lumini, faruri
![]() ![]() ![]() |
lumini, faruri
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
da mersi pot sa zic ca e mai mult o confirmare ca raspunsu cred ca-l stiam toti ....
![]() ![]() apropo la intalnirea de asta seara sper sa veniti ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
Da colegu'!Ai zis bine!
QUOTE Cu alte cuvinte instalatia este cu mult supra-solicitata doar ca a fi Loganist nu inseamna a fi si electrician...si cu atat mai putin simtit sa intrebi pe altul care stie daca sunt legale,fezabile si morale! Din nefericire pentru noi POLITIA romana isi face treaba bine si-i amendeaza pe toti cei care poarta insemnele cocalarului: faruri de putere mare benzi cu leduri leduri prin te miri ce loc claxoane de tir(ak goarne) becuri albastre pe pozitie ETC( nu de alta dar dorm pe mine daca scriu tot ce am vazut pe loganuri si asta doar in decursul zilei de astazi) Cat despre treaba cu instalatia electrica DSN vs LOGAN...nu bag mana in foc dar mizez pe IDEM la capitolul lumini (asta din cauza blocurilor de lumini)!! PS:Nu te supara pe mine pentru faza cu banale....dar e un FENOMEN PE STRAZI cu doritorii de afirmare!! Numai bine! |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Nu reziste mult contactele de la releu fiecare cu ideile lui de aceea xenoanele sunt mult mai favorabile .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sa nu uitam sa precizam ca la folosirea unor becuri mai mari gen 90/100, se pune in pericol integritatea sticlei farului (in cazul loganului plasticului de la far, ca are plastic nu sticla la far). Din cauza caldurii imense sticla se topeste mai ales in centrul farului, iar oglinda din interior se matuieste. In timp, incet dar sigur...asa ca degeaba se pun relee pentru a proteja instalatia electrice, pentru ca farul tot acela e.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
asa ca legislatia romana o sa dea voie sa-ti montezi xenon pe masina e mult mai sigur vizibilitate foarte buna consuma putin deci noxe mai mici.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
chiar de ce becurile de 100W sunt ilegalie si xenoanele nu, pe mine sincer ma deranjeaza/orbesc cu xenoanele lor.
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu e vorba ca nu sunt legale. Ar trebui folosite DOAR pe masinile cu faruri care au asa ceva din fabrica. Sunt multe care au din fabrica becuri de 100w. Nu ar fi o mare problema daca cei care au de 55/60 isi pun de 100 daca le-ar si regla dupa ce le schimba pe cele de 55 cu cele de 100... Nu a zis nimeni ca sunt ilegale. Depinde ce intelegi prin legal si ilegal. Sa zicem ca luam un bec de xenon si il punem pe o bicicleta. Ar fii legal?
Xenoanele vor deranja mereu ochiul chiar daca "linia" bate corect ca si distanta fata de masina, pentru ca fasciculul de lumin perceput de ochi este mult mai mare in comparatie cu un bec normal. Cu toate ca distanta fasciculului de lumina este aceeasi, ochiul devine mai iritat pentru ca lumina reflectata in oglinda farului este mult mai puternic. Becurile devin "ilegale" atunci cand sunt montate necorespunzator. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
azi mi-am luat si eu Philips H4 Vision Plus 50 %.50 ron + 5 lei cele 2 adaptoare (targ vitan magazin nu taraba).
Attached thumbnail(s) philips_vision_plus.JPG ( Size: 43.72k ) Number of downloads: 303 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
nu ai ce face si tu cu banii
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
nu vreau sa-ti fac nervi, dar eu am luat din carrefour cu 19 lei bucata vision plus 50% importate de ASPAD care am inteles ca e unicul importator, si de la un nonstop piese am dat 1,2 lei pe 2 adapotare
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
djasu82 |
![]()
|
toate sunt la fel fiindca sunt stantate acuma depinde de pret ... daca am loat xp cu 75 de lei iar la pratiker era 180
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
La Praktiker si benz. OMV sunt bolanzi cu preturile...
