Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.695 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
a. Cu placere. Mai cauta ca eu doar am luat cateva la intamplare, pentru exemplificare. Plus ca google cred ca tine cont si de locul de unde cauti, tie s-ar putea sa-ti dea de mai aproape.
b. Exista sigur, dar in general sunt bagati prin vreo hala veche posibil intr-o zona rurala (din considerente de taxe, chirii, finantare nerambursabila). Reclama nu-si prea fac, cel putin nu pentru cumparatorul final, pentru ca prefera sa aiba contracte mari si pe termen lung cu distribuitori sau firme de constructii; marja de profit mai mica dar mai putine cheltuieli si bataie de cap cu logistica si flux de numerar relativ constant. c. De aceeasi parere cu tine, nici eu nu inghit smenarii. Totusi, e posibil sa nu fie jonglerie. Un contabil ar explica mai bine dar din cunostintele mele exista niste legi fiscale si impotriva concurentei neloiale si ele obliga producatorul sa declare de la inceput marja de profit programata si pierderea tehnologica estimata. Din cauza asta e posibil ca el sa nu poata, legal, sa-ti dea 2,5mp la pretul de pe site ca ala e pret pt minim 500mp de exemplu. Pe de alta parte e posibil ca el sa aiba in hartii niste material rebut care insa fizic e in fabrica, in stare buna dar nu poate fi facturat si oricum trebuie sa gaseasca o metoda sa scape de el fara hartii. Depinde cat de stransa si precisa e estimarea lui de pierdere si oricum nu-ti va spune la telefon. Cat de mult merita sa faci asta numai tu stii, ca poate drumul si timpul pana la ala costa mai mult decat o eventuala reducere care nici nu-i sigura. This post has been edited by zax: 15 Apr 2017, 09:19 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Io parchet am luat de la astia.
http://www.parchettimis.ro/ro/parchet.htm De vreo 5 ani montat, singurul loc in care misca un pic, am binevoit eu sa dau cu inundatia inainte. N-am habar daca si expediaza. In alta ordine de idei, daca tot raschetezi tot, poti sa-l dai cu ulei in loc de lac dupa aia. Exista ceva ulei special pentru parchet, de de-ala vorbesc, nu floriol. Io asa am facut, si sincer, mi se pare mult mai fain. Ramane aspectul natural al lemnului, e bun de folosit in 24 de ore, si nu te inebuneste mirosul de cap inca o luna dupa. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bucatzel, multumesc de link, am sa le trimit o cerere de oferta.
Money Talks, da, asa ceva caut doar ca firma precizeaza ca nu accepta comenzi sub 50 mp iar mie imi trebuie 2,5 mp. Aici e problema cea mare, cu cantiatea. Am gasit la preturi variind intre 7 lei / mp (second-hand) si pana la peste 100 de lei / mp, dar pana acum toti cei carora le-am cerut oferta de pret m-au trimis la plimbare pe motiv de cantiate prea mica. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Crestinule,la Tomesti treci dealu si te duci tu si il iei.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(radian @ 16 Apr 2017, 13:16) Aici e problema cea mare, cu cantiatea. Am gasit la preturi variind intre 7 lei / mp (second-hand) si pana la peste 100 de lei / mp, dar pana acum toti cei carora le-am cerut oferta de pret m-au trimis la plimbare pe motiv de cantiate prea mica. Eu in locul tau as inlocui in intreaga camera parchetul, nu doar cei 2.5 mp. Parchetul pe care il ai are o anumita virsta, textura etc (alte elemente care il pot face unic comparativ cu ce gasesti azi pe piata) si nu stiu cum ar arata, sau, mai rau, cum s-ar combina cu un parchet nou. Nu e sigur ca bucatle sint la fel de mari, ca se pot imbina la fel de bine cu ce ai etc. E mai scump sa inlocuiesti in intreaga camera, dar ce iti ramine din ce ai acum dupa ce il scoti afara si il inlocuiesti cu unul nou il poti folosi ca rezerva pentru celelalte camere. Iar daca ii intrebi de 25 mp in loc de 2.5 s-ar putea sa nu te mai trimita la plimbare This post has been edited by MoneyTalks: 16 Apr 2017, 20:35 |
--------------------
Lexus
ES300H
|
radian |
![]()
|
Argumentele tale sunt corecte, atata doar ca toata tevatura m-ar duce undeva la 5.500 - 6.000 lei. Bugetul alocat este de 1.200 - 1.500 lei. N-am de gand sa lucrez o luna intreaga doar ca sa am un parchet beton. Locuiesc singur, cu catelul, nu organizez evenimente mondene, nu-mi trec pragul stilisti sau creatori de moda. Scopul propus a fost doar o "reimprospatare" a apartamentului.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pune si tu o piesa de mobilier peste locul in care nu ai parchet.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sau o sobă, ceva.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Macar un covor.
