Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
iar bausi?
![]() QUOTE(bmwh548 @ 20 Feb 2012, 18:29) Eu n-am vazut priza cu "agrafe", doar intrerupatoare. Toate prizele de le-am montat/demontat folosesc cleme cu surub. Ai vreun exemplu la indemana? priza simpla de la EL-BI gama ZIRVE; caut poze la gogu' ca nu m-apuc acum sa demontez prize prin casa ![]() vezi aici: http://www.el-bi.com/romanian/zirve_teknik.html deasemenea, agrafa respectiva care tine cele doua lamele unite pentru un contact perfect intre lamele si pini stecherului, am vazut-o si in prizele de EL-CO - Targu Secuiesc, CV ![]() This post has been edited by P-A-C-O: 20 Feb 2012, 20:13 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 20 Feb 2012, 19:49) Pai acolo nu prea ai de ales pentru ca nu prea risca nimeni sa monteze prize in baie, iar cablul masinii de spalat nu ajunge pana la priza de pe hol (in majoritatea cazurilor). masina de spalat este in bucatarie si are priza ei cu siguranta separata in tablou ca si aerul conditionat |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Am montat vreo doua EL-BI si chiar si petardele alea au surub de fixare pentru fire (cel putin alea de le-am intalnit eu).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
cred ca vorbim doua lucruri diferite, agrafele la care m-am referit anterior, nu sunt pentru fixarea firelor ci pentru un contact perfect intre stecher si priza
PS: vezi ca produsele de EL-BI nu sunt asa de "petarde" cum crezi tu; intradevar nu se ridica la calitatea celor de la Bticino, Gewiss, LeGrand, Moeller, Merlin Gerin - Schneider, etc insa sunt de calitate buna fata de chinezismele si facaturile din comert ![]() This post has been edited by P-A-C-O: 20 Feb 2012, 20:20 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Legrand rulz big time.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Schneider ruleaza si mai bine
![]() QUOTE(P-A-C-O @ 20 Feb 2012, 20:15) cred ca vorbim doua lucruri diferite, agrafele la care m-am referit anterior, nu sunt pentru fixarea firelor ci pentru un contact perfect intre stecher si priza Asta e cu totul altceva. Oricum cam toate prizele au niste "agrafe" din sarma otelita pentru tensionarea lamelelor. QUOTE(P-A-C-O @ 20 Feb 2012, 20:15) Nu cred, sunt convins. Din moment ce am ramas cu bucatile din priza in mana cand am strans mai tare un surub, m-am lamurit. Prefer sa dau diferenta de bani pana la o priza buna decat sa-mi bag singur mortul in casa. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O priza proasta e aia care ia foc, nu aia care se sparge. Puteai folosi un ciocan mai mic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(corbex @ 20 Feb 2012, 18:22) Pentru consumatorii mari se folosesc prelungitoare cu priza shucko. priza-stecher-mama-prelungitor-shucko-1511157_big.jpeg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu nu inteleg de ce va chinuiti cu prelungitoare
cea mai buna solutie firul unui aparat sa nu aibe prelungire ci sa ajunga direct de la aparat la priza , 1 ori se muta priza 2 se pune cablu dintr-o bucata , eventual cositorit |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ma gandesc sa ma bag la anl,in afara de faptul ca-mi trebuie o tona de hartii nu prea am inteles nimic.
un pret/chirie de referinta ? cat timp dureaza pana ti se aproba dosarul ( am vazut ca e pe lista ) ? vin cu mobila-n carca ? daca ma lumineaza si pe mine cineva.. |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca ai prelungitor in baie nu e tot o priza?
eu am masina in debara linga baie daca se strica tai cablu si pui un stecher , o fi asa greu? |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Babaieti, am pus o poza mai sus. Bricolati un prelungitor de-ala si nu va doare capul. E pacat sa taiati cablul de alimentare.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(bygy007 @ 21 Feb 2012, 00:13) daca ai prelungitor in baie nu e tot o priza? eu am masina in debara linga baie daca se strica tai cablu si pui un stecher , o fi asa greu? Prelungitorul sta in baie doar cat folosesti masina. Ai terminat? Ai scos frumos din priza si riscul de accidente devine zero. Nu stai cu 220v la 20cm de pardoseala care de multe ori e umeda fix cand esti in baie. Daca se strica masina de spalat si baietii de la garantie vad ca ai bricolat in vreun fel cablul de alimentare te trimit la plimbare urgent. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Pai e evident ca garantia e baibai, din clipa în care ai castrat cablul ala de alimentare.
This post has been edited by Markos: 21 Feb 2012, 00:29 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
De obicei baile au priza pe un perete exterior, de obicei pe cel cu usa.
