Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
argon.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce simptome executa?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
tuseste putin la amortizorul dreapta/spate ; vreau sa-mi schimb uleiul ; bucsele bara stabilizatoare ; bascule;
m-as baga eu la ulei ,dar nu am cheie pentru filtru .. |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La cit costa ce ai de schimbat, manopera la ulei va fi din partea casei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Te coafeaza un servis in Baneasa? Revizia costa 70 de lei, amortizorul 50 de lei, basculele cre' ca tot 50 de lei (bucata).
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
abc |
![]()
|
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Unde găsesc o cutie de carton sau altceva în care să ambalez o parabolică cu D=90 cm pentru a fi expediată prin curier? La Ikea au așa ceva?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Vezi la oficiile postale. Aia au cutii de carton de diferite marimi de vanzare. Poate au si marimea asta.
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Selgros-ul avea de vanzare dar si posta Romana(ia legatura cu DDman)
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Multumesc frumos.
|
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am si io o dilema: userul Fratzica a fost numit moderator la Cafenea prin tragere la sorți, sau si-a depus cv-ul pentru job?
This post has been edited by Markos: 4 Jan 2012, 01:03 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Da!
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Stie cineva daca site-ul CEDAM? (pentru verificarea valabilitatii politelor RCA) mai este actualizat periodic?
Mi-am facut RCA prin Emag (la Groupama) acum vreo 3 saptamani, dar pe site apar ca fiind neasigurat. ![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Daca tot ai mentionat, am verificat eu. Asigurarea am facut-o anul trecut la sfarsitul lui iunie, anul asta figurez ca neasigurat. Deci nu s-a mai actualizat.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
De ce tov. Fratzica si-a inchis topicul cu purtatorii de cwaie taman cand existau sanse reale sa devina interesant cu toate restrictiile impuse. Practica dansului se numeste cenzura si are asemanari cu obiceiurile unor servicii de trista amintire care arunca o nada sa vada ce si cum spun oamenii muncii ca apoi ca sa le bage inca o fila la dosar.Cer ca tov. Fratzica sa fie sanctionat cu vot de blam cu avertisment si sa fie pus in discutia OB si trimis la reeducare mai ales c ase ascunde intr-un anonimat care nu face cinste unui organ de conducere al DC.
Un grup de forumisti |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
io zic sa-l pui in discutie si la sfatul batranilor
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(bion @ 4 Jan 2012, 20:01) De ce tov. Fratzica si-a inchis topicul ... Din acelasi motiv pentru care un copilas isi ia jucariile si pleaca. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
asigurare facuta la sfarsitul anului, apare in cedam.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ce s-a întâmplat cu traficul din România?
Drum Ploiești - Constanța - Ploiești parcurs cu o medie de 93 Km/h in condițiile in care pana acum recordul personal a fost de 75 Km/h. N-am depășit limitele legale de viteza cu mai mult de 9 Km/h (zona fără amenda). |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E lumea in convalescenta sau la dezalcoolizare. N-o sa tina mult.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
abc |
![]()
|
John Locke - Al doilea tratat despre carmuire – scrisoare despre toleranta
EDMUND BURKE - REFLECTII ASUPRA REVOLUTIEI DIN FRANTA edit : John Gray - Cele doua fete ale liberalismului le are cineva si vrea sa scape de ele ? ![]() ![]() This post has been edited by abc: 5 Jan 2012, 21:19 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
corbex |
![]()
|
Vrei sa te inscrii la admitere in PNL?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Care e cel mai inteligent dintre ultimii 3 botsi care au postat pe topicul cu pro sau contra basexu?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
Garett. Plus ca are la activ si scoala de dans, echitatie, eticheta si bune manere.
This post has been edited by corbex: 5 Jan 2012, 21:39 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:12 |