Lichid Spalare Parbriz, De care?
![]() ![]() ![]() |
Lichid Spalare Parbriz, De care?
tdan08 |
![]()
|
||
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
|
||
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu.albastru e de iarna si galben e de vara.
super pretu oricum/5l. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
rezultatul folosiri unei solutii de parbriz proaste.
si v-ul si partea de sus au fost inlocuite, urmeaza insemnul de la dacia, am vazut ca si ala s-a corodat putin. Attached thumbnail(s) 021209124624.jpg ( Size: 320.45k ) Number of downloads: 1512 021209124718.jpg ( Size: 303.71k ) Number of downloads: 1492 021209124742.jpg ( Size: 338.41k ) Number of downloads: 1390 021209124759.jpg ( Size: 357.07k ) Number of downloads: 482 021209124910.jpg ( Size: 359.54k ) Number of downloads: 528 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
AutoVic |
![]()
|
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Au oxidat puternic, cred ca e si problema de productie la mijloc.
Ai incercat cu polish sa vezi daca se amelioreaza? Dar nu cred ca e de la lichid, nu prea ajunge acolo lichidul de la spalatoare... This post has been edited by AutoVic: 3 May 2009, 21:37 |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
- B 16 KNM Dai un claxon, ii arati ca e bou... insisti, si tu esti un bou!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Se poate sa fie de la lichid, au mai fost cazuri...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Solidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 27 November 07 From: Pitesti ![]() |
Vine vara. Streangeti condensul de la aparatul de aer conditionat si e foarte bun. Puteti pune si ceva lichid de spalat geamul in el. Eu in 2 ani de zile am folosit doar 10 litri de lichid de iarna si nimic de vara. Iarna pun lichid sa nu inghete, spre exemplu iarna trecuta am trecut-o cu 5 litri de lichid, si in borcan aveam lichid de iarna o parte si circa 3 parti apa de la chiuveta. Nu a inghetat deloc.
|
--------------------
Renault/Ford
Symbol/Focus
Fidji dCi 70 CP, 2007/ Titanium 1.6 TDCI 2008
- AG-xx-xxx
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
glumesti nu? cum kkt sa strang lichidu de la AC???
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cum cureți insectele de pe parbriz cu apă simplă?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Chestia asta cu folosirea condensului de la AC am mai auzit-o de la cineva care era convins ca apa aia, de fapt, este distilata.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AutoVic |
![]()
|
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Apa aia din cate stiu si eu e distilata sau dedurizata si merge de minune (ca apa distilata) in vasul de spalare dar sa pui apa de la chiuveta: Doamne Fereste!
In primul rand apa de la chiuveta e apa dura si are multe magarii in ea, e numai buna sa ti se arda pompa sau sa ti se infunde in timp spalatoarele. In apa plata am mai mare incredere ![]() |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
- B 16 KNM Dai un claxon, ii arati ca e bou... insisti, si tu esti un bou!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci daca bag prune in vaporizatorul de la aerul conditionat, obtin rachiu?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
valerica1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 5 June 09 ![]() |
QUOTE(AutoVic @ 4 May 2009, 16:21) Apa aia din cate stiu si eu e distilata sau dedurizata si merge de minune (ca apa distilata) in vasul de spalare dar sa pui apa de la chiuveta: Doamne Fereste! In primul rand apa de la chiuveta e apa dura si are multe magarii in ea, e numai buna sa ti se arda pompa sau sa ti se infunde in timp spalatoarele. In apa plata am mai mare incredere ![]() din cate stiu eu apa de la vaporizator e apa obtinuta prin condes, deci poti sa o obtii dac vrei si daca scoti o sticla rece din frigider si ......se face condens, dar poate eu nu stiu ![]() |
--------------------
sandero
2009
diverse
