insa nu "tai fata" unui TIR atat de abrupt, cand mai ai un sfert de masina in paralel cu el. Kamikaze ![]() Chestii de genul asta, "glume" proaste ale TIR-istilor sau "ambitiosi" care nu iti lasa spatiu de repliere sunt, din pacate, destul de frecvente pe strazile noastre. Nu mai vorbesc de "trenuletele" a cate 3-4 TIR-uri, mergand la doar 5-6 metri distanta intre ei. Doar experienta soferului si o masina cu suficienta putere te pot scoate din asfel de situatii critice...a se vedea masina de la inceputul clipului, cred ca era un A6. Sunt curios daca acestuia i-ar fi facut la fel...sau ce ar fi facut cel cu A6. This post has been edited by Madriann: 27 Apr 2009, 08:25 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
speedilegal |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 12 May 09 ![]() |
Nu am inteles mai nimic.Decat ca masina rosie este lovita de cea care filmeaza (dar si asta cu greu am putut vedea).Unde vedeti voi accident cu tir ca eu nu vad nici un tir facand vreo treaba urata.
|
--------------------
Renault
Clio
- B 00 abc
2002
|
|
al3 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 7 June 07 From: Bacau/Iasi ![]() |
clar tirul a accelerat, becurile de frana de la loganul din fata nu erau aprinse deci tirul nu a avut viteza constanta in timp ce era depasit de dacie..
|
--------------------
Ford
Focus
- BC
2006 Ghia 1.6 16V TI-VCT
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
parerea mea ca conducator de harb care are o acceleratie cam ca aia in cauza(am 4 viteze, deci se echivaleaza cu motorul de 1.4 al aleia)si tinand cont ca imi pare si mie rau de dacie si de persoane
vinovat e ala cu dacia se observa de la o posta ca aia din fata au franat(loganul si ce mai era in fata lui) si un tir nu il opresti ca pe un logan(desi legile fizicii asa ar spune daca ar fi caz ideal- a=ug, daca cauciucele sunt identice si eliminam frecarile cu aerul) dacia a incercat sa intre in fata tir-ului fix cand asta i-a vazut p aia din fata ca au franat si a franat si el. pana una alta, distanta s-a micsorat... tir-ul si nimeni altcineva nu e obligat prin lege sa tina o distanta de x m , ci o distanta de siguranta faptu ca tiru putea sa franeze inainte tine de conduita preventiva si nu de lege vinovat: conducator dacia care nu a estimat corect puterea masinii mai avea ca varianta sa traga o mama de frana si sa iasa inafara soselei(sa nu fie lovit de tir-ul din fata) pe partea stanga, chit ca se druncina urat...asfalt avea destul pt franare dacia e de vina, dupa parerea mea <span class='edit'>21 May 2009, 18:23:</span> p.s. frana de motor nu aprinde nimic, si nu stii ce a facut ala din logan..frana de motor sau de serviciu... ca sa tragi hat incarcatura, sa accelerezi asa tare, e ceva pentru un tir. nu a accelerat special, totusi e si el om(conducatoru de tir), nu "doamna cu coasa" pt restul conducatorilor(desi unii soferi de tir au niste complexe, dar sunt oameni) la dacie voi vedeti semnalizarea ca ar vrea sa intre pe banda? eu nu prea sau sunt eu chior?(aia de pe aripa) uite caz patit de mine: veneam pe banda 2, banda 1 se termina ala de pe banda 1 nu a avut timp sa intre in fata mea, nici nu a semnalizat, nici nimic(as fi franat) ci a sarit direct pe pamant dupa sfarsitul benzii, jumate de masina totusi a ramas pe asfalt.....eram eu vinovat ca nu am franat? omu avea spatiu de franare sa se opreasca si sa se asigure daca dorea, dar niciun semn nu a dat This post has been edited by cristitranca: 21 May 2009, 18:26 |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
daca nu esti sigur ca poti efectua manevra de depasire in siguranta,...si daca nu ai cu ce!....stai acasa in banca ta....
dacia a fost de vina |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
Adydum |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 23 July 06 From: Constanta ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 23 Oct 2008, 20:01) GRESIT. Sunt multe tiruri care au o aceleratie naucitoare. Cat despre tiristi sa ii ia dracu .. .pe fata.... am patit-o de multe ori sa mearga cu 80 si eu cand depasesc sa accelereze pana in jurul vitezei de 130-140 intr-un timp foarte scurt si mult mai repde decat dacia mea. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Un TIR cu motor betoon (540 CP), gool (15T) inseamna un raport kg / CP de 27.8. Adica aproape 28 kg pe cal putere, cam ca o dacie 1310 ![]() |
--------------------
Chrsler
Grand Voyager
- 4812 SV 85
2001 4812 SV 85, CT 08 FST , CT09FST, B05ZFF, Nav-CT 235
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
TIR care sa mearga cu mai mult de 110-120 km pe ora nu am vazut...si Dacia 1310 are 15-17 kg/HP.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:40 |