This post has been edited by corbex: 17 Apr 2017, 11:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Nu poti muta parchetul existent in asa fel incit ce lipseste sa poata fi de-a lungul unui perete, sau intr-un colt?
<span class='edit'>17 Apr 2017, 11:04:</span> QUOTE(DragosP @ 17 Apr 2017, 10:30) Dragos, o soba la bloc, in mijlocul camerei ar arata minunat... ![]() This post has been edited by MoneyTalks: 17 Apr 2017, 12:05 |
--------------------
Lexus
ES300H
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Macar un semineu micut.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 17 Apr 2017, 13:12) Radeti voi radeti, dar acum 20 de ani cand m-am mutat aici, in locul sobelor de teracota am vrut sa fac un semineu, am si vorbit cu un nene sobar, dar m-a linistit repede, cica cosul de fum pentru semineu difera mult fata de cosul de fuma pentru o soba si as fi riscat ca orice pala de fum sa-mi refuleze tot fumul in casa. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Unul din ala de 106 cm fullhd.Are si sunet.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
Reproduce flacara si fumul full natural. Nu zici ca nu-i semineu.
This post has been edited by corbex: 17 Apr 2017, 20:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Uite domne cine e in ton cu noutatile
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
Pai nu e molfatean
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
In sfarsit am gasit un producator de parchet care sa nu ma trimita la plimbare ca-i comanda prea mica nici sa nu se obrazniceasca la pret cum am mai patit cu ala din Cluj care a majorat cu aproape 50 % pretul afisat pe site dupa care i-a mai lipit si un TVA de coada.
ZAX, cei din al doilea link dat de tine. 65 lei scrie pe site, 65 lei platesc... Am incercat si celalat sfat al tau, cu prodcatorii locali. De parchet nu sunt, am dat insa de unul care face usi si ferestre din lemn. Lucreaza tare fain, dar m-a zis omul ca are comenzi de usi si ferestre de nu le poate duce si ca in urmatoarele cateva luni cu siguranta nu va avea timp de maruntisurile mele... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Știe cineva dacă tuburile riflate (aka copex-urile de plastic) sunt într-adevar ignifuge? Toți comercianții se jură că sunt ignifuge, dar unul nu poate da un document care să ateste asta.
În plus am văzut un singur producător mai renumit (Legrand) care nu afirmă că sunt ignifuge ci doar întârzie propagarea flăcărilor. N-aș vrea să cumpăr un colac de 50m ca să încerc să dau foc unui capăt de 10 cm. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Îi dai foc în magazin, și vezi pe loc dacă merită cumpărat.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dacă nu merită dau foc la magazin...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
N-ai de lucru la sectie si vrei sa-ti faci?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
marksman |
![]()
|
Mai bine la secție decât la pompieri.
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
M-ai facut curios - am luat din depozit o bucatica de copex negru, cam 10mm diametru, am incercat sa-i dau foc cu bricheta. S-a topit, insa nu s-a aprins si nu s-a propagat flacara; a scos insa fum (repet, la flacara unei brichete).
Attached thumbnail(s) Fotografie_0341.jpg ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 112 Fotografie_0340.jpg ( Size: 1.11mb ) Number of downloads: 114 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
marksman |
![]()
|
Mulțumesc. Deci ar merge în spatele rigipsului montat pe lemn.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pune metalic dacă chiar vrei să nu te doară capul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 18:46 |