lumini, faruri
![]() ![]() ![]() |
lumini, faruri
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cine a dat 90 de lei pe un xp ?
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
In carrefour sunt 41,5 blisterul. Eu atat am dat. Pe site la aspad costa 94 ron 2 bucati, iar la blister costa 47... acum depinde de unde le cumperi.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
in carrefour cluj costa 35 lei xp si 19 lei vision plus, preturi de acum 2 saptamani
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
ti3sto |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
gata in seara asta vad si eu cum se vede xp cu reglaj facut unde la facut si ianis lla intersectie giurgiului cu lui ca revin cu detalii
![]() ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
am facut asta seara un test din "insistentele" lui ianis el avand vision iar eu xp ,... xp sa doivedit a avea o intensitate mai tare decat ale lui ianis ... deci 30% ala chiar conteaza
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
adica 80%
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ti3sto |
![]() ![]()
|
deci toata operatiunea a costa 15 ron (150 de mii vechi ) e f bine cred si a fost facuta cu un luxometru in mai putin de 5 minute ....
de mers am mers pe soseaua giurgiului unde e luminata si am luat-o spre ferentari unde nu e lumina si vedeam ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
djasu82 |
![]()
|
Se mai plimba ciorile pe ferentari neaptea ?
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by djasu82: 23 Feb 2009, 21:14 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
E valabil pentru tot bucurestiul
![]() on topic, inca un membru multumit de Xtreme power... ar trebui sa ne plateasca astia de la philips ca le facem vanzare la greu cu ajutorul forumului ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
si citeam undeva pe forum un topic in zona celor de la logan ca virgula nu sunt multumiti de xp-uri ca vezi doamne se ard chiar sunt si eu curios sa vedem cat tin
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Asu stii cam vb cu tine de becuri x-treme?M-am dus sambata seara la un market sa imi cumpar si eu.Singurul loc de parcare disponibil era langa un cretin care a parcat stamb.Am facut 3 manevre ca sa reusesc sa parkez langa el(la fel de stramb ca el) si intrun final i-am dat oglinda peste cap(oglinda mea aia "nasoala" de sn este intacta)
Sa vezi atunci cuplu si cai putere pe super-nova mea.Nici cu ferrari nu o ajungeai din urma.Daca ma prindea ala langa masina lui.....eram boier.Ce drak...nu am eu oglinzi electrice dar le cumpar altora ![]() M-am adus aminte acum ca nici nu am mai apucat sa intru in market dupa becuri.Mai incerc odata saptamana asta.(sunt insistent) ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Ma fratilor,k tot se vorbeste aici despre lumini,sa va zic si eu ceva...am luat acum vreo luna din Bricostore un set de becuri Xenon Gold!Atat! Nu are alta marca pe cutie,nimic,e tot de 55/60.si scrie pe cutie +50%.Le-am montat,si fata de cele pe care le aveam inainte,sunt super ok!Si parca am dat pe ele vreo 45 de lei...Voi ce ziceti despre ele?Ati avut din astea?Sa trec la XP?Si pe mn ma streseaza treaba asta cu luminile..mie mi se pare k am faza scurta,prea scurta!
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
ti3sto |
![]()
|
incearca un reglaj al becurilor daca nu ai facut .. becurii "xenon" sunt si in vitan la 30 de ron perechea ...
|
--------------------
Dsn
SuperNova
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
si eu aveam faza "prea scurta" adica imi batea la 5 m in fata masinii.iti trebuiesc reglate farurile.becurile sunt ok dak nu s-au ars pana acum
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
cam cat trebuie sa bata reglate bine becurile pe faza scurta?
