DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Zgomot ciudat la motor

schumi_86
post 7 Oct 2008, 22:19
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Constanta City

Salut tuturor! Am si eu o nelamurire in legatura cu un zgomot ciudat care mi se aude de la motor de vreo 2 saptamani,in sarcina stunci cand sunt in treapta a 3-a si urc in ture sau in a 4-a cand urc in ture si apas mai mult pedala de acceleratie adica o duc la podea se aude ca un fel de pocnitura sau bubuitura care cred ca mai mult ca sigur vine de la galeria de admisie sau de undeva de la carburator.este un zgomot asemanator ca atunci cand da reteuri motorul pe la carburator.pana acum s-a auzit doar de 2-3 ori dar vreau sa stiu care este cauza de fapt si daca trebuie sa-i fac ceva. astept raspunsuri si sfaturi. biggrin.gif

--------------------
Dacia 1310 - CT-00-ZMP 1988,berlina
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mitu2002
post 10 Oct 2008, 10:32
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: onesti

pai t-ai cam dat ingur raspunsul ... probabil e un rateu acu rateurile pot aparea din mai multe cauze amestec sarac avans dereglat fise puse aiurea deci verifica oleaca astea 3 probleme Desi mi se pare ciudat ar trebuii sa apara rateuri si in treptele mici A inca ceva rateurile cauzate de amestecul sarac fac o mai mica sau mai mare flama in carb (deci nu sta cu nasu bagat acolo )... la fel si cele cauzate de inversarea fiselor; rateurile cauzate de avans dereglat sau culbutori derelglati apar la esapament

--------------------
pescariador amator Megane 2 1.6 -16v - BC 06 AMX 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 09:12
Forum Renault