DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 5 6 7 8 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Un motociclist, ...dezamagit

vis-a-vis
post 15 Oct 2008, 20:04
Post #181

DaciaClubber

Group: Members
From: Bucuresti

Asta cu guma lata tine doar in conditii ideale (asfalt curat si aderent, cauciuc de calitate), pentru apa si alte nazbatii, e mai bun unul ingust, ca evacueaza mai repede ce-i sub el.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 15 Oct 2008, 20:08
Post #182

aroist

QUOTE(klaus @ 15 Oct 2008, 19:20)
Pai si atunci de ce isi ia lumea motociclete cu roti late?  nedumerire.gif
*

din acelasi motiv ptr care isi ia lumera si masini cu roti late, ptr viteza mai mare

adevarul este ca o moto impacteaza mult mai putin traficul decat o conserva, dar asa e romanul ... nu poate sa vada ca altul iese din pluton .... daca pe unul il duce capu' si se catara pe mobra imedioat sa gasesc cu duzinele sa comenteze ... ca face zgomot .. ca nu e sigura .... ca car ... ca mar

nici eu nu am mobra .... cel putin deocamdata sper .... si e din cauza ca am incercat sportul asta deabia acum 2 ani ... si m-am cufurit pe mine de friica .... una e sa te urci in sa la 20 de ani ... cand nu prea gandesti focalizat si te doare-n paispe de ce se poate intampla si alta la 32 ... cand nu ma puteam debarasa de gandul ca ramane nevasta vaduva si are rate de platit radmasa.gif

la anu am de gand sa incep cu un endoro cat mai light .... si numa pe coclauri ... gandesc eu ca daca ma imprastii la 40-50 km/h pe coclauri am sanse mai mari de recupeare decat daca as face-o la 100+ pe asfalt. daca o sa ma descurc si-*o sa prind curaj .... o sa dau de permis si apoi o sa incep sa umblu si prin oras

de ce merg cu masina in loc de RATB&Metrorex - ptr ca nu mai am rabdare sa suport mitocaniile concetatenilor, nu mai vreau sa mirosuri si manele .... mizeria si inghesuiala ..... prefer sa fac dublu ca timp cu masina decat cu metroul

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
DAVIDK
post 15 Oct 2008, 20:17
Post #183

Membru autentic

Sa vezi tu cum e, pe o carare de padure, cu 30 la ora senzatia e mai tare decat pe autostrada cu 120!

--------------------
Renault Symbol Expression 2010, 1.4 16V
Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
+
vis-a-vis
post 15 Oct 2008, 20:33
Post #184

DaciaClubber

Si daca n-ai echipament adecvat, un ciot de pe un drum poate deveni mortal. Iti vei fi dorit sa aluneci pe o sosea plana chiar si la viteza mare.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
liviu2004
post 15 Oct 2008, 20:37
Post #185

Membru autentic

QUOTE(RainHawk @ 15 Oct 2008, 13:38)
Stii ce faci cand tirul sau vreu dobitoc cu masina iti taie fata?
Pui mainele pe volan si te impingi in scaun gandindu-te ce bun e ABS-ul si Airbagul.
*

Eu as face tocmai pe dos: mi-as pune mainile pe piept. Adica nu as risca sa-mi rup si mainile incercand sa-mi tin corpul.. Arunca un ochi la F1 ca nu am inventat eu metoda asta.