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Legea spune ca minim 30m faza scurta si 100m faza lunga...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
daca am un capat unde intra cablu de reglaj faruri in far este rupt, deci nu pot regla farul, banuiesc ca degeaba ma duc la service sa-mi regleze farurile la luxmetru.
chiar nu stie nimic unde gasesc in cj preferabil bucata ai de plastic ce se prinde in 2 suruburi de far la margine pentru reglat far ? la piese auto imi zice ca se da doar cu tot cu far, 120 ron |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
cmn |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 276 Joined: 2 June 08 From: Pitesti ![]() |
vai da ce s`a mai discutat pe topicul meu. Eu mi`am cumparat atunci philips vision plus..parca asa se numesc..dinalea cu 50% mai multa power. Cand le`am montat nu prea vedeam diferenta decat in culoarea luminii, in rest tot la aceeasi distanta bateau dar am fost sa mi le reglez in service..desi nu am bagat masina in service ca era vre`o 40 de ron si am chemat un mester dala pana afara sa mi le faca. la un far a fost problema pt ca masina fusese lovita si nu prea se putea regla dar pana la urma le`a reglat..mi`a luat 20 de ron...tot e mai bine decat 40 iar acu ma simt si eu bine ca am lumini pe masina...cand e uscat pe jos si e bezna bat super departe..deci sunt multumit de ele..da parca acu as vrea si eu xp
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
and_rei |
![]()
|
cmn si eu am philips vision plus si sunt foarte multumit de ele.raman la ele chiar daca xp sunt mai bune
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(emil_t @ 28 Feb 2009, 14:17) daca am un capat unde intra cablu de reglaj faruri in far este rupt, deci nu pot regla farul, banuiesc ca degeaba ma duc la service sa-mi regleze farurile la luxmetru. chiar nu stie nimic unde gasesc in cj preferabil bucata ai de plastic ce se prinde in 2 suruburi de far la margine pentru reglat far ? la piese auto imi zice ca se da doar cu tot cu far, 120 ron Nici o sansa! In cel mai bun caz incearca la dezmembrari. Sa iei de pe alta super nova, desi ma indoiesc ca ar fi de acord cei de la dezmembrari sa iei decat piesa aceea, pentru ca mai mult ca sigur il vor vinde "intreg". Poate decat sa fie farul cu sticla sparta. Sau sa iti iei altul, te costa cum ai spus si tu 120 de ron de origine si 80-90 turcesc (recomand cel de uzina). QUOTE(cmn @ 1 Mar 2009, 16:50) vai da ce s`a mai discutat pe topicul meu. Eu mi`am cumparat atunci philips vision plus..parca asa se numesc..dinalea cu 50% mai multa power. Cand le`am montat nu prea vedeam diferenta decat in culoarea luminii, in rest tot la aceeasi distanta bateau dar am fost sa mi le reglez in service..desi nu am bagat masina in service ca era vre`o 40 de ron si am chemat un mester dala pana afara sa mi le faca. la un far a fost problema pt ca masina fusese lovita si nu prea se putea regla dar pana la urma le`a reglat..mi`a luat 20 de ron...tot e mai bine decat 40 iar acu ma simt si eu bine ca am lumini pe masina...cand e uscat pe jos si e bezna bat super departe..deci sunt multumit de ele..da parca acu as vrea si eu xp ![]() Incearca si xtreme power sa vezi atunci diferenta.... desi nu e asa mare precum a fost cea de la standard la vision plus tu avand deja vision plus, dar oricum e o mica diferenta. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ti3sto |
![]()
|
30% e o diferenta
![]() ![]() ![]() da asta e o imbunatatire lumina ! |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
wionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 18 July 06 ![]() |
pentru a regla cel mai bine farurile gasiti un loc intunecat cu un gard drept si asezati masina la aprovimativ 20 m de gard si aprindeti faza scurta si trebuie ca partea de sus a zonei intens luminate sa nu depaseasca jumatatea gardului
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4 MPI
- B 65 AWX Logan 1.4 un motor bubuit la activ
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
eu merg pe H4 Osram silverstar..se gasesc doar in Cora si sunt 19 lei buc.
