Nebunia parcarilor, nebunia oamenilor
![]() ![]() ![]() |
Nebunia parcarilor, nebunia oamenilor
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Attached thumbnail(s) 24102007010.jpg ( Size: 166.27k ) Number of downloads: 612 24102007011.jpg ( Size: 229.43k ) Number of downloads: 553 |
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Era vorba de manevre cu soldateii de plumb din dotare...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ce manevre? Impreuna cu NATO? Sa nu se supere rusii.
|
--------------------
|
xcss |
![]()
|
Nah... pana acolo... ca la taiere nu se mai vede...
|
--------------------
-
-
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
lasa-i si tu un biletel:
"dupa ce vor ajunge si aici si vor darama garajele o sa aveti loc suficient". |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 24 Oct 2007, 23:13) "dupa ce vor ajunge si aici si vor darama garajele o sa aveti loc suficient". ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supãrat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Treaba asta e in sectorul 4. Pot sa fac o plangere sa vina sa ii ridice garajul. Sunt legale garajele in sect 4 ?
|
--------------------
.
.
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
nu sunt legale nicaieri.e constructie pe domeniul public! ti se pare a fi ceva legal?
cand nu avem voie sa punem T-euri...avem voie garaje? |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Mie ieri mi-au TAIAT cauciucul ptr. ca msina mea ii deranja pe cei de la RADET (Str. Carei, sect. 2). Ala care e pe masina de interventie (o maisna mare - raba) trebuia sa fie foarte atent cand intra pe alee, si omu n-avea chef in fiecare zi sa fie atent... si initial m-au amenintat ca imi taie cauciucul, si ieri am gasit-o pe pana... am fost la politie, am depus plangere, dar.. stiti voi cum e.... asta e...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
bine ca am garaj legal
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
SIngura manevra la care l-as incurca probabil ar fi introducerea masinii in garaj din curba cu frana de mana trasa.
|
--------------------
.
.
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Cand ajung in Bucuresti la parinti (in Balta Alba) primul lucru pe care-l spune taicamiu este "pe locul cui ai lasat masina". Ai dracu, n-au rabdare nici sa scot barcanele cu zacusca in fata blocului, trebuie sa le car din strada
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 24 Oct 2007, 22:13) lasa-i si tu un biletel: "dupa ce vor ajunge si aici si vor darama garajele o sa aveti loc suficient". ![]() "Va anuntam ca in 7 zile lucratoare aveti termen de evacuare a constructiei de pe domenul public. Dupa expirarea acestui termen vom decurge la demolare si reamenajarea zonei. Data: .. Semnat: Primaria Sect 4 si o semnatura de <primar>" Macar sa traga o spaima.... ![]() |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
sebybv> pentru asta nu cumva poti fi acuzat de fals in acte publice? (sau ceva de genul asta, ca nu ma pricep prea bine la chestii juridice)
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
tre sa fie si dovedit falsul ala
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Pai cred ca o expertiza grafologica poate dovedi asta. Bineinteles, daca omul se ambitioneaza si ajunge la proces.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce sa expertizeze? Times New Roman?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
xcss |
![]()
|
Toneru' de la imprimanta...
|
--------------------
-
-
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE ce sa expertizeze? Times New Roman? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
inca mai sunt garaje?
![]() Sfatul meu prietenesc e sa te duci pe la primarie si sa faci cerere scrisa de mana ca soliciti loc de parcare in spatele blocului cu numar de inregistrare dat de ei. eu aveam cereri deastea de pe vremea cand erau garaje in spatele blocului si au cantarit mult hartoagele alea cand s-au dat locurile de parcare . |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Hai, mai, si eu deschisesem un topic ca veau sa cumpar o cotineata din aia de tabla pe care sunt pe cale sa o darame "autoritatile".... vad ca in Brasov nu le demoleaza inca sau nu stiu eu....
PS. Nu are ce sa-ti faca cu fals in acte si de-astea. Crezi ca il duce mintea si are timp sa iti faca procese? Sa fi seriosi! O sa se agite vreo 2-3 zile, o sa dea telefoane in stanga si in dreapta, o sa transpire instantaneu, la telefon vreo secretara de la stat - plictisita si aia ca i se raceste si cafeaua- o sa ii raspunda in doi peri ca nu e de la ei, si gata.... Trebuie sa ii bati cu armele lor. Era un episod in Asterix si Obelix cand erau in Roma si ca sa ii incurce pe aia cu birocratia lor imensa au inventat "circulara A20".... sa vezi cum alergau toti contzopistii pe scari si intrebau de noua circulara.... ![]() |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
eu zic sa stai de vorba cu omul ala. poate nu se pricepe la covrig . niste ore de condus poate niste ore de poligon. de ce nu ? sau cel mai frumos: parcheaza si tu masina fix in usa garajului si astepti sa vina .... apoi te descurci cum iti merge imaginatia.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.606 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(argon @ 25 Oct 2007, 11:20) ce sa expertizeze? Times New Roman? QUOTE(xcss @ 25 Oct 2007, 11:21) Toneru' de la imprimanta... ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am patit o faza d-asta, in sptele unui bloc la Dristor.