--------------------
Opel Tigra Twintop 2005
+
tarzy
post 15 Oct 2008, 20:44
Post #186

aroist

QUOTE(DAVIDK @ 15 Oct 2008, 20:17)
Sa vezi tu cum e, pe o carare de padure, cu 30 la ora senzatia e mai tare decat pe autostrada cu 120!
*

nu-mi fac pbe de senzatii ..... si cu auto am parte de supermega senzatii la viteze mici ..... sa vezi ce fain e sa mergi cu aro pe carari de caprioare

QUOTE(vis-a-vis @ 15 Oct 2008, 20:33)
Si daca n-ai echipament adecvat, un ciot de pe un drum poate deveni mortal. Iti vei fi dorit sa aluneci pe o sosea plana chiar si la viteza mare.
*

nu se pune problema sa incalec fara echipament .... echipamentul va fi achizitionat inainte biclei

dar hai sa nu deviem de la subiect .....

de ce nu folosaesc romanii motoru si sau Ratb-ul?

eu am zis ... 1 de frica ... 2 de desgust

--------------------
Aha
+
klaus
post 15 Oct 2008, 20:51
Post #187

步步

Group: Moderatori

QUOTE(tarzy @ 15 Oct 2008, 21:08)
asa e romanul ... nu poate sa vada ca altul iese din pluton .... daca pe unul il duce capu' si se catara pe mobra imedioat sa gasesc cu duzinele sa comenteze ... ca face zgomot .. ca nu e sigura .... ca car ... ca mar
*

Romanu' ala la care faci referire nu e deranjat ca pe altu il duce capu sa mearga cu mobra si nu cu autobuzul, il deranjeaza ca ala de merge pe mobra are pretentia ca toti ceilalti sa mearga cu autobuzul, si astfel el sa fie "regele soselelor". Daca nici pana acum nu m-am facut inteles in aceasta conceptie a mea, fie ma exprim extraordinar de prost, fie altii inteleg extraordinar de greu. Alegeti optiunea care va convine, ca oricum nu conteaza.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
tarzy
post 15 Oct 2008, 21:20
Post #188

aroist

te-ai exprimat suficient de clar ... eu cel putin am inteles ce ai vrut sa spui ... doar ca eu gandesc un pic lucrurile diferit .... nu ma cenzurat grija ce si cum face ala de-mi spune ... ma gandesc intai daca ce spune el are sau nu sens ... si actionez in consecinta.

stii vorba aia ... e bine sa faci ce szice popa nu ce face el ... ca e si el om ... si mai trage la masea, mai se tavaleste cu enoriasele, etc .... asta nu da dreptul insa celorlati sa se considere liberi a proceda la fel.

--------------------
Aha
+
Alydor
post 15 Oct 2008, 21:38
Post #189

Pressar

hai sa facem o socoteala simpla... eu ca sa ajung la servici la ora 8.30 ar trebui sa plec de acasa cu autobuzul de 06.30... ca altul pana la 9 nu mai este... nevasta-mea la fel... socotind si adunand pierd 4 ore pe zi doar pentru a ajunge de/ la acasa plus costurile de transport care s-ar ridica la aproximativ 400 de ron / luna, sa nu mai socotim si confortul... asa cu masina fac 20-30 de minute, ma pot deplasa unde vreau in caz de urgenta, plus ca ma costa 250 de ron pe luna... Daca era dupa capu' unora si acum locuiam in pestera... de atunci a mai evoluat lumea... dar termenul asta unorea le este necunoscut... la fel ca si cu acceleratorul de particule de la geneva... Daca e sa o luam altfel de ce nu folosesti mataluta transportul in comun? Sa stai tu vara cu nasul in transpiratia unora care nu au auzit de sapun, sa te inghesuie sutii si sa te opereze la buzunare, plus multe alte beneficii....

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
SiloS
post 15 Oct 2008, 21:44
Post #190

Gangester

From: Buzau

Si eu vreau motor... si da recunosc ca imi e frica de conservari ! Imi e frica de altii si cand merg cu masina, dar cu motorul ?

