Problema usa spate, actuator dus, siguranta copii pusa.
![]() ![]() ![]() |
Problema usa spate, actuator dus, siguranta copii pusa.
YR-ZBG |
![]()
|
||
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|||
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.730 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
nu stiu sigur daca e sfat bun, dar merita sa te uiti ca poate merge.
dupa ce scoti bancheta incearca sa tragi chederul in partea sigurantei pt copii si cu o surubelnita subtire sa incerci sa misti de siguranta. daca nu poti sa tragi chederul cred ca ar merge fortat putin ca doar e cauciuc, si bagi surubelnita intre cheder si usa....s`ar putea sa nu ajunga surubelnita, cred ca trebuie indoita putin. oricum fata de usa se da jos greu de pe spate si decat sa o strici.... mai poti incerca sa deschizi geamul si sa incerci pe la cauciucul acela sa bagi o surubelnita sau ceva sa accesezi tija actuatorului. bafta |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
mersic. acu 30 min am analizat iar situatia. daca dau bancheta jos pot sa desfac suruburile fetei de usa. Nu prea am pe unde sa bag mana ca sa declipsez bradutii aia...dar sper sa reusesc. Una peste alta cred ca o sa reusesc sa dau jos fata de usa...dar o sa ma migaleasca ceva.
Acum imi trebuie doar timp...ca daca intru in noapte nu e bine...si in plus nu stiu ce sa fac: sa iau deja actuatorul?...or fi doar contactele de vina.?..nu stiu ![]() O sa vad si va tin la curent. ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
Revin cu amanunte.
Dupa scoaterea banchetei este loc suficient pt. demontarea fetei de usa. Un pic dificil cu declipsarea bradutilor aia dar merge. Actuatorul era intepenit pe inchis ceea ce imi bloca deschiderea mecanica a usii atat din interior cat si din exterior (nu era siguranta de copii lasata). Dupa ce am dat jos fata de usa am descuiat usa si apoi am deschis-o. Inlocuit actuatorul (15lei) si gata. Am disecat actuatorul vechi. Ultimul dinte de pe cremaliera era rupt si se impanase intre pinion si cremaliera blocand actuatorul. Cam asta e tot. Deci se poate scoate fata de la usa spate din interior. ps. dupa parerea mea topicul se poate inchide si pastra ca idee pt. cei care o mai patesc. Bafta!! This post has been edited by YR-ZBG: 13 Oct 2008, 09:02 |
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 04:08 |