Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.179 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
In Cora pe galerie este un stand unde de pun flecuri inscrptionari
, etc , at trebuie sa incerce acolo This post has been edited by bygy007: 3 Sep 2016, 13:46 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(DragosP @ 2 Sep 2016, 08:16) Pai si eu ce-am zis? Presiune juma de litru pe minut? ![]() Domnu' inginer priceput, mai bine fa-te util si calculează la ce presiune henco de 16 perforează la un debit de juma' de litru pe minut. ![]() Acu pe bune si fara gluma, 4 bari nu-i suficient în rețeaua casnica? This post has been edited by cdadan: 3 Sep 2016, 14:44 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Masinile de spalat vase spala prin presiune. Posibil sa nu fie suficient.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 3 Sep 2016, 11:18) 1.Bd Chisinau, pe la mijloc, latura vestica, pe trotuar, e un nene cu o masuta langa o dacie papuc, ascute orice. In fiecare zi. 2. Intreaba si prin piata sudului (e mai aproape de tine), trebuie sa fie cineva si pe-acolo. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 3 Sep 2016, 10:18) Cum/Unde in Bucuresti ascut cutitul unei masini de tuns iarba. Am pus vinerea trecuta rulourile de gazon si se cam apropie prima tunsoare (are deja ~10 cm firul). Nu le-am mai ascutit pana acum si deja am taiar iarba de vreo cateva ori cu ea si cred ca i-ar prinde bine. E un no name, luat la cel mai mic pret din horbach. Cu o pila, sau polizor unghiular cu "flap-disc" -smirghel cu palete, sau piatra de ascutit. Eu recomand un polizor de banc daca ai si apoi finisat cu smirghel fin. Important e sa elimini ciobiturile, sa pastrazi un unghi de aproximativ 30-40 de grade pe o parte (se ascute doar pe o parte si pe partea cealalta ramane drept (ca la dalta) - te ghidezi si tu dupa inclinarea pe care o are deja. vezi si aici: https://youtu.be/qFusHPPmOFo?t=140 Merge si cu piatra de ascutit. Daca are ciobituri multe vezi sa nu supraincalzesti cu polizorul. Incet si scufundat in apa din cand in cand si verifica echilibrarea cand te aproprii de final. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
N-am polizor, va trebui sa apelez la un meserias.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Io il rostuiesc din flex prins in menghina
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
N-am nici d-aia, dar nu e o idee rea cu flexul. Il pot tine pe el jos, fix si polizez lama. Trebuie mana fina, in schimb.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mai bine nu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.223 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(MuciX @ 4 Sep 2016, 20:29) nu e o idee rea cu flexul. Daca folosesti flexu' (sau orice asimilat polizorului), lasa-l pe turatie mica, sa nu se incalzeasca cutitu' prea tare, ca se decaleste (sau, daca-i cromat, se arde cromul). Mai bine manual, c-o piatra de gresie. This post has been edited by maho: 4 Sep 2016, 20:20 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 4 Sep 2016, 20:29) Hai poate te usurezi de vreo parte componenta. Ia-ti macar un suport si neaparat ochelari daca nu masca. Am vazut personal piatra de polizor sparta in 3 si zburata de pe ax si am un prieten care si-a taiat un deget cu flexul iar alte doua i-au fost date peste cap pentru ca i-a prins manusa. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
vezi, de aia nu port manusi cand lucrez cu flecs
![]() ![]() On: Mucics, daca ai un flex micut, usurel, si mana fina, ia o panza cu smirghel pe ea, si tii fix cutitul si misti flexul, e mai usor asa, flexul e greu de tinut fara suport, mai ales daca e marisor This post has been edited by BN64FLO: 4 Sep 2016, 22:42 |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bă, voi vreți să-l nenorociți pe viață?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu cred ca un drum pana la Deva, la flex master, e mai sigur decat sa se apuce el singur.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Lucrez cu unul din asta zilnic, si la 2.75 Kg nu e chiar usurel, si cand are taica-mio de curatat prin curte, ii ascut coasa cu el si panza cu smirghel, dada, coasa normala, clasica
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
MuciX |
![]()
|
Mda, am un flex mic, ca nu eram nebun sa ascut pe ala mare.
M-am tot gandit cum as putea face, date fiind conditiile de acasa si mai bine ma duc la un meserias. Pentru 5 lei cat mi-o lua, nu are niciun rost sa imi bat capul. Parca vazusem unul si pe la piata sudului. |
--------------------
-
-
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Ai putea sa iei si asa ceva:
http://www.dedeman.ro/ro/gradina/scule-si-...2-5-cm-896.html daca e buna pt coasa, e buna si pt ce ai tu |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Coasa se ascute intr-un fel, cutitu ala in total alt fel ...
Daca dai cautare pe goagăl, gasesti o gramada prin Bucuresti. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, care lucrati in autocad, lamuriti-ma, va rog, ce drac am facut ca nu reusesc sa ma dumiresc singur.
Cercuri, patrate, hasuri, toate cele, la desenez cu liniii de ce grosime vreau eu, la polyline, mi s-a "blocat" pe grosime mare, pe care nu pot s-o modific neam. L.E. Am rezolvat-o taraneste. Mi-am deschis un fisier nou .dwg si mi-am mutat desenele acolo... This post has been edited by radian: 5 Sep 2016, 11:41 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
Proiectezi o cușcă?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() Pai? Ce ti-a sugerat ideea asta? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Patrupedul din dotarea-ți.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.223 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Sa-ti iei autorizatie de constructie, neaparat.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
Cand vine epuizat de la bibliotecaunguroaica il inchide afara. Isi face omu loc de iernat.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Ce oameni... Are omul o problema la serviciu si toti sariti cu sfaturi practice ...
This post has been edited by radian: 5 Sep 2016, 21:43 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Te-ai angajat la biblioteca?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
radian |
![]()
|
N-am studiile necesare.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rusugxg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 November 06 From: Iasi ![]() |
Nu stiu daca e chiar tehnica! Cum se deosebesc ciorile intre ele (adica una pe alta)?
|
--------------------
Dacia, Ford
Logan, Focus
2006-Ambition 1.6.MPI, 2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 02:49 |