Dai o gaura prin perete in dreptul prizei si-ti montezi una in baie, una cu capac si ai rezolvat problema. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Filip |
![]()
|
Care-i treaba cu masinile astea de cusut de n-spe mii de euro? Cica tre` sa fie pe perechi ca sa valoreze ceva. Eu stiam ca e o escrocherie. Sunt oameni care cumpara asa ceva. Cei care au masina d-asta de cusut suna, spun seria, persoana sunata spune ca e ce trebuie, insa nu valoreaza nimic fara "sora masinii de cusut" cu o serie ma rog pereche sau ceva asemanator. Ei "din intamplare" stiu o persoana care detine acea masina de cusut, insa nu au reusit sa o cumpere, si dau persoanei interesate numarul de telefon, poate or avea noroc. Daca vinde masinile de cusut in pereche primeste 35000 euro. Cand suna raspunde un batranel care miraculos e dispus sa vanda masina de cusut pereche pentru doar 5000 euro. Cel supus escrocheriei isi face calcul si ii iese un profit de 10000 euro, doar din achizitia masinii de cusut. De fapt cumpara un fier fara valoare, fiindca nu mai da de cumparator, care e mana in mana cu "batranelul de la tara".
|
--------------------
Renault
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Iezact! Iti ofer la doar 2000E o nemtoaica din perioada interbelica, dar doar strict masina de cusut, pentru ca masa ei (impreuna cu sistemul de antrenare), a fost transformata in mobilier de gradina.
Nu ramane decat sa-i gasesti sora si sa te imbogatesti. Daca nu reusesti...o poti utiliza cu succes pentru a-ti coase gauricile de sub limba, evitand in acest fel improscarea cu saliva a nevinovatilor. This post has been edited by vet: 21 Feb 2012, 12:50 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Filip |
![]()
|
In tara Caritas-ului, pana si masinile de cusut sunt o potentiala rampa de lansare spre Las Vegas!!!!
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 21 Feb 2012, 12:52 |
--------------------
Renault
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
![]() ![]() You are "one bizzare motherfucker" ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 21 Feb 2012, 10:53) De obicei baile au priza pe un perete exterior, de obicei pe cel cu usa. Dai o gaura prin perete in dreptul prizei si-ti montezi una in baie, una cu capac si ai rezolvat problema. O priza cu capac si impamantare ,montata in spatele usii la 1,10m,in coltul cel mai indepartat de sursa de apa (la care sa ajunga si cablul masinii bineinteles) plus o siguranta cu protectie diferentiala de 30 mA/16A pe circuitul respectiv montata in tablou si se rezolva problema ,fara nici un prelungitor care sa blocheze usa pe deschis pe toata perioada spalarii! Aceiasi priza este folosita si in cazul utilizarii feonului,masinii de tuns,de ras ,leptop,incarcator telefon si tot ce isi mai baga omul la nevoie prin baie.Pentru cine nu are apa calda am vazut niste fiebatoare imense prin piata la taraba... ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
de ce sa dai banii pe fierbator cand poti rezolva cu 2 fire bagate in priza la un capat si infipte in apa cu celalat capat ?faci si baie calda si masaj erotic!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Plus permanent la par, moca.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Feb 2012, 14:28) Nu toate baile au geam (fereastra), dar mai toate au sub intrerupator si priza. QUOTE(crick @ 21 Feb 2012, 22:45) O priza cu capac si impamantare ,montata in spatele usii la 1,10m,in coltul cel mai indepartat de sursa de apa (la care sa ajunga si cablul masinii bineinteles) plus o siguranta cu protectie diferentiala de 30 mA/16A pe circuitul respectiv montata in tablou si se rezolva problema ,fara nici un prelungitor care sa blocheze usa pe deschis pe toata perioada spalarii! Aceiasi priza este folosita si in cazul utilizarii feonului,masinii de tuns,de ras ,leptop,incarcator telefon si tot ce isi mai baga omul la nevoie prin baie.Pentru cine nu are apa calda am vazut niste fiebatoare imense prin piata la taraba... ![]() Priza din exteriorul baii ar trebui sa fie cu impamantare. Nu trebuie sa fie departe de sursa de apa, ca doar nu sursa de apa ie problma in baie, aburul ie problema. Pt. barbierit/tuns (leptop sau telefon) poti sa-ti tragi o priza de la bec, nu-ti trebuie cu impamantare, o tragi langa oglinda, sau iti iei un dulapior cu priza in el. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
exista pe undeva cursurile cisco( pe internet ) ?
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
cu greu... le gasesti. CCNA-ul l-am gasit la pescarie.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:15 |