ajutor!sevo directie!, vreau sa schimb caseta de servo cu una mecanica!
![]() ![]() ![]() |
ajutor!sevo directie!, vreau sa schimb caseta de servo cu una mecanica!
silvano |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 3 December 08 From: BACAU ![]() |
|
||
--------------------
solenza
clima
2004
- BC.58.SYM
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cauta topicul de probleme la directie sau la piese auto , pt ca s-a mai discutat si am scris cate trebuie sa schimbi . Si eu am fost tentat sa renunt , doar ca , daca renunti trebuie sa schimbi anumite piese si ajungi aproape la acelasi cost cat ai schimba caseta de servo-directie !
Inainte sa mai scrii ceva , CAUTA topicurile ! Eu nu-ti recomand sa mai mergi asa cu masina ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
silvano |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 3 December 08 From: BACAU ![]() |
AJUTOR NU AM GASIT TOPIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CAM CAT DE COSTISITOARE....POATE FI?Sa scot caseta servo ,pompa servo...etc....si sa iau o caseta normala mecanica sa o schimb???ce costuri?demontez si pun alta!!!!!!!!! AJUTOR!!!!!!!!java script:emoticon(':blush:') smilie!! |
--------------------
solenza
clima
2004
- BC.58.SYM
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(silvano @ 3 Dec 2008, 22:09) AJUTOR NU AM GASIT TOPIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CAM CAT DE COSTISITOARE....POATE FI?Sa scot caseta servo ,pompa servo...etc....si sa iau o caseta normala mecanica sa o schimb???ce costuri?demontez si pun alta!!!!!!!!! AJUTOR!!!!!!!!java script:emoticon(':blush:') smilie!! - scoti : rezervorul de lichid , conductele , senzorii , pompa de servodirectie , cureaua de accesorii , caseta de servo-directie ... - dupa care trebuie sa inlocuiesti bieletele de directie , axul volanului , caseta de servo-directie , cureaua de accesorii , refacuta geometria ... - ce am spus ca trebuie sa inlocuiesti , inseamna ca NU se potrivesc de la caseta la alta . - am vrut sa o fac , m-am interesat , am calculat , am renuntat . - in schimb eu am inlocuit tot lichidul de servodirectie si acum nu mai face figuri caseta si merge ok . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
silvano |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
solenza
clima
2004
- BC.58.SYM
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Mai frate, cand ai condus tu solenza fara servo? Nu de alta dar daca zici ca se conduce cam la fel ma abtin de comentarii. Eu de cand am masina (confort-fara servo) si cu toate ca m-am acomodat cu ea 100% nu pot sa-mi inchipui cum altii ar prefera sa mearga cu o masina fara servo. Pai am condus o Solenza a unui coleg care avea servo si am ramas MASCA la cat de usor se conduce, pai e difernta de la cer la pamant nu "cam" la fel...
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
daca mergia sa s-ar putea sa nu mai ajungi sa vezi cutia mecanica pe masina... doamne fereste...nu degeaba cele mai periculoase (fara de care nu treci ITP) defectiuni la o masina sunt la directie si franare...vezi legislatie....
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Eu zic sa mergi sa iti stranga caseta de directie in service.O sa mai duca o perioada. Daca nu mai sunt probleme dupa strangere schimba si lichidul de servo.
Foarte important nu mai circula cu masina cu probleme,...iti risti viata ta si pe ceea a celorlalti participanti la trafic. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
silvano |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
solenza
clima
2004
- BC.58.SYM
|
|
silvano |
![]()
|
![]() ROG FRUMOS UN MODERATOR SA STEARGA POSTUL! MULTUMESC LA TOTI PENTRU SFATURI!!!! ![]() |
--------------------
solenza
clima
2004
- BC.58.SYM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 22:34 |