Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E casa din secolul XIV?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu bre, blocul a fost construit prin anii '50.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
1350
![]() |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Aha, deci la 1640 când s-au stabilit acolo iobagii, Radian i-a primit cu roșii eco? Că profu' deja, presupun, nu mai stătea acolo.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(klaus @ 20 Sep 2016, 23:46) Parchetul laminat nu "se lasa" si nici nu "flexeaza" decat daca substratul "se lasa", "flexeaza" sau are diferente mari de planeitate si folia/placile de sub parchet nu pot prelua aceste diferente. Daca ai o suprafata suficient de plana (cum e un parchet masiv) aceste probleme nu au de ce sa apara. Exact la asta ma refeream si eu. Ca ma indoiesc ca are parchetul actual (in partea superioara) la boloboc. Si ala laminat e muuuuult mai sensibil la planeitatea planseului decat ala masiv. In cazul de fata, daca sapa de sub parchet a fost pusa in bataie de joc, poti avea si la partea superioara a a parchetului masiv niste diferente intre zonele din camera de n-ai aer. Placile alea ce le pui sub laminat preiau ce preiau, da' pana la o limita. Io n-am intalnit pe oriunde unde am umblat in lumea asta, parchet laminat perfect asezat. Nicaieri. Acceptabil, da, am intalnit. Da' senzatia de ieftin tot nu a disparut nici la ala montat, chipurile, cumsecade. Si chiar daca vorbim de laminat de 60-70 lei/mp. Iar cum zicea Radian, daca planseul flexeaza si are "burta", uita de laminat. My 2 cents. ![]() This post has been edited by RZV: 21 Sep 2016, 10:13 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
radiane raschetatu din usa se face cu rindea electrica, uita de pendular ca o faci vraiste.
nu pune laminat peste asta. raschetat si lacuit. golurile alea se rezolva cu solutii de rosturi. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
radian |
![]()
|
OK, m-ati ajutat sa ma hotaresc. O sa reabilitez parchetul existent. Va multumesc pentru sfaturi.
Arhi, chestia cu scurtatul usii era o discutie ipotetica. Nu e cazul. Oricum, indiferent de ce operatii va fi nevoie, cu siguranta nu le voi executa eu personal. Am doua maini stangi, nu le am pe astea cu bricolatul. Il chem pe Dorel, ii spun ce vreau sa faca si-l verific daca ceea ce face corespunde in mod acceptabil cu ceea ce mi-as dori eu sa faca. Nu e treaba mea sa-i spun cum sa faca. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ca sa scoti "culoarea" din rosturi am senzatia ca se foloseste apa oxigenata. Discutasem cu cineva pe tema asta si parca asa mi-a zis ca a rezolvat la el.
Portiunea aia de la usi se poate face tot din lemn, eu as cauta ceva parchet masiv la culoarea lemnului din care sunt facute usile, montat, lacuit sa il scoti la culoarea usii si la revedere. Cred ca rezolvi cu vreo 2mp de parchet masiv. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 21 Sep 2016, 11:18) Portiunea aia de la usi se poate face tot din lemn, eu as cauta ceva parchet masiv la culoarea lemnului din care sunt facute usile, montat, lacuit sa il scoti la culoarea usii si la revedere. Cred ca rezolvi cu vreo 2mp de parchet masiv. ![]() sau: QUOTE(RZV @ 20 Sep 2016, 19:54) |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
radian are din lemn, masiv. ce rost are intrebarea ta?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
sa nu ramana majoritatea, care are alt tip de usi, cu aceasta impresie.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
daca nu citesc tot firul discutiei, problema lor, dorel e in tot si in toate.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
O recomandare de unde pot să iau și eu online niște cauciucuri pentru aftomobil?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Best Tires..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aftomobilul e offline?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La emag, cica au reduceri, nu stiu cat or fi de reale.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
La emag e nașpete site-ul.
Nu poți alege o clasificare după consum, aderență etc. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
anvelopejantepromotii sau norauto.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DragosP @ 22 Sep 2016, 10:12) Adica se poarta discutii pe 3 pagini referitoare la "ce caucioace sa-mi iau" si tu vrei numa' sa sortezi pe un site si gata? N-are cum sa fie asa simplu. Nu se poate. E imposibil, n-auzi??? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Parerea BOR e decisiva.
ADAC.de reifentest |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
adacul vinde si anvelope, mai nou?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Face tetste si clasificari arhitectu-le
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
ADAC astia sint nemti? Ca am auzit ca cam mint. Nemtii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
batranu-le, umilul nostru coleg de la braila vrea sa cumpere( in principal) si sa analizeze (in secundar) decat etichetele anvelopelor. stiu ca pe vreme ta nu erau nici macar anvelope da acum vin cu un "actipild" in care se spune clasa de consum, aderenta pe ud si zgomotul.
This post has been edited by b76bgaarh: 22 Sep 2016, 13:00 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
bion |
![]()
|
Apolodoare ia uite par egzamplu ceva scris desenat ca asa procesezi mai lesne
https://www.adac.de/infotestrat/tests/reife...rcePageId=31821 sau http://www.1010tires.com/Tires/Search?activtab=bysize Dupa aia stii ce cauti si cam care e pretu si dai serci cu buy ![]() This post has been edited by bion: 22 Sep 2016, 18:55 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 22 Sep 2016, 09:06) anvelopejantepromotii.ro/ vadrexim.ro/ anveloshop.ro/ best-tires.ro/anvelope-auto/ vreau-anvelope.ro/ Cam toate au si precizate clasa de aderenta etc. S-ar putea sa spuna unii 'avem pe stoc" si sa vina in doua zile, din Ungaria. Intreaba si de DOT, sa fie bun. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
anvelopesfintite.ro
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 22:46 |