Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Teoria zice ca d.p.d.v. calitativ cel postat de tine e din clasă superioară. Din experință însă îți spun că(virgulă) combinația Android + SD nu garantează siguranța datelor stocate. Indiferent ce card cumperi, e bine să salvezi periodic undeva informația vitală (poze, filme etc.)
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
iPhone fara SD garanteaza siguranta datelor stocate.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
L-ai luat pe ultimul!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Norocos mai sunt!
![]() Acu' ma uitai si ,,Acest produs nu mai face parte din oferta eMAG" |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Referitor la carduri,folosesc de vreo doi ani două de-astea, merg de rup.
La soundbar, aș recomanda o variantă cu subwoofer. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
l@u, dar de ce te duci sa-l ridici personal din showroom? Ca nu mai beneficiezi de posibilitatea legala de a returna produsul pe motiv ca nu-ti place.
This post has been edited by paul_p: 13 Jan 2016, 23:17 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Azi am luat un Kingston de 16 de la Altex, cu 24 de lei si 50 de bani. In plus am primit si adaptor SD, ca io de fapt SD cautam.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Albastru?
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Negru.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
Lau o vrut portocaliu și unic.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(paul_p @ 13 Jan 2016, 23:14) l@u, dar de ce te duci sa-l ridici personal din showroom? Ca nu mai beneficiezi de posibilitatea legala de a returna produsul pe motiv ca nu-ti place. Ca sa nu le mai dau bani si pe transport?Si asa e in drumul meu, de ce sa dau bani in plus?De returnat il pot returna oricum caci este comanda online. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
A murit sau n-a murit Regele Mihai? Ce-i cu toata nebunia asta? Nu inteleg ce motive ar avea Casa Regala sa nu recunoasca ca doar n-o sa-l impaieze sa incaseze pensia de pe urma lui.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
La Renault e buba acum.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 14 Jan 2016, 15:03 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 14 Jan 2016, 08:00) subscriu la ce a zis markos ![]() 20151201_172705.jpg ( Size: 464.31k ) Number of downloads: 214 This post has been edited by andreig1982: 14 Jan 2016, 16:00 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
O cazare decenta in zona, sa zicem, centrala (ca deocamdata nu am adresa exacta a locului desfasurarii activitatilor) a Londrei, pentru opt-zece zile, pentru opt-zece persoane, unde s-ar gasi si cam cat ar costa?
PS Si ce inseamna decent in LOndra??? |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Decent e cind accepta sa le platesti dupa alegeri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dacis @ 14 Jan 2016, 20:03) O cazare decenta in zona, sa zicem, centrala (ca deocamdata nu am adresa exacta a locului desfasurarii activitatilor) a Londrei, pentru opt-zece zile, pentru opt-zece persoane, unde s-ar gasi si cam cat ar costa? PS Si ce inseamna decent in LOndra??? vezi aici |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 14 Jan 2016, 09:39) Ca sa nu le mai dau bani si pe transport?Si asa e in drumul meu, de ce sa dau bani in plus?De returnat il pot returna oricum caci este comanda online. Nu il mai poti returna daca il ridici personal, chiar daca comanda este online. Legea nu obliga acceptarea returului de catre vanzator in cazul bunurilor ridicate personal. Asta ramane la latitudinea vanzatorului. In ceea ce priveste emag, citeste mai atent conditiile. Enuntul este formulat intr-o maniera pozitiva, dar ideea e clara: returul se aplica doar bunurilor livrate prin curier. Conditii generale care se aplica tuturor produselor: Poti returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Tot e un plus ca accepta returul si de la persoanele juridice, ca legea impune acceptarea doar de la persoane fizice. http://www.emag.ro/info/retur This post has been edited by paul_p: 14 Jan 2016, 22:26 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Când ridici personal un produs, se considera ca l-ai văzut, l-ai inspectat si totul a fost OK. In cazul livrării prin curier, ăla ți-a pus pachetul in brațe, după care s-a carat. N-ai avut posibilitatea sa cercetezi produsul
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
S-au schimbat conditiile de retur la emag in ultimii 3-4 ani?
Prima tableta nexus7 am schimbat-o de 3 ori si a fost ridicata personal, din emag crangasi. A 3-a oara am cerut banii inapoi si am cumparat alt model. Nu am intampinat nici o rezistenta. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(paul_p @ 14 Jan 2016, 22:23) Conditii generale care se aplica tuturor produselor: Poti returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. http://www.emag.ro/info/retur Si te-ai oprit din citit exact acolo unde ti-a convenit, mai aveai cateva cuvinte si intelegeai ca spui prostii!Recomand citirea intregului paragraf. Liviu, iarta-i ca nu stiu ce spun. This post has been edited by l@u: 14 Jan 2016, 22:35 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
@Liviu:
Te-au văzut scandinav, aproape viking ![]() This post has been edited by DannyY: 14 Jan 2016, 22:35 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
paul_p |
![]()
|
Eu ti-am spus ce spune legea si ca totul ramane la latitudinea vanzatorului.
LE. Da, intr-adevar se pare ca in 2014 s-a schimbat legea referitoare la contractele la distanta si se pot returna si produsele ridicate personal. This post has been edited by paul_p: 14 Jan 2016, 23:01 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
l@u |
![]()
|
Ai fumat? Zi ca nu-i rusine?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
E ilegal pe forum, e spațiu public!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 08:00 |