DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> cum se schimba bucsele de la bascul ?

marcian
post 15 Oct 2008, 07:40
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: buzau

neatza,am fost ieri la un ,,mecanic,,si l-am intrebat ce parere are despre cum face bascula( acel mic joc pe care il are),raspunsul lui este ca sa stau linistit ca nu arata asa rau pe cat cred eu,ca el a vazut altele mai rele ca a mea, si tot mergeau ,a mea este inca,,virgina,,se referea la bascula,si sa nu-mi fac griji ca ma mai duce mult timp.Asta e parerea unui mecanic pe care nu il cunosteam pana ieri ,dar despre care am auzit lucruri bune,si am vazut si cateva masini la care a mesterit el.
Acum sa vad ce fac cu etrierul ca stau cam pe ace,cu toate ca ce am facut eu acolo seamana perfect cu un aerisitor, dar numai ca e mai gros.Am simtiti ca tine si nu pierd deloc lichid pe la improvizatie,am fortat-o un pic mai mult si inca nici un semn ca ar ceda,oricum tre sa ma pregatesc de un etrier nou,dar asta la salariu.

--------------------
dacia 1310 2000 - bz-05-hej
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
motanpaul
post 4 Nov 2008, 12:48
Post #32

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

Astazi, m-am pus si am masurat distantele pe rotile din fata dintre cele 2 bascule( inferioara, superioara).
Problema este ca nu sunt egale distantele.Pe partea stanga am o distanta de 17 cm. Pe roata dreapta este 15 cm. Masina mea sta lasata in jos pe roata fata dreapta cu 2 cm mai jos decat stanga fata.
Distantele dintre bascule nu ar trebui sa fie egale?
Din ce cauze aceste distante dintre bascule nu sunt egale?
Multumesc anticipat sad.gif

4 Nov 2008, 18:43:
Chiar nu stie nimeni. Haidati va rog cu un sfat, ca maine vreau sa ma apuc de masina si nu vreau sa montez suspensia, si sa stiu ca am problema la bascule.
De ce nu are distantele egale intre cele 2 bascule. Se vede daca te uiti sub masina, se vede o bascula mai jos, si una mai sus.
Va rog, de unde vine problema aceasta?

This post has been edited by motanpaul: 4 Nov 2008, 18:43

--------------------
Dacia 1310 tx 1986 - tm-06-zsv
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 04:33
Forum Renault