Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
s-ar putea sa tii o ilegalista la usa casii...
caut si-ti spun ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Niciodata nu poti sa stii de unde sare iepurele......
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(DannyY @ 20 Jan 2016, 13:52) Discutabil, avand in vedere ca exista un precedent ![]() Da' stii ca pe masura ce-l descarci, il distribui si tu altora, nu? ![]() Eu? Doamne fereste! Eu doar le pun la dispozitie latime de banda, habar n-am ce transfera ei acolo (si oricum nu prea le am cu chestiile astea tehnice). |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DannyY |
![]()
|
Orice program de torrente are o functie de download si una de upload. Fisierele complete sunt formate din bucatele raspandite pe diverse calculatoare din lume. In momentul in care ai descarcat o bucatica din fisierul dorit, acea bucatica e disponibila altora de pe PC-ul tau. Pana descarci intregul, distribui - fara sa-ti dai seama - bucatelele complete pe care le detii. Pana nu opresti programul de torrente, distribui tot ce ai descarcat cu el. Si n-ai ce face
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
tot n-a inteles. oricat ai explica, nu va intelege...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Ilegalisti-lor.....
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
DannyY |
![]()
|
Asa pica unii nevinovati: "Officer, I just downloaded some files, I never shared them with others..."
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Han Solo |
![]()
|
hapciu, hapciu, kodi, hapciu.
ma scuzati, m-a tras curentul... |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(DannyY @ 20 Jan 2016, 15:11) Pana descarci intregul, distribui - fara sa-ti dai seama - bucatelele complete pe care le detii. Pana nu opresti programul de torrente, distribui tot ce ai descarcat cu el. Si n-ai ce face ![]() deci distribui bucatzele complete (ce-or fi ele, ca eu nu-mi dau seama). Ideea e ca daca il aduc pe ala care zice ca a descarcat filmul complet de la mine, recunosc ca l-am distirbuit. Daca nu.. ...daca nu, iti scriu eu un programel care face picturi abstracte din secventele alea de biti. This post has been edited by neumann: 20 Jan 2016, 14:53 |
--------------------
...
..
|
|
DannyY |
![]()
|
Aia care te chestioneaza au un simt al umorului foarte atrofiat, dar cunostinte foarte dezvoltate despre Internet, rutari etc. MOSu stie
![]() Bucatelele complete sunt ca piesele unui puzzle. Puzzle-ul e fisierul total. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
neumann |
![]()
|
acu serios vorbind, n-am mai pescuit ceva de prin toamna, ma uit la tv.Ma gandeam sa imi reiau serialele preferate (si din alea mai am aripioarele, niste inotatoare si cate un filet deja preparat din toamna de consumat), da' deocamdata nu am avut timp.
|
--------------------
...
..
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(neumann @ 20 Jan 2016, 15:51) Vom verifica aceasta situatie si vom lua masurile care se impun. ![]() 20 Jan 2016, 16:24: QUOTE(DannyY @ 20 Jan 2016, 15:46) Doar nu vreți să râdeți la organ? ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 20 Jan 2016, 16:24 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ca muta?
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
neumann |
![]()
|
Nu prea imi place pescuitul la copca zic, e prea frig si vodka se consuma cu prietenii nu cu pestii
![]() |
--------------------
...
..
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cred sa sunt p-aici si cunoscători pe la electrocasnice mici. Acu' un an am cumparat un aspirator Samsung fara sac. Nu vreau sa mai vad asa ceva pe langa casa. Solutia corecta e un aspirator cu sac aruncabil. Din ce am vazut pe net, lumea recomanda BEKO BKS3210T. L-am vazut in altex, e cam mare si urat cu spume, finisat prost, dar asta conteaza mai putin. Problema e ca a cam dispărut de pe piata si nu prea mai sunt oferte competitive, in comparatie cu evolutia istorică a pretului. Sa-l vanez pe asta in continuare sau recomandări altceva?
Nr. 2, statie de călcat. Sporadic am mai aruncat cate un ochi, dar pana acum n-am luat. Ce recomandati? Ca de ex. azi m-am uitat pe altex la saptamana reducerilor, am vazut ceva interesant dar cand sa iau decizia, vad ca din 5 impresii toate 5 erau proaste. Cică pe dracu statie de călcat, ca-i de fapt un fier simplu cu rezervor adiacent. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu am așa ceva de 4 ani și nu mai vreau să aud de sac la aspirator.
Recomand. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
1. Io am Samsung fara sac, albastru, de 3 ani face fată cu brio, ba a trecut si printr-o curatenie după renovat. L-am desfacut si curatat, ii spal regulat filtrele si merge bine.
aspirator-samsung-sc4320-2589693_big.jpg 2. Am avut "placerea" sa-mi calc o camasa cu o ststie. Incomod furtunul de apă. Iar ferul tot fer era. Nimic spectaculos. This post has been edited by gabize: 23 Jan 2016, 21:11 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Laule, era vorba de electronice.
Gabi, exact ala e aspiratorul. Cand e curat si începi să aspiri e ok, trage bine. Dar dupa dooj' de minute, juma de ora, nu mai trage la fel. Si m-am saturat sa-l tot scutur, curat, spăl. Dracu sa-l ia. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.194 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
@cdadan, aspiratorul cu apa are avantajul imens al lipsei sacului (praful se strange in vasul cu apa) impreuna cu un pret decent. Folosesc des asa ceva:
http://m.emag.ro/aspirator-cu-filtrare-pri...a/pd/D8ZXLBBBM/ |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
cdadan |
![]()
|
Si dupa fiecare utilizare trebuie sa-l golesti si sa speli nus' cate filtre. Scap de dracu si dau de taxu.
Am zis de la început, cu sac. Si nu sac care se goleste, sac care se arunca. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
La ăla de ți l-am arătat, scoți cutia de plastic și arunci mizeria din ea.
Decât. Și trage la fel indiferent de cât de plin e. This post has been edited by DragosP: 23 Jan 2016, 22:14 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
La banii ăia angajezi firmă de curățenie...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Atunci ia orice ragalie care are sac si o putere decenta.
Apartament de 2 camere, cainele de la avatar (deci par la greu, mai ales cand naparleste), Samsung fara sac (de 2000 si ceva de watti) face fata cu brio (si am covoare in ambele camere). Singura chestie enervanta e ca la cateva utilizari (3-4) cam trebuie spalate filtrele si dureaza putin pana se usuca. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
l@u |
![]()
|
Dane, am citit de mai multe ori si mi-a dat acelasi rezultat, oricum la bafta ta o sa vorbim si de electrocasnice in curand.
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 22:06 |