Vin ca omu' linistit si opresc frumos jumate pe bordura. In dreapta mea un garaj deschis cu vreo 3 insi in el. Un mos mai tare-n gura... domn'le, ia-ti masina de aici ca ne blochezi garajele. Ma uit mai bine, loc cacalau. Zic. Daca nu-ti convine, suna la politie. Cand am revenit la masina, am gasit benzina pe parbriz si pe capota. N-am mai avut drum p-acolo ca-l otanceam rau pe mos daca-l prindeam. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sebybv @ 25 Oct 2007, 09:28) ![]() "Va anuntam ca in 7 zile lucratoare aveti termen de evacuare a constructiei de pe domenul public. Dupa expirarea acestui termen vom decurge la demolare si reamenajarea zonei. Data: .. Semnat: Primaria Sect 4 si o semnatura de <primar>" Macar sa traga o spaima.... ![]() Nu e bine.... tre sa faca 20 de copii sa le puna la toti... altfel se prinde ala... Si nu e bine ce tre sa sa scrie acolo. Tre sa scrie asa : in loc de "7 zile", "24 h", si sa mai precizeze ca in afara de demolare mai e si amenda 1.000 ron daca a expirat termenul si nu e curatat. Sa vezi p-orma ce loc cocalau p-acolo sa faca si drifturi. PS na, 48h ca sa nu se prinda... This post has been edited by Cornel001: 26 Oct 2007, 00:29 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Revin si eu cu un post aici, ca sa-mi vars amarul. Intr-un final azi mi-am adus aminte ca vecinul de sub mine lucreaza la primarie si cum m-am intalnit cu el la lift l-am intrebat de locuri cu plate in Pitestiul asta. Mi-a zis ca la noi numai persoanele juridice pot cumpara asa ceva.
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Zicem ca te-a aburit.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
E chiar pe domeniu din intamplare. In plus daca se putea sigur isi facea pentru el rost fara sa clipeasca, ca e mutat relativ recent in bloc si mereu il vad cum da ture in incercarea de a gasi un loc unde sa-si strecoare masina.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Lord Hades |
![]() ![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(sebybv @ 25 Oct 2007, 14:57) Hai, mai, si eu deschisesem un topic ca veau sa cumpar o cotineata din aia de tabla pe care sunt pe cale sa o darame "autoritatile".... vad ca in Brasov nu le demoleaza inca sau nu stiu eu.... Nu stii bine! In Brasov a inceput operatiunea MAREA PARCAREALA si s-a inceput prin "starpirea" tuturor garajelor amplasate cu/si/sau fara autorizatie pe domeniul public. Au ras tot si acum baga parcari in draci. Au ajuns si la mine in sfarsit dupa aproape 10 luni de la inceperea lucrarilor in cartier. Problema e ca se va face "concesionarea" parcarilor prin LICITATIE publica, si in timp ce in dreapta si in stanga ta(mea) parcarea va costa 130 lei/an, a ta(mea) va fi 500 lei pt ca eu am fost ghinionist si am avut "concurenta" pe parcarea respectiva. In plus va fi permisa amplasarea de blocatoare in parcari, deci dupa ce ca si asa nu sunt locuri de parcare destule, alea care sunt "libere" vor fi blocate de toti amarastenii platitori de taxe. Deci daca planuiti vreo vizita pe la rubedenii in Brasov mai bine lasati-va masina acasa ca altfel va stricati vizita certandu-va cu toti tampitii in a caror parcare o sa nimeriti. Ce au urlat ei pana acum cu parcarile, dar ce o sa urle de acum incolo cand stiu ca dau bani pe ele! Lucru dracu monser, zau asa! |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(argon @ 25 Oct 2007, 09:56) N-ai patit niciodata sa-ti parcheze cineva fix in poarta garajului ? QUOTE(yoncv @ 25 Oct 2007, 10:33) sebybv> pentru asta nu cumva poti fi acuzat de fals in acte publice? (sau ceva de genul asta, ca nu ma pricep prea bine la chestii juridice) Pai scrii si tu ceva de gen " primagaria secutorului 1" si n-au cum sa te tare la proces. Oricum pe locurile garajelor alora din poza primului post ar merge de minune o parcare supraetajata. Asta cu Te-urile pe domeniul public e cea mai mare tampenie. Or sa fie o gramada de locuri goale in parcari (blocate, bineinteles) si masini aruncate alandala - in fata acelor Te-uri. Asta daca nu vine vreun jeep si .. s-a cam terminat cu Te-ul. Ce am vazut la Brussels: pe o strada scria clar ca parcarea e permisa numai pentru riverani - si orele de restrictie. Era duminica. Cu toate astea un politist comunitar (la noi astia se plimba sau fumeaza sau discuta cu vreo pipita, adica toaca banii nostri de pomana) verifica pe un PDA numerele tuturor masinilor de pe strada. Presupun ca daca gasea vreun contravenient respectivul primea cadou o amenda, fara prea multa vorba. Solutii exista, altii le-au descoperit de mult. Nici la italieni n-am vazut Te-uri. This post has been edited by hash: 5 Nov 2007, 12:29 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 19:11 |