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(CriSTI68 @ 29 Jan 2009, 23:32) Scoti o sitma subtire, flexibila, otelita, dintr-un cablu, o bagi in duza si rasucesti in toate directiile. Folosesc, de destui ani, apa cu detergent lichid de vase sau de curatat geamuri. Am reusit sa stric o pompa de stropit (destul de proasta ea, de la ma-sa ei..) cu depuneri solide dintr-una dintre marcile de detergent de vase. Fapt e ca faceam amestecul prea concentrat. N-am renuntat la "solutia" mea, doar ca am ales mai cu grija detergentul si am micsorat concentratia. N-am mai avut probleme. Pina nu apare solutie de parbriz "Gucci per Solenza-Logan" sau "Bulgari Universale", tot p'asta o s-o folosesc. Sigur, alcoolul e cel mai bun, dar s-a scumpit ca dracu' ! vijelie Scris 4 May 2009, 17:12 Chestia asta cu folosirea condensului de la AC am mai auzit-o de la cineva care era convins ca apa aia, de fapt, este distilata. Apa aia E CHIAR DISTILATA ! La fel ca apa de ploaie, zapada topita, apa obtinuta prin dezghetul frigiderului, etc. Apa distilata inseamna apa obtinuta prin condesarea vaporilor (tot de apa, evident!). This post has been edited by corbex: 12 Jun 2009, 12:27 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Despre solutiile din petrom ce parere aveti? Am vazut ieri niste bidoane albe cu eticheta galbena parca...? In fine... acum am detergent de geamuri de la penny luate cu 2 lei sticla de juma de litru...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
parfum_originall |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 25 August 08 ![]() |
am incercat cam toate tipurile de lichide de parbriz, si mai ieftine si mai scumpe, si mai concentrate si mai neconcentrate, si nu au avut efect ca atunci cand combin solutie de spalat geamuri normale cu apa simpla/sau chiar lichid clasic de parbriz.
cea mai buna solutie. 1l solutie geamuri + 3-4l lichid apa/solutie parbrize = combinatia ideala pt geam curat. |
--------------------
BMW
320d
2002
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu acum pun solutie de geamuri la 2 lei din penny si isi face treaba bine.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Confirm solutia de spalat geamuri, "clar" sau cam asa ceva. A curatat si insectele uscate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
alea de la petrom sunt facute de prista in BG,cam slabe.
eu recomand cele de la chimopar bucuresti:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Eu am folosit cu succes lichid de parbriz petrom de -75C asta iarna. Personal mi sa parut foarte bun l-am diluat in 3 litrii de apa si ma tinut toata iarna plus ca primavara nu mai era nevoie sa dau drumu la stergatoare cand ploua. Apa se facea brobonele si fugea de pe parbriz.
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Luai si eu de curiozitate solutie de spalat parbrizu Nigrin din Praktiker. Era 16 lei 5 litri concentrat din care se obtin 15 l cica. De portocale. E ok momentan.
Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 103.78k ) Number of downloads: 387 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
lucaeugen2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 29 December 08 From: iasi ![]() |
De la solutia de spalat parbrizuls am pata in zona in care nu sterge stergatorul. Din interior nu se vede nimic dar din exterior pare opaca zona si irizeaza(culori); Cu ce sterg??? Spuma activa nu a reusit.
|
--------------------
dacia
logan f2
2009 laureate WHO DARES WINS
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
ca solutie de pabriz fo;osesc 3 litrii apa de la robinet si un pliculet de sampon de par!
satisfactie garantata! iarna mai torn 1\2 litru spirt ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
revenind la lichide, cu ce desfund diuzele ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Cu un par de la peria de sarma.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cu aer comprimat de la vulcanizare... incercat de mine
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Momentan folosesc asta: http://www.simpluromania.ro/produs/brill-geamuri-88.html
Am folosit un lichid fabricat de Pasteur filiala Filipesti. Foarte bun si acela. Era la bidon de 3 litri si costa cam 12-13 lei. Se gaseste in Billa. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Am luat eu unul de 5 lei la 5 litri , 5 lei am dat 5 lei face
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
Sonax 20-25ron , bidonas de 250ml cu care faci 25l de solutie de spalat parbrizul , sau pulimoscerini tergi de la mafra , 250ml cu 5l de apa(4,5ron un flacon) . Pentru dilutie poti folosi apa chioara , apa plata (cat mai ieftina
![]() This post has been edited by CatalinCTM: 11 Jul 2010, 15:42 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mie zilele astea mi-a inghetat lichidul de parbriz de iarna de -20 grade ...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
s(p)am |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 6 July 11 ![]() |
Lichid de parbriz cu 6 lei din real/praktiker. Nici cea mai mica problema. Folosesc solutia asta de vo 3 ani. Nu a deteriorat nimic si nu a inghetat nici la -25.
|
--------------------
Dacia
cu 4 roti
de ceva vreme
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 14:10 |