Caini, se urca pe masina
![]() ![]() ![]() |
Caini, se urca pe masina
EinarN |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
In Germania cam care ar fi pedeapsa daca ai aplica metoda asta?
Sau este un sfat care se poate aplica doar in Romania pentru ca,mai mult ca sigur,cel care ar face asta ar primi cel mult o amenda simbolica? |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
In Germania nu sunt ciini vagabonzi
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Stiam ca nu sunt,si nu pentru ca le-a fost aplicata metoda de mai sus.Altceva vroiam sa subliniez.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 12 Oct 2008, 22:37) Nu ar merge cu mult piper pe masina, vreo cateva zile? Ideea ar fi sa bagi in reflexul cainelui ca masina ta e rea. ![]() Eu am incercat si mi-am luat-o in barba. Piperul de pe capota a fost absorbit in gurile de intrare catre habitaclu, si m-am trezit cu piper in nas pe Petricani cand am atins 60 la ora. A fost....de kakaua. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
blazzaj |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 7 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Poate radeti dar mie si altor vecini cainii ne-au distrus masinile
Eu am aripa stanga sparta, capota, bara, aripa dreapta si usa zgariate foarte tare, cablu senzor de ABS sectionat. Altul cu un VW Touran ia mancat pur si simplu din bara fata, are gaura in ea si altui vecin i-a sectionat furtunele de frana si i sa scurs tot lichidul, dimineata nu mai avea pedala deloc. Vecinul cu VW si-a pus camera cu infrarosii dar din pacate e la 5 masini de a mea si nu imi intra masina in cadru. Cel cu furtunul a luat masina de acolo. La mine e a doua oara cand se intampla. O sa imi pun alarma cu senzor de perimetru si eventual bidirectionala sa imi sune si telecomanda in casa si ma duc cu paru la el, nu ma mai incurc. Ori eu ori el. Pur si simplu a tras cu coltii de masina pana a dezmembrato, celui cu duba iveco i-a mancat presurile de 7-8 mm si suprafata de 40 cm2. Eu cred ca e cineva intentionat care isi pune cainele sa faca asta ori un caine turbat. Ieri la 7 dimineata era masina distrusa si plina de saliva pe capota incercase sa traga cu coltii de orice . Ori am eu pisici, sobolani prin compartimentul motor, ori cineva il pune intentionat. Am observat ca sa intamplat celor care se iau cel mai tare cu copii care stau pe masini, fac zgomot, lasa urme de mingi pe masina. Dar si cand o sa il prind unul moare. |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.2 Dinamique Ești prost și vrei sć te remarci? Aprinde proiectoarele!
Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceațć! |
|
cristio_79 |
![]()
|
Tu poate stai intr-o zona unde vin ursi sau alte animale salbatice noaptea.Dar astea mai degraba cauta in gunoaie de mancare,nu se apuca sa manance parti componente ale masinilor.Un caine maidanez nu cred ca are forta sa-ti rupa aripa sau sa muste din bara masinii.Pentru asta bag mana in foc.
Ori sunt figuranti cu caini de lupta,ceva. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(cristio_79 @ 22 Oct 2008, 19:40) In Germania cam care ar fi pedeapsa daca ai aplica metoda asta? Sau este un sfat care se poate aplica doar in Romania pentru ca,mai mult ca sigur,cel care ar face asta ar primi cel mult o amenda simbolica? QUOTE(bobo77 @ 22 Oct 2008, 19:50) Bineīnteles ca numai pt. Romānia este recomandarea. Cīni vagabonzi nu am vazut aici ci o alta PACOSTE ce se numeste IEPURI. E plin. Pur si simplu INVAZIE īn aproape toate orasele si mai sīnt rozatoarele alea mici, nu stiu cum l-e spune pe romāneste, care-ti manīnca cablurile electrice dar astea de regula numai pe la sate. Īn Düsseldorf (40 km de mine) trebuie sa fi noaptea foarte atent ca daca prinzi vreun "pat" de vreo 10 iepuri sub roti ai mierlit-o ca "dansezi" cu masina pe iei de aterizezi īn primul stīlp. |
-------------------- |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(EinarN @ 23 Oct 2008, 21:39) Bineīnteles ca numai pt. Romānia este recomandarea. Cīni vagabonzi nu am vazut aici ci o alta PACOSTE ce se numeste IEPURI. E plin. Pur si simplu INVAZIE īn aproape toate orasele si mai sīnt rozatoarele alea mici, nu stiu cum l-e spune pe romāneste, care-ti manīnca cablurile electrice dar astea de regula numai pe la sate. Īn Düsseldorf (40 km de mine) trebuie sa fi noaptea foarte atent ca daca prinzi vreun "pat" de vreo 10 iepuri sub roti ai mierlit-o ca "dansezi" cu masina pe iei de aterizezi īn primul stīlp. Sobolani cred ca vrei sa le zici. Iepure - Sobolan, nu prea seamana nu? |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Pune o holograma cu o pisica pe partea opusa , si va ocoli masina (si un laser mai natural)
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(Asi @ 28 Oct 2008, 22:24) Nu . Am spus IEPURI si nu sobolani si cīnd spun IEPURI (din aia frumosi urechiati buni de bagat la oala) sa sti ca asa este. Nu sīnt asa de TĪMPIT īncīt sa confund iepurele cu sobolul. ![]() Sīnt ca cei DIN POZA: 500px-I_de_la_Iepure.jpg This post has been edited by EinarN: 19 Nov 2008, 20:51 |
-------------------- |
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
In afata de iepuri mai spuneai: QUOTE(EinarN @ 23 Oct 2008, 21:39) ..... si mai sīnt rozatoarele alea mici, nu stiu cum l-e spune pe romāneste, care-ti manīnca cablurile electrice dar astea de regula numai pe la sate. ..... Rozatoarele alea mici, ti-ai amintiti cum se numesc ? Poate ele sunt: sobolani, soareci, hamsteri, chincila (sinsila), gerbili, nutruii, porcusori de guineea, veverite, castori, harciogi, parshi ? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
pune niste poze, sa vedem cum arata un vw mancat de caini....
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
andreistn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 12 November 08 From: Bucuresti ![]() |
si din ce inteleg eu imediat dupa ce ai vopsit-o au inceput sa se urce pe ea? pana atunci nu se urcau? la mine se urca doar pisicile si o murdaresc dar alea nu zgarie. ai putea sa pui husa pe masina ca batranii... si chiar daca se vor urca nu mai zgarie macar
|
--------------------
mercedes
C-Klasse
2003 Sportcoupe
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
cum pisicile nu zgarie?masina unui prieten e zgariata de pisici pe capota si aripi,ce-i drept sta la curte.sunt si tineri care isi pun prelata pe masina nu numai cei invarsta
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se īntāmplć. Lucrurile sunt fćcute sć se īntāmple. (John F. Kennedy)
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Si-o fi scapat,ala de ti-a vopsit-o,hamburgherul in galeata de vopsea..
![]() This post has been edited by daniM: 22 Nov 2008, 19:08 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:40 |