Prelata Dacia 1310-Am nevoie de un sfat, Prelata pt berlineza-masura
![]() ![]() ![]() |
Prelata Dacia 1310-Am nevoie de un sfat, Prelata pt berlineza-masura
STORMTROOPER |
![]()
|
||
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
D-aia de 1410. Si daca e un pic mai larga nu stiu care ar fi problema, important e sa-si faca treaba, nu sa fie mulata pe masina.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
cat costa?
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
parerea mea ar fi sa scapi de pasari
![]() cu prelata pe masina poate trece vreun "roman' si iti mai sparge un geam (sunt patit), un picior prin caroserie si sa nu mai vb de mucuri de tigare si etc........ |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AAlpine1 @ 23 Oct 2008, 14:13) parerea mea ar fi sa scapi de pasari ![]() cu prelata pe masina poate trece vreun "roman' si iti mai sparge un geam (sunt patit), un picior prin caroserie si sa nu mai vb de mucuri de tigare si etc........ eu unde parchez nu este nici un stalp, pom, cablu si tot am probleme cu pasarile ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
emircea |
![]()
|
![]() membru cu Te-FiSI Group: Members Posts: 756 Joined: 14 June 04 From: Timisoara ![]() |
Poate asa trageti cate-un strat de ceara, la carpa, la mana, dupa ce mereti cu masina la spalat...
This post has been edited by emircea: 24 Oct 2008, 00:23 |
--------------------
Dacia 1300, 1981;
Opel Manta B, 1977;Octy 1.8T, 2009;
1981 / 1977 / 2009
- MH / TM / B Daca nu poti sa-i lamuresti, zapaceste-i! (Murphy)
|
|
viorel 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 30 January 08 From: Bucuresti ![]() |
De Logan, 80 de lei. In Cora.
|
--------------------
Dacia 1310
Break
2001
- B 26 DKR
|
|
TuNiNgVibes |
![]()
|
Daca te grabesti,banda din stanga e libera:) Group: Members Posts: 46 Joined: 8 October 08 ![]() |
I-a un cort,sau foloseste un material asemanator ca prelata,pentru ca altfel nu cred ca se merita sa investesti banii.Oricum,ia ceva prin care nu trece apa.Sa se poata curata usor.Numai sa fie cumva cat de cat bun,nu la prima tigara aruncata sa ia foc Doamne fereste
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1510
1900
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Da intrebarea mea ar fi:Nu se murdareste masina da se murdareste huse.Unde o depozitez si mai apoi cum o spal?
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
TuNiNgVibes |
![]()
|
Daca te grabesti,banda din stanga e libera:) Group: Members Posts: 46 Joined: 8 October 08 ![]() |
Pai de depozitat cand pleci,o faci rola sau o impaturi si o pui in portbagaj.Iar de spalat,o speli cand mergi la o spalatorie sau daca poti sa o speli singur,cu o perie fina,gen de curatat masina de zapada.Cu putina apa,si detergent se curata usor mizeria.De aia am zis sa isi ia ceva impermeabil,pentru ca se curata usor,doar deasupra,si nu stai sa se usuce
![]() |
--------------------
Dacia
1510
1900
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Am luat de la Cora prelata. Am optat pentru cea ceva mai mare de Renaul 12 S.W. Sta ea un pic cam aiurea pe masina, dar in rest se prezinta bine. Mai am o intrebare totusi: Avind in vedere ca nu este asigurata cu snur, ca prelatele clasice, ci sta pe masina datorita a doua elastice, cum fac sa o asigur si eu sa nu mi-o salte vre-un "bine-voitor".
Din pacate nu am cum sa scap de pasari, chit ca am incercat sa o parchez si prin alte parti. Am acelais loc de parcare de vre-o 20 de ani. Masina a fost proaspat vopsita in primavara, si intentionez sa o mai pastrez o lunga perioada. Nu am cum sa-mi fac rost de garaj, asa ca optiunea cu husa este singura viabila pentru moment. Cit priveste ceara dupa spalare, am incercat si chestia asta de vre-o 2 ori, dar am vazut ca imi baltea apa pe masina, asa ca am renuntat. |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(emircea @ 24 Oct 2008, 00:23) dar as vrea sa vad si eu la ce mai ajuta ceara aia cand pe marginea la toata parcarea sunt numai tei (copaci din aia din care iei floare sa faci ceai) ... azi o speli .. parchezi .. dupa jumatate de ora e lipicoasa toata. ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
TuNiNgVibes |
![]()
|
QUOTE(STORMTROOPER @ 28 Oct 2008, 21:13) Am luat de la Cora prelata. Am optat pentru cea ceva mai mare de Renaul 12 S.W. Sta ea un pic cam aiurea pe masina, dar in rest se prezinta bine. Mai am o intrebare totusi: Avind in vedere ca nu este asigurata cu snur, ca prelatele clasice, ci sta pe masina datorita a doua elastice, cum fac sa o asigur si eu sa nu mi-o salte vre-un "bine-voitor". Din pacate nu am cum sa scap de pasari, chit ca am incercat sa o parchez si prin alte parti. Am acelais loc de parcare de vre-o 20 de ani. Masina a fost proaspat vopsita in primavara, si intentionez sa o mai pastrez o lunga perioada. Nu am cum sa-mi fac rost de garaj, asa ca optiunea cu husa este singura viabila pentru moment. Cit priveste ceara dupa spalare, am incercat si chestia asta de vre-o 2 ori, dar am vazut ca imi baltea apa pe masina, asa ca am renuntat. Poti sa ii faci 2 gauri mici,sa o prinzi de o parte si de alta a masinii pe sub ea cu o franghie sau ceva care sa tina sa nu poata fi luata.Ideea ti-am dat,chestia e sa alegi tu ce vei folosi pt asta ![]() 29 Oct 2008, 08:35: QUOTE(Cipiotul @ 28 Oct 2008, 21:56) dar as vrea sa vad si eu la ce mai ajuta ceara aia cand pe marginea la toata parcarea sunt numai tei (copaci din aia din care iei floare sa faci ceai) ... azi o speli .. parchezi .. dupa jumatate de ora e lipicoasa toata. ![]() Aici iti dau dreptate,dar nu e vorba numai de perioada cand se fac teii,ci de tot anul.Pariez ca vrabiutele sunt de vina ![]() ![]() This post has been edited by TuNiNgVibes: 29 Oct 2008, 08:35 |
--------------------
Dacia
1510
1900
|
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
cel putin din teii din parcare de la mine curge acea chestie lipicioasa din primavara si chiar si acum ... deci aproape tot anul ...
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
TuNiNgVibes |
![]()
|
QUOTE(Cipiotul @ 29 Oct 2008, 12:01) cel putin din teii din parcare de la mine curge acea chestie lipicioasa din primavara si chiar si acum ... deci aproape tot anul ... Nasol,bine ca nu e tei unde parchez eu ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1510
1900
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 23:06 |