cum se schimba bucsele de la bascul ?
![]() ![]() ![]() |
cum se schimba bucsele de la bascul ?
marcian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 October 08 From: buzau ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
2000
- bz-05-hej
|
|||
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Astazi, m-am pus si am masurat distantele pe rotile din fata dintre cele 2 bascule( inferioara, superioara).
Problema este ca nu sunt egale distantele.Pe partea stanga am o distanta de 17 cm. Pe roata dreapta este 15 cm. Masina mea sta lasata in jos pe roata fata dreapta cu 2 cm mai jos decat stanga fata. Distantele dintre bascule nu ar trebui sa fie egale? Din ce cauze aceste distante dintre bascule nu sunt egale? Multumesc anticipat ![]() 4 Nov 2008, 18:43: Chiar nu stie nimeni. Haidati va rog cu un sfat, ca maine vreau sa ma apuc de masina si nu vreau sa montez suspensia, si sa stiu ca am problema la bascule. De ce nu are distantele egale intre cele 2 bascule. Se vede daca te uiti sub masina, se vede o bascula mai jos, si una mai sus. Va rog, de unde vine problema aceasta? This post has been edited by motanpaul: 4 Nov 2008, 18:43 |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 04:33 |