ma streseaza un dobitoc, pe yahoo
![]() ![]() ![]() |
ma streseaza un dobitoc, pe yahoo
Buyaka |
![]()
|
||
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE "sa-si faca damblaua cu fat(z)a mea" Aahhahaaaa !!! QUOTE Pentru incantarea ochiului dvs... o conversatie cu "ganditorul": ... ...si mai sunt! laugh.gif Mai vrem ! 8 Oct 2008, 10:29: QUOTE sa te p[ishi in palma si sa bei ca guru bivolaru Foarte frumos ! This post has been edited by SiloS: 8 Oct 2008, 10:29 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SiloS @ 8 Oct 2008, 11:26) Mai vrem ! ...ultima, ca dupa asta s-a lasat pagubas ![]() Conversation with gusterul_tropical at 03.10.2008 10:29:41 on (yahoo) (02.10.2008 la 15:16:00) gusterul_tropical: ma, viorele, io am idei putine, dar fixe ![]() ![]() (10:56:21) Viorel: deci domnul meu sa recapitulam putin: faptul ca tu inca iti rezolvi problemele (imaginare de altfel) cu pumnii, picioarele, cutite si pistoale imi arata gradul tau de dezvoltare, dar eu sunt un visator, inca mai sper ca in viata asta exista "oameni", ca n-am ajuns la legea junglei, asadar, te rog din suflet, arata-mi ca am dreptate, arata-mi ca esti intr-adevar om si ca faci cinste speciei. Cat despre rezolvarea problemelor cu pumnii... aici nu prea m-ai nimerit... sunt absolut sigur ca am trecut de varsta la care problemele mele isi gaseau rezolvarea in muschi, pumni si picioare, de altfel ce-ar fi ca atunci cand vreau o marire de salariu sa merg la director si sa-l ajustez putin pe contur...rezolvarea, intr-adevar ar fi rapida, dar nu cred ca ar fi in favoarea mea. Iti repet, sunt un om pasnic de fel iar daca vreodata am luat o palma, am intors si celalalt obraz. Scuza-mi te rog lungimea mesajului, cred ca m-am facut destul de inteles, iar daca hobby-ul tau e sa ma pocnesti pe mine considera ca m-ai batut (daca ma intreaba cineva am sa recunosc), daca te-am jignit in vreun fel imi cer scuze, iar daca faci asta din placere sau la misto - "get a life" - cum ar zice englezu. LE: ...cu scuzele de rigoare, era sa uit ca i-am promis omului... pana la urma m-a prins si m-a batut rau fratilor...recunosc ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Buyaka: 8 Oct 2008, 11:01 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Imi pare rau.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Buyaka |
![]()
|
??? pentru ce?
|
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ca ai fost batut.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Buyaka |
![]()
|
AAA... mersi...
![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De fapt lui victoras ii pare rau ca nu te-a batut el
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bai, persoanele astea nici nu merita bagate in seama. Ignorandu-le, le arati adevarata lor "valoare" - 0.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, totusi pe ici pe colo persoanele astea ar merita bagate... undeva.
Nu zic unde, ca-mi iau ban. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Cam ajunge.
Solutiile legate de IT si de organizare s-au dat, solutiile personale nu mai au un renume prea bun cam de pe vremea razboiului al doilea mondial. Inchid. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:04 |