Vechea problema cu WARN-uri, de la bursa-up<24h
![]() ![]() ![]() |
Vechea problema cu WARN-uri, de la bursa-up<24h
AR-18-MOS |
![]()
|
||
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
||
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|||
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
@tuner Iti multumesc ca ne-ai atras atentia asupra abaterilor de la regulamentul forumului. Se va rezolva!
Deocamdata vezi ca faci publice PM-urile mele catre tine fara acordul meu si mai mult, aici se discuta despre altceva deci esti off topic. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
@tuner: la warn-uri ti se spune de ce l-ai primit... sub avatar si ce mai ai pe acolo iti apare un procent 10,20% . daca dai click pe ala o sa iti apara o fereastra cu toate warn-urile. dar esti off topic si cred ca o sa vezi exact cum functioneaza
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Consider ca problemele ridicate au primit raspunsuri rezonabile. Daca cei care au ridicat initial aceste probleme considera ca nu au primit raspunsurile pe care le doreau, ii invit respectuos sa contacteze administratorii acestui forum. Aceasta sectiune nu este pentru a discuta la infinit despre treburi stipulate clar in regulament. Topicul acesta ramane inchis momentan. Orice plangere privitioare la acest fapt se va inainta adminilor sau putem discuta in privat. This post has been edited by Liviu: 27 Oct 2008, 15:28 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 19:56 |