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
tarzy
post 16 Oct 2008, 09:26
Post #191

aroist

QUOTE(Alydor @ 15 Oct 2008, 21:38)
hai sa facem o socoteala simpla...  eu ca sa ajung la servici la ora 8.30 ar trebui sa plec de acasa cu autobuzul de 06.30... ca altul pana la 9 nu mai este... nevasta-mea la fel... socotind si adunand pierd 4 ore pe zi doar pentru a ajunge de/ la acasa plus costurile de transport care s-ar ridica la aproximativ 400 de ron / luna, sa nu mai socotim si confortul... asa cu masina fac 20-30 de minute, ma pot deplasa unde vreau in caz de urgenta, plus ca ma costa 250 de ron pe luna... Daca era dupa capu' unora si acum locuiam in pestera... de atunci a mai evoluat lumea... dar termenul asta unorea le este necunoscut... la fel ca si cu acceleratorul de particule de la geneva... Daca e sa o luam altfel de ce nu folosesti mataluta transportul in comun? Sa stai tu vara cu nasul in transpiratia unora care nu au auzit de sapun, sa te inghesuie sutii si sa te opereze la buzunare, plus multe alte beneficii....
Suma respectelor, Alydor
*

nu cred ca la tine se facea referire .... tu ai nevoie de transport de la o localitate la alta ..... unde autobuzul circula rar ... distanta mare .... etc

pba este de cei care pot beneficia de transpot public in conditii mai bune ..... frecventa de 5-10 minute, distante relativ mici sa nu obosesti stand in picioare, etc

--------------------
Aha
+
bj
post 16 Oct 2008, 09:43
Post #192

membru de nevoie

QUOTE(klaus @ 15 Oct 2008, 18:03)
in apropierea sarbatorilor lumea se duce la cumparaturi, si se duce cu masina ca nici pe motoreta nu incap cumparaturile de sarbatori. Si multi din aia care in mod normal se regaseau in tramvai erau acum in masini
Exemplele exceptionale generalizate sunt un alt tip de manipulare.
*

nu stiu cum sa iti spun dar in masini in jurul meu tot cate o persoana. si da mergeam sa ma intalnesc cu jumatatea care si ea venea separat cu masina pentru a cumpara niscvai cadouri.

Problema care o vad si eu (si recunosc ca nu fac mai nimic pentru a o imbunatati) e ca traiesc cu niste prejudecati despre transportul in comun si nici nu il mai iau in calcul in momentul in care am nevoie sa ma deplasez... si la fel ca mine sunt o gramada... doar deh in autobuz e aglomerat, pute, s.a.m.d. Nu zic sa mergem mereu cu transportul in comun ci doar sa il luam in calcul mai des in privinta deplasarilor.

si ca sa ma dau cu totul pe fata... mi-am "apdatat" semnatura... sa se vada ca sunt si eu proaspat motociclist smile.gif

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
Flamingo
post 16 Oct 2008, 10:11
Post #193

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(klaus @ 15 Oct 2008, 20:51)
Romanu' ala la care faci referire nu e deranjat ca pe altu il duce capu sa mearga cu mobra si nu cu autobuzul, il deranjeaza ca ala de merge pe mobra are pretentia ca toti ceilalti sa mearga cu autobuzul, si astfel el sa fie "regele soselelor". Daca nici pana acum nu m-am facut inteles in aceasta conceptie a mea, fie ma exprim extraordinar de prost, fie altii inteleg extraordinar de greu. Alegeti optiunea care va convine, ca oricum nu conteaza.
*

Hai bre nene Klaus, gata, lasa-l pe Motociclist. Sa nu crezi ca toti sunt la fel. I-a iesit omului porumbelul din gura, lucru neimpartasit de toti si gata, s-a terminat povestea aia. N-are rost acum s-o tinem langa cu faptul ca userul Motociclist a spus ce-a spus. E parerea lui si gata. smile.gif

QUOTE(bj @ 16 Oct 2008, 09:43)
si ca sa ma dau cu totul pe fata... mi-am "apdatat" semnatura... sa se vada ca sunt si eu proaspat motociclist smile.gif
*

Breee, ia uite cati suntem... biggrin.gif
Mi-e ca la un moment dat o sa devenim "periculosi" in ochii unora de pe acest forum si ulterior "persona non grata" .. radmasa.gif Chiar stiu pe cativa pe aici si de la topicul celalalt...

