Probleme la RAR cu masina, adusa din Germania
![]() ![]() ![]() |
Probleme la RAR cu masina, adusa din Germania
testike |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Eu stiu pe unul care a facut plangere la ANPC vis-a-vis de serviciile RAR-ului. De ce? Ca sunt niste rahaturi de servicii pe o gramada de bani si au avut tupeul sa ma puna sa mai platesc odata pentru o greseala de-a lor. Drecusera prost data unei verificari tehnice, adica in loc de valabilitate 1 an si 11 luni aveam 11 luni (trecusera prost anul, peste care aplicasera evident folie securizata). Masina noua. Cica, sa le mai platesc o data.
Vreau sa spun ca sefu ala al lor era om normal, desi batran si de scoala veche, i-am explicat politicos situatia, terminand cu "nu vad de ce-as plati eu bani ca au gresit altii". Asta dupa ce imi facuse o gramada de nervi o imbecila de la ghiseu, care a zis ca n-am decat sa ma duc la seful lor daca nu-mi convine. Am fost la seful lor, dar dupa ce acesta mi-a dat telefon personal sa imi spuna ca a primit pe fax o scrisoare de la ANPC... Deci, rarom sunt departe de a fi niste profesionisti, stai linistit. Cine stie ce baza de date aiuritoare au ei. This post has been edited by cristianco2002: 10 Oct 2008, 12:43 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
La RAR mi-au descoperit ca nu am serie la motor (Dacia 1310). Tot ei mi-au sugerat sa scriu o declaratie ca s-a desprins cand am spalat motorul, si mi-au poansonat numarul din carte pe bloc.
|
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Am rezolvat in sfarsit cu RAR.
Prin minune s-a dovedit ca e motor de 1 litru pana la urma. Cica au primit raspuns ieri la 5 minute dupa ce am plecat, puteam sa scutesc 200 km si 3 ore de drum. In fine, macar s-au grabit cu cartea de identitate, am terminat cu ponsat (?! - inscriptionare tip motor AUC) pe bloc, si cartea de identitate intr-o ora si ceva. Serie nu au scris pe motor, doar tipul, au zis ca nu se mai scrie pe cartea de identitate seria de la motor. Mai ramane sa rezolv cu numerele la Politie si sa declar la Finante, ma duc Luni la prima ora - sa nu am surprize, deoarece vanzatorii pleaca in Anglia sapt viitoare joi ( sa nu mai imi trebuiasca ceva acte de la ei).. This post has been edited by testike: 10 Oct 2008, 15:11 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:26 |