Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Să nu zică lumea că n-a fost informată și să reducă fumurile p-aici...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Am corectat si mai sus. Legislatia actuala permite returnarea si in cazul produselor ridicate personal, daca sunt comandate pe net. Conteaza doar ca contractul sa fie un contract la distanta.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai zi-ne mai bine, in cazul produselor returnabile, care sunt conditiile in care achizitionezi legal un produs si nu-l poti returna?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
l@u |
![]()
|
Paulica, Paulica!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Se distrează baeții?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(paul_p @ 14 Jan 2016, 22:23) Nu il mai poti returna daca il ridici personal, chiar daca comanda este online. Legea nu obliga acceptarea returului de catre vanzator in cazul bunurilor ridicate personal. Asta ramane la latitudinea vanzatorului. In ceea ce priveste emag, citeste mai atent conditiile. Enuntul este formulat intr-o maniera pozitiva, dar ideea e clara: returul se aplica doar bunurilor livrate prin curier. Conditii generale care se aplica tuturor produselor: Poti returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Tot e un plus ca accepta returul si de la persoanele juridice, ca legea impune acceptarea doar de la persoane fizice. http://www.emag.ro/info/retur Lege, nelege, anul trecut am cumparat ceva de la ei (direct din showroom), nu s-a pupat cu placa de baza din motiv de proiectare cu picioarele, am facut retur, n-au comentat. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Zic onor cercetatorii britanici ca cea de a treia zi de luni din ianuarie (adica azi) e cea mai deprimanta zi a anului.
Nu stiu la voi, dar eu am primit azi doua facturi care chiar m-au deprimt. La EON 436 lei pentru perioada 09.12.2015 - 08.01.2016. Si mi-a venit si de la UPC 135 lei. Cu aproape 50% mai mare ca precedentele. La gaz e clar, atata am consumat, a fost perioada cand s-a stricat cronotermostatul (chiar de sarbatori) si pana l-am schimbat a incalzit centrala in draci. Cu UPCul in schimb, maine ma duc sa le fac scandal. Am optiune de pe telefonul fix convorbiri nelimitate pe fix si mobil, nationale, UE, USA, Canada si Israel. Consoarta fiind frecvent plecata in Austria chiar am folosit la greu aceasta optiune. In luna decembrie, m-am uitat pe desfasurator, am avut 139 de convorbiri in Austria, cu un total de 16,7 ore. Convorbirile din ulitmile doua zile ale lui decembrie mi le-au bagat la palta. Eu ii cred ca i-a cam "durut" de convorbirile mele moca pe mobil in Austria, dar ei mi-au oferit optiunea. Cred ca le-a cam iesit pe nas optiunea nelimitat fix si mobil ca au scos-o repede, a ramas doar nelimitat retele fixe. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Adi, vezi că au transformat acel nelimitat mobil UE în 1000 minute.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Inseamna ca, contractul lui cel vechi s-a reinnoit automat de au putut sa reduca din nelimitat in 1000min.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.702 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Fara semnatura de act aditional sau luare la cunostinta...nu prea e voie.
Presupunere: Cu ocazia asta vor aduce la cunostinta modificarea, vor aplica o reducere facturii curente si ii vor oferi spre semnat noul contract. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
l@u |
![]()
|
Spui?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.702 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Nu, doar tastez. As atrage privirile colegilor daca as incepe sa vorbesc singur...
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Reinnoirea automata se face pe un contract existent. Un contract modificat e un contract nou.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
Depinde de clauza existenta in vechiul contract.Ea poate spune ca se reinnoieste automat cu acelasi tarif dar la oferta valabila la momentul reinnoirii.Adica daca am de x euro cu y min. incluse, poate deveni de x euro cu z min. incluse.E bine de citit porcoiul ala de hartii care ti se da la semnat.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
N-am reinnoit contractul, maine ma duc sa le cer socoteala.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
Din mai am fost notificat în contul online UPC (MyUPC) că se schimbă abonamentul, dar că pe mine nu mă ca afecta:
QUOTE Stimate Client, Va informam ca din data de 15.06.2015, abonamentul dvs. isi schimba denumirea in Alo International, in baza caruia beneficiati de: - Convorbiri nelimitate catre retele de telefonie fixa si mobila din Romania; - Convorbiri nelimitate catre retele de telefonie fixa si 1000 de minute catre retele de telefonie mobila din Europa; - Convorbiri nelimitate catre retele de telefonie fixa si mobila din SUA, Canada si Israel. Totodata, va informam ca restrictia de utilizare a serviciului referitoare la numarul de minute nu se aplica in cazul abonamentului dumneavoastra. Multumim, Echipa UPC In conformitate cu prevederile articolului 51 alineatul (7) din Ordonanta de Urgenta nr. 111/ 2011 privind comunicatiile electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul in care nu sunteti de acord cu aceasa modificare, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul, in termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificari, fara plata niciunor penalitati sau despagubiri. In acest sens trebuie sa va prezentati personal in orice magazin UPC pentru a depune cererea. De atunci se numește: 1.jpg ( Size: 34.02k ) Number of downloads: 229 Și la detalii scrie și nr. de minute incluse: 2.jpg ( Size: 49.26k ) Number of downloads: 231 Nu am cum verifica dacă sunt limitat la 1000 minute mobil în Europa, niciodată nu am vorbit atât. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pliz va rog!
Telefon cu android 442. Rutat. Nu ma lasa sa editez pe card. Nu ma lasa sa srerg. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
Sigur e rootat corect?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Reseteaza-l sau verifica spațiul liber de pe card.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce marcă e?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
D-ala cu ecran. Note3. Loc pe card am. Cum verific daca e rutat corect? Fisierele sistem imi apar.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sau lui Liviu, mai bine
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Cu posta sau DHL?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cu atlassibul.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Cu ce vrei tu tataie.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Am un actuator turbo de Ford. Am gasit defecte (la ESR) componentele incercuite. Gasesc undeva un modul functional? Ca tare ma tem ca am si altele defecte pe placa.
Attached thumbnail(s) Garrett712120_2___no_CAN_signal.jpg ( Size: 128.99k ) Number of downloads: 111 garret_piese_defecte.jpg ( Size: 129.97k ) Number of downloads: 113 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
@corbex,
Ca sa verifici daca l-ai rootat corect, instaleaza un file manager cu root access (es file explorer, root browser) si incearca sa faci un director in /system de exemplu. daca te lasa sa faci si sa stergi folderul cu pricina, inseamna ca ai root access corect. Ca sa editezi pe card trebuie sa instalezi asta: https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix Aplicatia face un fix in system care te va lasa dupa aceea sa ai acces la SD card fara restrictii. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 07:43 |