Sunt foarte apropiate de intensitatea Xenon si au lumina alba curata. Incercati si aceasta alternativa mai buna! |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(wionut @ 17 Apr 2009, 13:33) pentru a regla cel mai bine farurile gasiti un loc intunecat cu un gard drept si asezati masina la aprovimativ 20 m de gard si aprindeti faza scurta si trebuie ca partea de sus a zonei intens luminate sa nu depaseasca jumatatea gardului Si daca gardul are 3 metri? ![]() ![]() Pentru a regla farurile fara service urmati schema.......... This post has been edited by Maskatu: 19 Apr 2009, 10:21 Attached thumbnail(s) normal_Faruri.jpg ( Size: 39.63k ) Number of downloads: 184 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
corect ai dreptate...numai ca nu o sa iti verifice tie nimeni luminile si unghiul de batere a lor. nici rarul nu o sa te ridice pt acest lucru si nici la itp nu se face..
parerea mea ca ele sunt reglate din fabrica lasa-le aasa revin cu becurile mele h4 Osram silverstar...costa 19 lei in cora...in alta parte nu am vazut, si se merita...eu sunt multumit ca pe asfalt umed luminozitatea pe asfalt e comparabila cu luminozitatea pe asfalt uscat. sa mai mentionez ca pe faza scurta imi dau blituri astia crezand ca merg cu faza lunga? |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
Maskatu |
![]()
|
Reckno, asa este, la rar si itp nu se uita nici naiba la faruri... poate decat la vreo dacie din 1900 toamna ca acolo e mai de risc, dar in rest nu. Dar ideea nu este ca "nu ne verifica nimeni", ideea este ca noi ca soferi sa putem avea o lumina decenta noaptea in "fata ochilor" si totodata sa nu ii orgbim pe cei de pe sensul opus de mers.
Treaba cu reglatul din fabrica pica din start..... asta pentru ca sunt dacii si au instalatiile de reglat foarte foarte proaste. Eu cand am luat masina de la ex-ul propietar, linia de la far abia daca batea 3-4 metri in fata masinii, dezastros as putea spune in comparatie cu un logan sau cu o masina straina a carei "linie" nici macar nu atinge pamantul, ci se pierde in "neandru". Nu stiu cat de bune sunt becurile astea de zici tu, cu siguranta mai bune decat chiorimile cu care a venit super nova din fabrica, dar nu la fel de bune ca x-treme power. Acum depinde de buzunarul fiecaruia. Eu am preferat sa dau un ban in plus si sa stiu ca am ceva mai de calitate. Flashuri cred ca primim cu totii care avem x-treme power sau orice altceva inafara de becurile standard , pentru ca sunt mult mai bune decat cele originale si lumineaza mai bine. Oricum cine stie ca are farurile oxidate, si cu apa in ele sau oglinda ruginita, sa nu isi imagineze ca daca isi pune becuri de x lei va avea super lumina. Eu a trebuie sa schimb un far tocmai pentru ca era dereglat de tot si avea sistemul de reglaj defect. This post has been edited by Maskatu: 19 Apr 2009, 11:11 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
Tot e topic de "lumini" asa ca nu mai stau sa fac altul pentru o problema minora. Iata problema: Din cauze bine cunoscute de toata lumea, anume cum intra apa peeeeste tot prin super nova, a intrat apa si la contactul de la lampa de ceata, si pe langa faptul ca s-a decolorat sticla aproape de tot, adica nu mai are luciul ala, nici nu se mai aprinde... Nu e prima oara cand face asta, am mai reusit sa o repar dar acum s-a dus de tot. Mai exact, s-a desprins minusul de pe carcasa de plastic. Am reusit sa fac o improvizatie si sa leg firul de bec, dar acum cand apas pe butonul din bord, face clicu ala, se aprinde ledul rosu, dar daca iau degetul "sare", si nu sta pe pozitia de iluminat. Si nu e aprins nici macar atunci cand il tin eu fortat pe aprins cu degetul pe el... de la ce o fii?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
pe faza scurta se mentine altfel sare
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:43 |