Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
uraaaaaaaaaaaaaaaaaa, exact cum imi place mie.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La carciuma, nu e frig si nici nu bate vantul.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Sau la biblioteca, tot aia e.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 440 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Da' trebuie sa iesi afara ca sa fumezi
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
radian e obisnuit, ca nici in casa nu are voie sa fumeze.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Casa scarii,ma
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Naspa daca-i asa......
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La biblioteca merg in fiecare zi, dar ziua barbatului o sa fie o zi speciala. Atunci o sa merg la carciuma. Pana-n noiembrie o sa fie abrogata legea antifumat...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Speri mata, dar speri degeaba.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai uitat cum se fumeaza la wc?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Ce vremuri ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
unu se kk si cinci fumau.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
M.C. |
![]()
|
Daca erau Carpacioare sau Marasetti puteau sa se kk 100 ca tot puteau mai tare.........
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pentru cine crede ca Radian se barbiereste cind spune ca merge la biblioteca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
Nope. Lipseste vitrina frigorifica pentru bere.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
nu stii tu de care carte sa tragi...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Vrea fiica-mea sa isi schimbe telefonul, are de ale intre S6 si Iphone 6.Samsung nu am avut niciodata dar vad ca multi blameaza touchwiz-ul ala, asa ca i-am spus sa isi ia Iphone-ul.Am facut bine oare?
Statea in dubii deoarece pe hartie da mai bine Samsung si este putin mai ieftin. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N6.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Acum i-am confirmat inca odata si in jumatate de ora e la magazin!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sper că ai observat ca ti-a răspuns unul de e fan măr si celălalt care e antisamsung.
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
Hai sa mai spun ceva anti-Samsung atunci.
In "corporate systems", in zilele noastre, se utilizeaza o platforma comuna de securitate, numita AirWatch. Asta e un sistem de criptare a datelor si de comunicare printr-un fel de VPN dedicat. Platforma are clienti disponibili pe toate OS-urile portabile si pe toate telefoanele, indiferent de marca si model. Ca sistem de autentificare se foloseste parola sau unul din standardele de securiatte din zilele noastre: trusted devices (bluetooth) sau senzor de amprenta. Se stie ca toate Samsungurile recente au senzor de amprenta. A functionat totul super frumos cu amprenta lui peste pana prin decembrie. In decembrie am primit un update la platforma asta airwatch si brusc, senzorul de amprenta nu mai merge. Zic .. deh .. kkt .. oricum eu ma autentificam cu smartwatch-ul ... nu prea imi pasa dar era fain sa mearga. Azi vine un coleg de munca cu S6-le lui nou sa ma intrebe de ce nu ii merge senzorul de amprenta ca doar ce si-a instalat sistemul airwatch ... am ridicat din umeri apoi am inceput sa sap pe net .... ghici ce am gasit? Din toate telefoanele cu senzor de amprenta din lumea asta, doar cele Samsung sunt banate de la a utiliza amprenta pentru autentificare in sistemul Airwatch si asta pentru simplul motiv ca cititorul de amprenta folosit de Samsung (Synaptics) a fost hackuit si este considerat nesigur. Samsung este singura companie care foloseste pe telefoane cititor de amprenta Synaptics. Q.E.D. |
--------------------
.
.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Si de-asta-s telefoane proaste, ca cititorul de amprente e hacuibil. Cul!
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Liviu |
![]()
|
Si de asta, da, dar nu numai din cauza asta. Nu exista telefoane bune la fel cum nu exista telefoane proaste "per se" ... e vorba de un cumul de factori care le face mai putin bune sau mai putin proaste ... si insumand acesti factori, in clasamanetul meu cel putin, Samsung nu sta chiar asa de bine.
|
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th June 2025 - 16:04 |