Si de incheiere... cum se zice ? wacko.gif
A da... Asfalt uscat ! wink.gif

This post has been edited by Flamingo: 16 Oct 2008, 10:12

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
FLP
post 16 Oct 2008, 10:33
Post #194

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

mie nu`mi trebuie ca eu am 4 roti biggrin.gif

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
einstein1984
post 16 Oct 2008, 11:17
Post #195

fan Dacia

Nu cred ca tie iti era adresat salutul.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
klaus
post 16 Oct 2008, 11:22
Post #196

步步

QUOTE(bj @ 16 Oct 2008, 10:43)
nu stiu cum sa iti spun dar in masini in jurul meu tot cate o persoana. si da mergeam sa ma intalnesc cu jumatatea care si ea venea separat cu masina pentru a cumpara niscvai cadouri.
*

Pai vezi? Tot cu masina te-ai dus la cumparaturi (a nevestei). Tramvaiul a fost utilizat doar pentru a ajunge la masina mai repede.
As fi vrut eu sa te vad mergand cu tramvaiul la cumparaturi...

Insa e adevarat, cu totii trebuie sa fim mai toleranti si mai serviabili fata de ceilalti participanti la trafic. indiferent pe cate roti mergem.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Motociclist
post 16 Oct 2008, 11:26
Post #197

QUOTE(klaus @ 15 Oct 2008, 20:51)
Romanu' ala la care faci referire nu e deranjat ca pe altu il duce capu sa mearga cu mobra si nu cu autobuzul, il deranjeaza ca ala de merge pe mobra are pretentia ca toti ceilalti sa mearga cu autobuzul, si astfel el sa fie "regele soselelor".

Post-ul nr. 8 de pe celalalt Topic, care imi apartine:

"Spuneti ca faceti mai putin cu masina, dar nu spuneti ca autobuzul face mult tocmai din cauza celor care ies singuri cu masina. Macar cupleaza-te cu inca 4 colegi de munca, iar ei sa lase masinile acasa."

This post has been edited by Motociclist: 12 Oct 2008, 20:50

Unde spun eu sa mearga toti soferii cu autobuzul?!
Si nici primul post n-am vrut sa sune astfel, dar am facut referire stricta la masini pentru ca ocupa mai mult spatiu. Cautam si eu solutii... Mare prostie din partea mea.

Mi-am permis sa-mi incalc promisiunea de a nu mai posta, pentru ca tot sunt adus eu in discutie. Lasati-ma in prostia mea.

Va multumesc!

This post has been edited by Motociclist: 16 Oct 2008, 11:31

--------------------
motocicleta 1000cc 1900 - la vedere
+
ady77
post 16 Oct 2008, 11:34
Post #198

راحتزیل یو

From: near Bacau

Bre dar suparacios mai esti tongue.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Flamingo
post 16 Oct 2008, 11:39
Post #199

Membru "SPARKY Team"

Gata bre, l-ati "ucis" destul. E si el om... dry.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
klaus
post 16 Oct 2008, 12:50
Post #200

步步

QUOTE(Motociclist @ 16 Oct 2008, 12:26)
Unde spun eu sa mearga toti soferii cu autobuzul?!
*

Sa fi inteles eu gresit?
QUOTE(Motociclist @ 12 Oct 2008, 21:15)
In ultimul timp ajung la destinatie in acelasi timp cu masinile.
Eu chiar nu pot sa inteleg gandirea asta... Sa te trezesti cu doua ore mai devreme ca sa ajungi la munca in acelasi oras, sa stai priponit in trafic ore in sir cand ocupantii tuturor masinilor aflati la coada incap in 2-3 autobuze, iar acestea (fara celelalte masini) te-ar duce la destinatie in cel mult 15 min.
*

--------------------
+
einstein1984
post 16 Oct 2008, 12:55
Post #201

fan Dacia

Eu vad un exemplu, o imagine sugerata, nu un indemn. Poate am ochelari de cal si de aia.

