Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(ady77 @ 31 Dec 2015, 18:03) Asta e warm-up. Asteptam moldovenii beti pentru showul principal. ![]() 31 Dec 2015, 19:18: QUOTE(gabize @ 31 Dec 2015, 18:19) Pe-unu trimis de DIE in Suedia. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 31 Dec 2015, 19:18 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pana iti raspunde el trece anul!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 1 Jan 2016, 20:42 |
--------------------
...
...
...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma n-auzi, de cand intra in vigoare legea anti-fumat in carciumi?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
În oriunde, nu doar acolo.
Păi la noi e schizofrenia cu normele de aplicare... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nu a fost contestata la CCR?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Hai sa reformulez:
Cand voi putea mere la o bere fara sa inhalez fum? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
stai acas'!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Poti merge si acum, dar esti tu prea pretios.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Iarna nu se bea bere. Mai ales in Moldova, unde nu e recomandata nici vara
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
Se vede ca nu-s moldovean.
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
Aus'ma, da' in caz ca intra in vigoare si ma'c la o carciuma si vad un idiot ca fumeaza, ca asa vrea mujchiu' lui (si ca patronu' n-are oo sa-i dea cu masa-n cap pentru ca client), unde poci suna sa vina sa-i dea amenda lu' patronachele care permite asa ceva?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
La MantaB, da' nu l-am mai vazut de ceva vreme pe-aici
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
MuciX |
![]()
|
Cica vor avea afisat un numar de telefon pentru reclamatii.
|
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai ce antifumatori rautaciosi...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Decat nefumatori.
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
Fecioare virgine și neprihănite. Decât.
This post has been edited by gabize: 4 Jan 2016, 12:06 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kum |
![]()
|
Nu-s anti-fumator. Puteti fuma 32654765476547 de tigari pe zi... Da' io nu vreau sa fiu partas. Nu voi veni in veci dupa tine afara sa-ti interzic sa fumezi.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
Cel mai tare-l "lovești" pe patronake dacă nu-i mai calci pragul când constați că-n birtul lui se fumează.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(DragosP @ 4 Jan 2016, 11:27) Asta-i un mit mostenit de pe vremea lui nea Nicu. Nu este obligatorie existenta de norme de aplicare. Decat facultativa. Daca ma insel (se poate, de data asta), vreau sa vad si io baza legala a obligatiei de a emite norme de aplicare QUOTE(DannyY @ 4 Jan 2016, 11:42) Subscriu. Dar in mod exceptional, ca antreu, se accepta. Dupa vorba inteleptului: Vinul dupa bere, e placere!... De la nord de Ploiesti (si Tulcea) sunt anatemizati aia care beau spurcaciuni gen radlere ori cidru.... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 4 Jan 2016, 13:08) Cel mai tare-l "lovești" pe patronake dacă nu-i mai calci pragul când constați că-n birtul lui se fumează. Sa-nteleg ca tu daca iti cumperi un baton de salam de la un magazin si constati (cand ajungi acasa) ca e stricat, nu ii mai calci pragu' aluia si atat? Nici un OPC nimic? Inseamna ca esti clientu' ideal. Io-s mai negru'-n ceru' gurii si voi scandal. This post has been edited by kum: 4 Jan 2016, 12:26 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
Nu, da' prea sunteți înverșunați. Regulile vor prinde, dar încet. Se vor vedea rezultate, dar nu din 1 februarie. Și nici din 2. Să sari la gâtul comerciantului sau fumătorului din prima zi, cu OPC, poliție, pompieri sau care s-or ocupa de asta e cam deplasat.
Io-s fumător "pensionat". Și n-am fost infractor nici când fumam. Hai să nu-i privim ca pe paria, mai ales ăia care-am cochetat cu tabacul. Că-i de porc. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(kum @ 31 Dec 2015, 15:14) Ma n-auzi, de la o vreme am observat o chestiune ciudata la S4: nu se mai stinge ecranul cand vorbesc. Il duc la ureche si el sta tot aprins....Ce dracu' sa-i mai fac? Pai se pare atunci ca problema nu e la tilifon. Spatiul vid de dincolo de urecehe nu impresioneste senzoru. ![]() Acu mi-am furat-o . Sa vezi ce o sa ma spurce kum ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
Nu știu cume pe la voi, dar p'aici sunt de mult restaurante în care se fumează doar în separeuri.
În fine, poate ar fi bine să-ți vinzi și fordu' și să cumperi biciclete. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 4 Jan 2016, 13:47) Nu, da' prea sunteți înverșunați. Regulile vor prinde, dar încet. Se vor vedea rezultate, dar nu din 1 februarie. Și nici din 2. Să sari la gâtul comerciantului sau fumătorului din prima zi, cu OPC, poliție, pompieri sau care s-or ocupa de asta e cam deplasat. Io-s fumător "pensionat". Și n-am fost infractor nici când fumam. Hai să nu-i privim ca pe paria, mai ales ăia care-am cochetat cu tabacul. Că-i de porc. Nu-i din prima zi.... E dupa ani de asteptare, cand in sfarsit intram si noi in normalitate. Vreau si eu sa ies undeva si sa petrec cateva ore fara sa miros a tigara. Ce dracu' o fi asa de greu de inteles? Iar aia cu spatiul pentru fumatori si pentru nefumatori, da-mi voie sa ma rad. ![]() Gata, m-am ras. Fii atent la mine: am intalnit doar 3-4 carciumi (nu umblu io des prin ele, e drept) in care era efectiv separat. Adica erau incaperi separate efectiv. In rest... fumatorii in stanga, nefumatorii in dreapta. Atat timp cat ei ma privesc ca pe un rahat, fumand fara sa-i pese ca ma intoxica pe mine cu fumul lor, ii privesc si eu cum doresc. Am prieteni fumatori, dar ma doare-n paishpe ca nu vin pe la mine atat de des pe cat si-ar dori. Motivu': cine fumeaza, iese afara s-o faca. Nici macar in balcon. Bombane, ma injura, ii injur si eu si asta e. Nu-i oblig eu sa vina pe la mine, dar ei continua s-o faca. E DE PORC SA MA PUI SA-TI INHALEZ FUMUL! This post has been edited by kum: 4 Jan 2016, 13:51 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
Ieri am putut sa joc un biliard la mall cu fiu-miu, pana anul asta nu se vedeau mesele de fum.
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 22:19 |