Proprietarii de SUV vor plati taxe de 60euro pe zi
![]() ![]() ![]() |
Proprietarii de SUV vor plati taxe de 60euro pe zi
Qubs |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 11 Oct 2008, 20:16) "nu ma afecteaza taxa, ca nu am SUV si nici nu stau in Bucuresti..." si cred ca stiti prea bine la ce ma refer, ca nu vreau sa intru in alte detalii... Te-ai luat de mine degeaba, ma refeream la faptul ca intai sa se faca strazile si pe urma sa vina cu idei de genul asta! La fel de bine pot sa bage taxa asta si in Galati, n-are nici o legatura cu Bucurestiul in sine, Pur si simplu am fost in Bucuresti, nu stiu exact zona, intre A1 si A2, si am vrut sa intru pe o "strada" si m-am oprit cand am vazut ca se muiase "asfaltul" (pamant si pietris). |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu m-am luat de tine ci de ideea in sine.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 11 Oct 2008, 19:46) 4. De ce nu amendam si vulcanii ? Daca ar fi in curte la careva sa fii sigur ca s-ar pune taxa de poluare. Au zis ei multe despre taxare pe diverse criterii. Pentru a mai aduna niste bani ce nu fac politicienii nostri... |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe drumul dintre Pitesti si C-lung Muscel, pe la km 21-22 o sa vezi indicator catre comuna Balilesti. Acolo faci dreapta... Tii drumul asfaltat si dupa ce ajungi in centrul comunei si vezi o statuie pe dreapta (e o rascruce de drumuri de fapt), apoi tii tot inainte si o sa ajungi dupa vreo 4 km in satul Poenita. Daca ratezi Poenita o sa dai de Vladesti (satul in care s-a nascut Mircea Diaconu). In principiu ar trebui sa nu intrebi deloc deoarece te duce drumul. Cand ajungi in Poenita sauy VLadesti... intrebi de satul Ulita. E mai complicat sa-ti explic pe forum. In realitate satul este la cativa zeci de metri dar o sa te indrume satenii. Dupa ce ajungi in Ulita... traversand un rau (Bratia), intrebi unde e valea Ultiei si gata.
Ai grija la lupi, vulpi, bursuci, etc... ![]() Eu am postat pe Youtube un filmulet in care (doar) se aud lupii. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
luupiii ba
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Garett |
![]()
|
Multam fain, poate ajung vreodata pe-acolo.
|
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 12:17 |