This post has been edited by einstein1984: 16 Oct 2008, 12:58

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
Motociclist
post 16 Oct 2008, 13:26
Post #202

QUOTE(einstein1984 @ 16 Oct 2008, 12:55)
Eu vad un exemplu, o imagine sugerata, nu un indemn. Poate am ochelari de cal si de aia.
*

Vezi lucrurile exact asa cum sunt.
Multumesc!

--------------------
+
kaspersky
post 16 Oct 2008, 13:35
Post #203

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(vis-a-vis @ 15 Oct 2008, 20:04)
Asta cu guma lata tine doar in conditii ideale (asfalt curat si aderent, cauciuc de calitate), pentru apa si alte nazbatii, e mai bun unul ingust, ca evacueaza mai repede ce-i sub el.
*

si la o pata de ulei ce mama naibii evacueaza ca doar nu era baltoaca de ulei icon_mrgreen.gif

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
Motociclist
post 16 Oct 2008, 13:54
Post #204

QUOTE(kaspersky @ 16 Oct 2008, 13:35)
si la o pata de ulei ce mama naibii evacueaza ca doar nu era baltoaca de ulei  icon_mrgreen.gif
*

Era chiar juma' de band plina de ulei. Si cand vezi atata strada uda, te gandesti ca a fost spalata, nicidecum la ulei. Ca sa nu mai dau si celelalte detalii... Eram inclinat pe viraj si era umbra pentru ca eram sub pod.

--------------------
+
klaus
post 16 Oct 2008, 14:05
Post #205

步步

Daca eu iti zic ca e mai sigur cu RATB-ul...
Nici nu inteleg de ce te cramponezi atata sa mergi cu motoreta.

--------------------
+
Motociclist
post 16 Oct 2008, 14:16
Post #206

Chiar atat de adanca este prapastia dintre soferi si motociclisti incat nu putem ajunge sa ne intelegem?
Imi pare rau sa descopar lucrul asta desi eu mai aveam o speranta.
De data asta chiar nu voi mai reveni asupra deciziei de a nu mai posta pe acest Forum.

Sanatate!

--------------------
+
klaus
post 16 Oct 2008, 14:17
Post #207

步步

Haidi mai, ca e chiar bine cu RATB-ul. Ce ai impotriva mersului cu el?
De ce vrei neaparat sa mergi cu motoreta?

This post has been edited by klaus: 16 Oct 2008, 14:18

--------------------
+
IRONICK
post 16 Oct 2008, 14:20
Post #208

-

From: Romania

QUOTE(Motociclist @ 16 Oct 2008, 15:16)
De data asta chiar nu voi mai reveni asupra deciziei de a nu mai posta pe acest Forum
Macar sa te apuci sa mai citesti prin legi ca sa dai dovada de responsabilitate. Cat timp o sa mergi in iarna asta cu ratb-ul, scoti carticica si citesti. Nu este rusinos deloc. Un pasaj astazi, unu maine. Ca la 10-15minute nu iti ajunge sa citesti mare lucru.

This post has been edited by IRONICK: 16 Oct 2008, 14:21

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Flamingo
post 16 Oct 2008, 14:27
Post #209

Membru "SPARKY Team"

Am obosit penduland intre3 topicuri aproape identice. Cum ? Nu intelegeti de ce sunt 3 si nu 2 cum stiti voi... ? smile.gif Pai uite... pana si acesta s-a transformat intr-o disputa cu si despre motociclisti. Mare ti-e gradina, Doamne... Deci ce ziceam ? Ah, da... Am obosit. Mai am si alte treburi la birou. smile.gif

Motociclistilor, rezistati si fara mine cateva ore ? biggrin.gif

--------------------
+
vijelie
post 16 Oct 2008, 14:29
Post #210

membru violet

Stay alive, fii capitanul nostru!

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
8 Pages « < 5 6 7 8 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 18:06
Forum Renault