![]() |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pe site la philips sunt 51,68 setul.eu cred ca am dat bine 50
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(ianys_andrey @ 17 Feb 2009, 15:11) azi mi-am luat si eu Philips H4 Vision Plus 50 %.50 ron + 5 lei cele 2 adaptoare (targ vitan magazin nu taraba). QUOTE(djasu82 @ 17 Feb 2009, 15:15) Pai cum adica nu are ce face? Luminile sunt destul de importante. Oricum eu i-am zis sa isi cumpere X-treme power dar el nu, batman batman ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Am schimbat si io oglinda cu cea orginala,si am Lumina!!!! bate mai bine ca la logan
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Maskatu |
![]()
|
Pai cum adica ai schimbat-o "cu cea originala"? Aveai far turcesc inainte si acum ai lasat farul si ai schimbat oglinda cu una made in ro? Ca sa bata bine de tot trebuiesc si reglate cu noile becuri.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu nu
![]() Io vb umpic off topic de un far de tico ![]() ![]() Primisem un far nou de la casco ca mi-o lovise cineva in parcare,si batea super naspa,pusesem, eu niste poze,acuma am luat oglinda de la faru vechi spart,si face iar lumina,farurile astea fabricate acuma sunt jalnice ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
and_rei |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 17 Feb 2009, 21:22) Pai cum adica nu are ce face? Luminile sunt destul de importante. Oricum eu i-am zis sa isi cumpere X-treme power dar el nu, batman batman ![]() maskat daca aveam 90 lei in buzunar in momentu ala poate ca imi luam XP.dar asa am avut numai 50 si mi-am luat astea.diseara trec printr-o zona neiluminata si o sa vad care e diferenta.oricum la mine farurile mai trebuiesc saltate reglate etc |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
QUOTE(ianys_andrey @ 18 Feb 2009, 15:18) maskat daca aveam 90 lei in buzunar in momentu ala poate ca imi luam XP.dar asa am avut numai 50 si mi-am luat astea.diseara trec printr-o zona neiluminata si o sa vad care e diferenta.oricum la mine farurile mai trebuiesc saltate reglate etc mergem amandoi ti-am zis ![]() ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Obligatoriu se face un reglaj al farurilor dupa inlocuirea becurilor. Doar ca ajunge... cat un bec, poate mai mult.
![]() |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
Maskatu |
![]()
|
Xtreme power costa 80-90 roni... un reglaj de far costa maxim 30 de roni (in bucuresti)... acum depinde si unde te duci. Daca ai pretentii de service-uri dacia, bonuri fiscale si facturi, poate sa coste si peste 50.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
mi`am luat eu x`treme P de la augsburg 77.28 LEI ,Link
faza tare a fost ca dupa ce am vf pe site pretu in magazin ala mi`a spus ca sunt la ~95 ron ,si la casa am platit 77 ![]() This post has been edited by saftonel: 20 Feb 2009, 12:08 |
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
ti3sto |
![]()
|
QUOTE(saftonel @ 19 Feb 2009, 22:12) aspad( http://www.aspad-shop.ro/ ) acu nici o luna 95 RON ![]() This post has been edited by ti3sto: 19 Feb 2009, 23:01 |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
Maskatu |
![]()
|
De ce va mirati?? Asa cum si la piese preturile pot diferi cu SUTE de roni, cu toate ca sunt acelasi producator, asa si la becuri preturile pot diferi cu 20-30 de roni.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
eee uite ca am fost si mi-am reglat si eu farurile la mesteru care mi-a facut si itp.sa vedeti ce linii are baiatu acum
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
ti3sto |
![]()
|
bai am mers in seara asta cu extreme power pe ninsoare si apa pe jos...
![]() ![]() ![]() ![]() dar orcum in conditii bune de vreme extreme power are randament mai bun ca becurile din fabrica e clar... ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
C@talin |
![]()
|
esti sigur ca si xenonu vedea bine ?De obicei pe ploaie nu prea vezi nimic cu xenonu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ti3sto |
![]()
|
da se produce reflexia luminii si la xenon dar eu ii vedeam cand ma depasau ... si aveau un camp de lumina in fata lor iar eu nu ....
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
and_rei |
![]()
|
nu aveai pentru ca nu ai farurile reglate.lumina de la XP e destul de puternica dar daca nu ai farurile reglate
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:32 |