Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Dupa ghiul.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rusugxg @ 9 Sep 2016, 13:13) Ciorile sunt printre cele mai inteligente pasari. Simplu, au memorie. "Papagalii și ciorile au dovedit că au capacități cognitive comparabile cu cele ale primatelor. Ele pot fabrica unelte pe care le folosesc să apuce hrana sau rezolva alte probleme. Se recunosc în oglindă și își anticipează viitoarele nevoi — capacități cognitive de care se credea până acum că doar primatele sunt capabile. " http://www.agerpres.ro/sci-tech/2016/06/15...tudiu--02-33-41 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tu vorbesti despre al trib de ciori.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Ii rog pe bucuresteni sa-mi zica si mie cat de complicat e de gasit o parcare sau un loc de parcare duminica seara (orele 17-23) pe langa Sala Palatului.
Multam anticipat. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
depinde, daca e spectacol la sala palatului, nu-i chiar simplu, daca nu, sunt locuri gramada.
Chiar daca e concert/spectacol exista o parcare cu pret rezonabil (cu 5 lei rezolvi ceva ore) in spatele hotelului Novotel, care e disponibila rezonabil si in zilele cu spectacol. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
depinde daca e concert sau nu.
ai ditamai parcarea intre palatul regal, ateneu, biblioteca universitara. de asemenea e parcare in fata acelei sali da sunt cam putine locuri. vezi ca e cu plata in tipul saptamanii nu si in weekend (asta o verifici cel mai bine pe tablele cu ora si pretul). This post has been edited by b76bgaarh: 12 Sep 2016, 12:22 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DannyY |
![]()
|
E concert. Corul Armatei Rosii
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Waze, mai nou iti spune si unde gasesti parcari. Daca ai chef de o plimbare inainte si dupa, ai parcarea de la Universitate, unde sigur gasesti loc.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
atunci gasesti loc, ca romanu destept si frumos are alergie la rusia, vezi reclama cu brancusi.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
corbex |
![]()
|
Romanul destept (pleonasm, evident) are alergie decit la liberalii hoti care vor sa stringa milioane de pe urma unui polovan pietros si a unor sute de mii de alti bolovani.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
pai da ca noi nu e tinerii frumosi si destepti care fac campanie bolovanului si usrului.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Intrucat a uitat sa imi aminteasca cineva, persoana importanta nu spun cine, sa nu care cumva sa intreb ceva pe aici, indraznesc sa o fac.
Ce calorifere recomandati: de otel sau aluminiu? Ca parca e Samsung versus Apple si subiectul asta. Are cineva montate calorifere inalte de aluminiu, ca imi spunea cineva ca nu recomanda ca dau caldura sus, PLM nu ma pricep. This post has been edited by ady77: 14 Sep 2016, 10:19 |
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
ce inseamna inalte?
ca daca au 2.2 m iti ia foc tavanu. ps cel mai bine e sa fie montat supt geam, dau cel mai bun randament. This post has been edited by b76bgaarh: 14 Sep 2016, 10:28 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
2 m.
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Depinde de buget, ca diferenta de putere termica e nesemnificativa.
Daca iei din tabla de otel, sunt mai ieftine dar nici prea aratoase. Cele de aluminiu, arata mai bine si pot fi integrate mai usor cu restul designului. Cel putin asa mi s-a parut mie cand le-am ales. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
b76bgaarh |
![]()
|
adi, cam inalte.
un calorifer functioneaza prin circulatia aerului in camera. la 2 m inaltime, pana la tavan mai ai 60-100 cm, e cam mic volumul de aer. bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
Ideea e si de bani. Sa nu dau bani mai multi pe ceva mai prost din punct de vedere termic. Asa ca aspect si mie imi plac mai mult alea din aluminiu.
Dar pe cine am mai intrebat a zis ca recomanda otel. Diferenta de pret pe total intre cele de otel si aluminiu normale ar fi de cca 1600 lei. Daca pun si vreo 3 de alea inalte se duce la vreo 3.300 lei diferenta. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pune de oțel și de diferență ia-i ceva doamnei și copiilor.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
+1
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
La noi au inceput deja sa rugineasca alea de otel din bai. Calorifere noi, luate prin decembrie-ianuarie.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
Ai nimerit tu nașpa. La apartament am de 17 ani din otel, nu a ruginit niciunul.
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
am experimentat, în timp, de fontă, aluminiu și oțel.
Compromisul cel mai bun e oțel. Singurul dezavantaj major e coroziunea care poate apărea în timp. Aspectul e chestie de gust, nu-l iau în calcul. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă nu golești instalația (de ce ai face-o?) nu prea ar avea motive să ruginească.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Alege radiatoare tratate prin cataforeza (de otel, evident), si minim 15 ani n-ar trebui sa ai probleme.
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DannyY |
![]()
|
Si eu tot de otel am pus. Nici o problema in 7 ani.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
Voi tineti cu sotia
![]() Ca eu bateam mai mult cu aluminiu, ea cu otel ca sunt mai ieftine. Eu, de fapt, cautam argumente de la voi sa o conving ![]() This post has been edited by ady77: 14 Sep 2016, 12:18 |
--------------------
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Daca tot alegi de otel, nu alege turcisme de doi lei. Cum ziceam, sa fie tratate prin cataforeza, musai. Altfel, poti avea surprize.
Eu am montate radiatoare de astea de otel de vreo 20 de ani (de cand trebuia sa le aduci personal din Ungaria, ca la noi nu se importau), si nu au nici o problema. La fel, in alt loc, le am instalate de 6 ani, si arata impecabil. This post has been edited by RZV: 14 Sep 2016, 12:22 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Sep 2016, 13:18) Voi tineti cu sotia ![]() Ca eu bateam mai mult cu aluminiu, ea cu otel ca sunt mai ieftine. Eu, de fapt, cautam argumente de la voi sa o conving ![]() Spune-i că diferența-i pentru cheltuielille ei pur personale. ![]() Ș-apoi vezi dacă mai are sens s-o convingi. This post has been edited by gabize: 14 Sep 2016, 12:39 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 00:50 |